Ömer Vural 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Baskı balatayı bugün sonunda değiştirdim kendine geldi arabam çok şükür Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 3 gündür aşağıda sessiz sedasız duruyor. O zaman şöyle yapalım arabayı çalıştır GMK bulvarına çık, otoban levhası görünce takip et otobana çıktıktan sonra tam 300 km düz devam et, Gaziantep kuzey gişelerinden çık.İlk ışıktan sağa, ikinci ve üçüncü ışıktan sola dön. Rampayı çık, büfenin oradan sola dön. Yakışıklı bir siyah focus hb görünce yanına park et. Zaten kat ve kapı numarasını biliyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 (düzenlendi) Arabaya kızdım. Akşam akşam 120 yle radara girdim...hep gündüz oradaydı 70sınırı.hiç hava kararınca orda görmemiştim hergün en az 4 defa geçtiğim yol.önümdeki kamyon da hız rahat 90 100vardı. Solladım ve radarı gördüm. Yarın sorduracağım umarım kamyona yoğunlaşmışlardır arada kaynamışımdır. 5 Mart 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 (düzenlendi) Arabaya kızdım. Akşam akşam 120 yle radara girdim...hep gündüz oradaydı 70sınırı.hiç hava kararınca orda görmemiştim hergün en az 4 defa geçtiğim yol.önümdeki kamyon da hız rahat 90 100vardı. Solladım ve radarı gördüm. Yarın sorduracağım umarım kamyona yoğunlaşmışlardır arada kaynamışımdır. Geçmiş olsun mu desek bilemedim şimdi inşallah yazılmamıştır. Akü aldım. 70 amper Bosh. Hayırlı olsun efendim. İyi günlerde kullanın. Kaç paraya aldın Hüseyin abi? 5 Mart 2014 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Hayırlı olsun efendim. İyi günlerde kullanın. Kaç paraya aldın Hüseyin abi? 150 kaat sıkışmış Sabak işe giderken kapıda kalınca almaya karar verdim, sağolsun Emin Önal sarj takviyesi yaptı da gidebildim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Geçmiş olsun mu desek bilemedim şimdi inşallah yazılmamıştır. Antep e gelirken de bir pampa olmuştum.yarın öğrencez bakalım.gitti lehmacun fırını ))))) Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 6 Mart 2014 Yazar Paylaş 6 Mart 2014 Hasarlı arka tampon söküldü.Emmi kasko tarafından yaptırılıyor.Tamponsuz geziniyorum ortalıkta.... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Hasarlı arka tampon söküldü.Emmi kasko tarafından yaptırılıyor.Tamponsuz geziniyorum ortalıkta.... Sakın radara girme, tamponsuz radara girenlere fena yazıyorlarmış Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 cam yıkama suyunu kontrol ettim, kapağa şöyle bi baktım seviye çubuğu kırılmış içine düşmüş çook önceden... seviye çubuğunu çıkardım haznenin içinden ,yerine yapıştırdım artık seviye ölçerli bir cam suyu haznem oldu Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 yarın yada pazartesi gezici istasyondan muayene yaptıracağım, bugün egzoz ölçümü yaptırdım. 4 aydır biriken yeni şarkılar vardı eskiyi atıp bir cd yazdırdır. aynalara amber smd 5050 ile şerit led takmak istiyorum ama 1 metre satan yer bulamadım Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 muayene yaptırdım. 3 kafif kusurla geçtik şükür. far ayarı (onsuz rapor olmaz ) stop camı çatlak (asya stop aldım haftaya takarım ) ön camda çatlak (benimde gözüme takılıyor ama dursun bakalım şimdilik) Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Kışlık lastikleri taktım. Inşallah kar yağar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Kışlık lastikleri taktım. Inşallah kar yağar. Hava durumunu izledin panik oldun demi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 (düzenlendi) Hava durumunu izledin panik oldun demi Ben de neredeyse çıkarıyordum. Bir süre daha dursun bakalım. Haftaya Cuma ya kadar istanbul (salı hariç) sağnak yağışlı. Allahın bereketi üzerimize olsun inşallah. 8 Mart 2014 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Hava durumunu izledin panik oldun demi yok ya bi test yapıyorum ondan .lastiği aldım yağmur bile yağmadi bu sene adam gibi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Bizim diğer emektarın bugün motor takozları değişti.Babam watsapp dan yolladı fotoğrafları Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Direksiyon problemi için sanayiye gidildi, ustalara gösterildi. Kutuma gitmem gerekiyormuş Haftaya cumartesi gününe randevu alındı. Kısmetse kutu tamir olacak... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Direksiyon problemi için sanayiye gidildi, ustalara gösterildi. Kutuma gitmem gerekiyormuş Haftaya cumartesi gününe randevu alındı. Kısmetse kutu tamir olacak... Geçmiş olsun, direksiyondaki sorun neydi? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Linea'nın amortisor bilyaları değişti. 200 tl sıkışmış. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Bugün aracımı alalı tam bir yıl oldu. 21750 km yapmışız birlikte. Bugün kendisini güzelce yıkattım piru pak oldu. Kazasız belasız nice nice senelere, kilometrelere inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Geçmiş olsun, direksiyondaki sorun neydi?Bugün tutukluk yaptı Abicim. 110 km filan ile giderken sollamaya çıktım, sanki biri direksiyonu tutuyormuş gibi zorladı, biraz ısrar ettim, sonra aniden boşaldı. Kaza yapıyordum. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Hayatımda ilk defa 15 gün oldu arabamı yıkamıyalı ama şükür bu gün pırıl pırıl yaptım şükür, pis pis gezmekten kurtuldum valla Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Bugün tutukluk yaptı Abicim. 110 km filan ile giderken sollamaya çıktım, sanki biri direksiyonu tutuyormuş gibi zorladı, biraz ısrar ettim, sonra aniden boşaldı. Kaza yapıyordum. geçmiş olsun abi, Allah korumuş Yorum bağlantısı
Recommended Posts