Serhan Gürbüzol 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Bugün tutukluk yaptı Abicim. 110 km filan ile giderken sollamaya çıktım, sanki biri direksiyonu tutuyormuş gibi zorladı, biraz ısrar ettim, sonra aniden boşaldı. Kaza yapıyordum. Geçmiş olsun Kerem, Allah esirgedi desene.... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Bugün tutukluk yaptı Abicim. 110 km filan ile giderken sollamaya çıktım, sanki biri direksiyonu tutuyormuş gibi zorladı, biraz ısrar ettim, sonra aniden boşaldı. Kaza yapıyordum. Geçmiş olsun, önemli bir sıkıntı bu. Bunu anlatman da okuyanlar için iyi oldu. Demek ki kritik durumlarda ısrarcı olmamak lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Geçmiş olsun, önemli bir sıkıntı bu. Bunu anlatman da okuyanlar için iyi oldu. Demek ki kritik durumlarda ısrarcı olmamak lazım. Aynen abicim, büyük sorun, özellikle yüksek hızlarda. Tel den bulamadım şimdi, bugün öğlen gibi direksiyonla ilgili bir konuya daha detay olarak sorunu yazıp yardım istemiştim. Dikkatli olmak lazım. Problem kronikmiş gerçektende. Eğer ufakta olsa direksiyonunuz tutukluk yada klasman yapıyorsa hemen sanayi arkadaşlar.Hepinize teşekkürler, gerçekten Allah korudu.. Bugün aracımı alalı tam bir yıl oldu. 21750 km yapmışız birlikte. Bugün kendisini güzelce yıkattım piru pak oldu. Kazasız belasız nice nice senelere, kilometrelere inşallah.Nice .... Max lere abicim.. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 8 Mart 2014 Yazar Paylaş 8 Mart 2014 Çatlayan arka tampon söküldü.... İyide fotoğraf niye yükleyemiyorum ben ..... Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 geçmiş olsun abi geri eski haline nasıl geldi abi ? tekrarladımı yeniden ? çözüm ne oldu? Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Direksiyon problemi için sanayiye gidildi, ustalara gösterildi. Kutuma gitmem gerekiyormuş Haftaya cumartesi gününe randevu alındı. Kısmetse kutu tamir olacak...kutudan bahsetmek yasak kardesim.. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 geçmiş olsun abi geri eski haline nasıl geldi abi ? tekrarladımı yeniden ? çözüm ne oldu?Sağol Aydın, sürekli bir takılıp kalma yok, kasma, tutukluk yapma var. Sanki biri ilk manevrada tutuyor, biraz zorlarsan bırakıyor gibi.. Şehir içi büyük sorun yaratmasada, yüksek hızda tehlike. Şuan için genel kontrol yapıldı. Haftaya cumartesi sabahtan direksiyon kutusu açılıp, mümkünse tamiri olacak. Değilse Trakyalıya elveda.. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Sağol Aydın, sürekli bir takılıp kalma yok, kasma, tutukluk yapma var. Sanki biri ilk manevrada tutuyor, biraz zorlarsan bırakıyor gibi.. Şehir içi büyük sorun yaratmasada, yüksek hızda tehlike. Şuan için genel kontrol yapıldı. Haftaya cumartesi sabahtan direksiyon kutusu açılıp, mümkünse tamiri olacak. Değilse Trakyalıya elveda.. Araç kullanırken yandan gelen rüzgara karşı uygulanan güç gibi sanki. Sonra rüzgar birden kesilince direksiyon boşa çıkıyor gibi oluyor. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Sağol Aydın, sürekli bir takılıp kalma yok, kasma, tutukluk yapma var. Sanki biri ilk manevrada tutuyor, biraz zorlarsan bırakıyor gibi.. Şehir içi büyük sorun yaratmasada, yüksek hızda tehlike. Şuan için genel kontrol yapıldı. Haftaya cumartesi sabahtan direksiyon kutusu açılıp, mümkünse tamiri olacak. Değilse Trakyalıya elveda.. acemi için çok büyük sorun abi bu . sola çevirirken baktın sertleşti sende sertleştin direksiyona karşı sonra direksiyon üç kağıt yapıp birden döndü ... çok kötü . birde zaten direksiyon yumuşacık . tek elin ağılığıyla yarım tur atıyo kendi kendine . kara düzen ağır direksiyonu seviyorum ben kırıtmıyor öyle Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Bugün tutukluk yaptı Abicim. 110 km filan ile giderken sollamaya çıktım, sanki biri direksiyonu tutuyormuş gibi zorladı, biraz ısrar ettim, sonra aniden boşaldı. Kaza yapıyordum. Geçmiş olsun, öncesinde bir belirti var mıydı Kerem? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Geçmiş olsun, öncesinde bir belirti var mıydı Kerem?Sağol abim.. Yaklaşık 1-2 aydır park manevralarında çok az hisseder gibi olmuştum ama uzun yola çıkmaduğımdan net farkedemedim. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Kışlık lastikleri taktım. Inşallah kar yağar. biraz geç olmamış mı? Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Geçmiş olsun, öncesinde bir belirti var mıydı Kerem? Sağol abim.. Yaklaşık 1-2 aydır park manevralarında çok az hisseder gibi olmuştum ama uzun yola çıkmaduğımdan net farkedemedim. Önceleri çok az belirti veriyor, çok kısa süre az bir tutukluk yapıyor, zamanla sertlik (tutulma) artıyor ve daha uzun sürüyor(1-2 sn kadar). Hava sıcaklığı 17-18 dereceye ulaştıktan sonra bir daha yapmıyor, yani yaz boyunca kesinlikle bu arızayı bir daha göstermeyecek. Ama havalar biraz serinlediği zaman yani sonbahardan itibaren tüm kış boyunca tekrar başlıyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 biraz geç olmamış mı? havalar anca soğudu Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 C-Max bugün güzelce yıkandı. Göğüs cilası sürüldü, paspaslar yıkandı. Kapı fitillerine silikon sprey sürüldü. Limonlu koku sıkıldı. Baktım farlar yine sararmış. Hay ben senin gibi... diye gittim bugün 3 adet microfiber bez, cam suyu, birde formula 1 cila aldım. Her seferinde far temizlemeye 100 tl mi verelim? Daha migrosun otoparkından çıkmadan cila ve bezlerle farlara giriştim. Sonra bi baktım babamla bütün arabayı cilalamışız. Ford logoları,krom ızgara felan bildiğiniz detailing oldu. Kapalı otoparkı bulunca. Cam suyunu da doldurdum. Fotoğrafları birazdan imzadaki konuya atarım. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Önceleri çok az belirti veriyor, çok kısa süre az bir tutukluk yapıyor, zamanla sertlik (tutulma) artıyor ve daha uzun sürüyor(1-2 sn kadar). Hava sıcaklığı 17-18 dereceye ulaştıktan sonra bir daha yapmıyor, yani yaz boyunca kesinlikle bu arızayı bir daha göstermeyecek. Ama havalar biraz serinlediği zaman yani sonbahardan itibaren tüm kış boyunca tekrar başlıyor. Aynen abim. Belkide son zamanlarda havalar güzel gidiyor diye çok fark etmemiş olabilirim. Şu birkaç gündür yine 1-2 derecelere düştü. Bu sebeple hortlamış olabilir. Ama havaların ısınmasını bekleyecek bir problem değil. Direksiyon şakaya gelmez, onu anladım.. Mutlak yaptırmak gerekli.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Eski jant lastiği taktım. 205 45 16 dan 195 65 15 e geçince direksiyon tepkisi bi acayip oldu yanak üstünde sallanıyor araba Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 Gti Pedal Seti ve Oem Shark Anten aldim.. Yarinda cam filmini halledecegim Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Mart 2014 Yazar Paylaş 12 Mart 2014 Arkadaş bir haftadır kuyruksuz geziyorum... hala tampon içi köpük bulamadılar... Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 şahin abi böyle gezme pek çirkin olmuş,hurdacılarda yokmu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts