İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Sani Gerşon

İlteber'in sayesinde aldığım Ice Blue silecekleri yeni taktım. Cam gibi cam oldu, görüntü HD oldu resmen :)

Servet abi ile stopları led'ledik, sisleri de denedik ama olmadı, bizde sonucunda ampule döndük sislerde. Ancak şimdi sisler yanmıyor, sanıyorum sigortayı attırdık :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

cd çalar cd leri okumuyordu, elektronikçiye gittim, söküp teyip in içini açdı, gözü temizledi ufak bir ayar yaptı işlem tamam. :)

dedim ustam; bunda usb girişi yok harici takabilirmiyiz, yok olmaz dedi, ama aux girişi var şöyle bişey yapalım kullanırsın dedi ; aux girişine jak taktı, bir ucunuda kol dayamanın içine çekti, jak ın ucuna telefon kulaklık girişine uygun jak monte etti.

telefonla konuşurken jak ı kulaklık kısmına takarak sesi hoparlör den alabiliyorum, benim sesimde gayet güzel gidiyor, artık seyir halindeyken telefonu kulagıma tutmak zorunda kalmayacagım, cep telefonundaki şarkılarıda teyibi aux moduna getirerek dinleyebiliyorum, güzel oldu birazda böyle takılalım. :)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Uzantan kumandanın pilini değiştirdim. Kapıları kilitliyor ama açmıyordu pili değiştirince düzeldi :s 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

ilginç, kilitliyor, ama açmıyor.!!!  :unsure2:

Hakikaten tuhaf abi. Dibine kadar geliyorum açmıyordu ama çok uzak mesafelerden bile kilitliyordu.Bir elektronikçiye gittim , benzer problem benimde başıma geldi pile bir bakalım dedi ve pili değiştirdi düzeldi. Bu arada orjinal kumandası değil, sonradan  uzaktan kumandalı merkezi kilit modülü taktırmıştım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek
(düzenlendi)

Lpg regülatörünün su giriş çıkış boruları çatlamış su eksiltiyordu değiştirdim.

Çelik jant aldım resimler yakında inşallah

tarihinde Mustafa ÇİÇEK tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Fren hidroliji degistirdim birde kat iptali yaptirdik araba kendine geldi :)

Muayenede sıkıntı çıktığını duymuştum
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Diğer modeller arıza ve çözümleri bölümüne iki konu açtım, ha işte onları yaptım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

servise götürdüm, yazılım güncellendi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Bi-xenon farlarımızı taktık. Yapım aşamaları konusunu açacağız inşallah yakın zamanda. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Hocam hayırlı olsun. ;)

Teşekkür ederim Lokman abi. Bu arada bahsettiğim yedek farı da aldım inşallah yarın kargolanacak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bi-xenon farlarımızı taktık. Yapım aşamaları konusunu açacağız inşallah yakın zamanda. 

Hayırlısı olsun, merakla bekliyoruz Ali hocam..

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Aracım olmadığı için ayakkabılarımı sildim :crazy:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Ertan Abinin yapıştırdığı plakayı söktüm.

Plaka ST deymiş şu an şansıma. Emmi sigorta yapar yapmaz, emniyete ineceğim.

Aynı binada olmak güzel; şoförler odası, emniyet, plaka atölyesi hepsi bizim binada :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Kışlık lasitkleri çıkarıp, yazlık lasitiklere geçtik. Ses sorunumuzun yüzde ellisi gitti.

Yorum bağlantısı
Misafir

Kışlık lasitkleri çıkarıp, yazlık lasitiklere geçtik. Ses sorunumuzun yüzde ellisi gitti.

Yalancı bahara aldandık desene  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Yalancı bahara aldandık desene  ;)  :D

İnşallah yalancı bahardır. Kar ve yağmura  o kadar ihtiyaç varki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...