İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Hüseyin Sönmez

LPG enjektörlerini temizlettim ve LPG filtresini değiştirdim. Landirenzo enjektör fiyatını duyunca ufak bir mide spazmı geçirdim (2x3lü ) 1.300 TL :shok::shok: gözüm gibi bakarım artık :)

Enjektörlerin temizlenmesi hem enjektör sesini hemde motor sesini bariz değişti (6 enjektörden 3'ü orta kirli 3 ü az kirliydi). Son zamanlarda gaza yüklenince rastgele misfire (ateşleme) hatası almaya başlamıştım.

LPG ECU'sunu son yazılıma güncelledik lakin bendeki eski tip ECU olduğundan belli bir devrin üstünde Benzinde gitme seçeneği aktif olmadı maalesef :(

Ee birde gt680W kameramızın az sonra kesin montajını yapacağız. Daha ne olsun bütün gün ona çalıştık tatil günü :)

Silikonu şeettirdin mi?
Yorum bağlantısı

Ön disk Balata ve aklımda olan oksijen sensörü değistirdik bugün

Nerde yaptın o işleri? Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Emre Demir

Gaz aldım yeter çok bile :)

Sayın Furkan Avcı

Komple sistem kaç para ki ejektörlere 1300 istediler.

Kamera beni de cezbetmiyor değil :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Silikonu şeettirdin mi?

Yok abi dün kamera ile uğraştım, kuruması için uzun beklemem gerektiği için arabayla işimde olunca başlayamadım :(

Gaz aldım yeter çok bile :)Sayın Furkan AvcıKomple sistem kaç para ki ejektörlere 1300 istediler.Kamera beni de cezbetmiyor değil :)

Emre bey; komple sistem 3000 TL civarıymış, regülatörü farklı, birde 6silindir olunca :(

Yorum bağlantısı

Nerde yaptın o işleri? Hayırlı olsun.

Bizim serviste yapacaktım,sonra vazgeçtim uzun zamandır hakana ugramamistim oraya gidip hem ziyaret, hem iş yapmış olduk ;)
Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı
(düzenlendi)

3saat süren temizlik ile ic dis etraflica temizlendi. Fotolar birazdan imzamda bulunan konuda olacak :-)

tarihinde Gürkan Başbağcı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

LPG filtresi değişti, gaz kaçak kontrolü yapıldı, harita kontrol edildi, sorun yok.. LPG + Benzin devam..

Bu arada "keskin sirke küpüne zarar" demişler, boşa dememişler.. Direksiyona adam gibi bir yumruk patlatınca hava yastığı kapağı sınırlardan çatlıyor, onu uygulamalı gördüm.. Tavsiye etmem..

Fotoğraf olaydı iiiyiydi :p Hayırdır abim, kim kıZdırdı?
Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı

Frenleri boyadık kırmızıya bir de hayvanat bahçesi gezisi gaz alımı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Cenr frenleri nasıl boyadın be yeğen. :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

resim beklioruz abi
Yorum bağlantısı
Caner Kırmacı

Cenr frenleri nasıl boyadın be yeğen. :D  :D  :D

Fren balata diyecektik öyle oldu arada diske de kaçtı temizledik :) ..

Bu şu na benzedi adamın bilgisayarı yerine sana bir virüs program yükleyeyim düzelirsin gibi oldu  :biggrin:

resim beklioruz abi

Resimler aracının konusunda Vişne Çürüğü Lord

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ne ucu bu? Nereye düştü? Kim taktı?

Egzos ya da ekzoz ya da eksoz ya da egsos ya da egzoz ucu. Yola düştü, bulamadım. Egzoscu ya da ekzozcu ya da eksozcu ya da egsoscu ya da egzozcu Aykut (tanımazsın) taktı. Başka soru cınım? :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Egzos ya da ekzoz ya da eksoz ya da egsos ya da egzoz ucu. Yola düştü, bulamadım. Egzoscu ya da ekzozcu ya da eksozcu ya da egsoscu ya da egzozcu Aykut (tanımazsın) taktı. Başka soru cınım? :p

Yeterince kafa karıştırıcıydı, başka sorum yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

once upon a time. exhaust tip fell to the ground and lost :p

What depdurun aman youuu? :crazy:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Focus'umun kasko'su bitmiş yaptırıldı, dün akşam karanlığında da yıkandı paklandı ev'de beni bekler.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...