Safak Acar 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Hiç istemedigim halde bosch marka disinda bir silecek aldim. Marka takintim yoktur ama silecekleri cok kullandigim icin bosch disindaki silecekler max 2-3 ay sonra iflas ediyor. Bosch'da sagolsun 10-11 ay goturuyor beni bugun mecburiyetten auto-max diye bir marka aldim. Bende bir hafta önce iyi kaliteli diye Bosch marka baktım , takma aparatın adını bilmediğim için, sileceği söktüm Marmara forum Bahasusa girdim ordaki görevliden istedim, verdi, fiyatına hiç bakmadım pahalı olduğunu biliyordum.. 45 tl tuttu. neyse, aracın yanına geldim takmaya çalışıyorum farklı aparatı olmadı o görevliyi buldum o geldi denedi oda takamadı İade alınmıyor diyorlardı, iade ettim. Sonra memlekete giderken, Samsun sanayi den opar marka adım onlarda 35 tl idi. Şuan için çok güzel siliyor.. Bende sileceği çok kullanırım.. Yorum bağlantısı
Safak Acar 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 45 TL cok demisler size, multi-cover'li bosch marka muz sileceklerin tanesi 17.95 tl ciftine en fazla 37-38 tl'ye aliniyor ama ben boyutlarini bulamadim ne yazik ki. Punto'nun boyutlariyla hemen hemen ayni diye hatirliyorum ona ciftini 35 tl'ye almistim. Belki bahasus Market farkı olabilir 5-6 tl. Yanlış hatırlamıyorsam. sol sürücü tarafı 60veya 65 cm idi. Diğer sağ taraf ise 45-50 diye hatırlıyorum. Araç peugeot Bipper Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Geçen sene arabayı haftada 2 defa yıkatan ben 29 ekim - 6 aralık ve bugün baya sık yıkatır oldum arabayı :D Cumartesi günü arkadaş yolda arabayı görüyor plakayıda görüyor. Araç Mehmet hocanın olamaz demiş Araba siyahtan kül rengine dönmüştü :D Kendimle gurur duyuyorum. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Geçen sene arabayı haftada 2 defa yıkatan ben 29 ekim - 6 aralık ve bugün baya sık yıkatır oldum arabayı :D Cumartesi günü arkadaş yolda arabayı görüyor plakayıda görüyor. Araç Mehmet hocanın olamaz demiş Araba siyahtan kül rengine dönmüştü :D Kendimle gurur duyuyorum. Döşemeyi parçaladığın kadar varmış,yazık mondeoya Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Geçen sene arabayı haftada 2 defa yıkatan ben 29 ekim - 6 aralık ve bugün baya sık yıkatır oldum arabayı :D Cumartesi günü arkadaş yolda arabayı görüyor plakayıda görüyor. Araç Mehmet hocanın olamaz demiş Araba siyahtan kül rengine dönmüştü :D Kendimle gurur duyuyorum. Yıkatsan ne olacak len tırt yine tırt. Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Hafta sonu iki lastik takıldı ve balatalar değişti. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Yıkatsan ne olacak len tırt yine tırt. Kızdırma hocamı gelir yakar oraları bak Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Yıkatsan ne olacak len tırt yine tırt. Uzun yolda yakıtımla döverim seni. Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Uzun yolda yakıtımla döverim seni. Seninle bi uzun yol yapalım yine peş peşe. Rampalarda alırım aklını başından. Tabi sen lpgde iken Kızdırma hocamı gelir yakar oraları bak Yakmak için kibriti bile benden ister o. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Seninle bi uzun yol yapalım yine peş peşe. Rampalarda alırım aklını başından. Tabi sen lpgde iken Yakmak için kibriti bile benden ister o. Kullanan biri ve hayran biri olarak bu cümleler dinen caiz değil 4+1 malikanemle döverim seni. En azından arkada rahat rahat gidiyoruz mondi ile 1 Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Araç içi dijital saat-iç ve dış termometre gösteren cihaz alındı ve montajı yapıldı. Kontağa bağlandı. Kontak kapalıyken ışık yanmıyor ve sadece saat gösteriyor. Kontak açılınca mavi ışık yanıyor ve iç-dış termometre ve akü voltunu gösteren değerler çıkıyor. Aracın torpido kısmı oval olduğu için en uygun yer burası olarak belirledim. Dış ortamı ölçen termometre için alıcı sis farının oraya yapıştırıldı. (araç kirli o yüzden kusura bakmayın ) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 bugün kargo dahil 65 tl satın aldığım yag ile motor yağını değiştirdim yağ filitresi değişti birde maf sensörü temizlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Araç içi dijital saat-iç ve dış termometre gösteren cihaz alındı ve montajı yapıldı. Kontağa bağlandı. Kontak kapalıyken ışık yanmıyor ve sadece saat gösteriyor. Kontak açılınca mavi ışık yanıyor ve iç-dış termometre ve akü voltunu gösteren değerler çıkıyor. Aracın torpido kısmı oval olduğu için en uygun yer burası olarak belirledim. Bu araca orjinal sis fari yakışır. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 Seninle bi uzun yol yapalım yine peş peşe. Rampalarda alırım aklını başından. Tabi sen lpgde iken Yakmak için kibriti bile benden ister o. Tam yancı işte Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 Dış ortamı ölçen termometre için alıcı sis farının oraya yapıştırıldı. (araç kirli o yüzden kusura bakmayın ) O alıcı rüzgardan etkilenmez mi? Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 O alıcı rüzgardan etkilenmez mi? Etkilenmiyor. Arac hareket halindeyken telefondan kontrol ettim ayni dereceyi gosteriyodu.zaten ic tarafa takilirsa motor sicakligindan etkileniyor. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 LPG enjektörlerini temizlettim ve LPG filtresini değiştirdim. Landirenzo enjektör fiyatını duyunca ufak bir mide spazmı geçirdim (2x3lü ) 1.300 TL gözüm gibi bakarım artık Enjektörlerin temizlenmesi hem enjektör sesini hemde motor sesini bariz değişti (6 enjektörden 3'ü orta kirli 3 ü az kirliydi). Son zamanlarda gaza yüklenince rastgele misfire (ateşleme) hatası almaya başlamıştım. LPG ECU'sunu son yazılıma güncelledik lakin bendeki eski tip ECU olduğundan belli bir devrin üstünde Benzinde gitme seçeneği aktif olmadı maalesef Ee birde gt680W kameramızın az sonra kesin montajını yapacağız. Daha ne olsun bütün gün ona çalıştık tatil günü 3 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Araç içi dijital saat-iç ve dış termometre gösteren cihaz alındı ve montajı yapıldı. Kontağa bağlandı. Kontak kapalıyken ışık yanmıyor ve sadece saat gösteriyor. Kontak açılınca mavi ışık yanıyor ve iç-dış termometre ve akü voltunu gösteren değerler çıkıyor. Aracın torpido kısmı oval olduğu için en uygun yer burası olarak belirledim. Dış ortamı ölçen termometre için alıcı sis farının oraya yapıştırıldı. (araç kirli o yüzden kusura bakmayın ) Çok güzelmiş. Nereden kaça aldınız? Yorum bağlantısı
Safak Acar 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Bügün aracım için çok önemli bir şey yaptım Aç karnını doyurdum 193 tlcik Focus masum masum gözümün içine bakıyor hani bana diyor ama ikisini bir doyuramadım Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Çok güzelmiş. Nereden kaça aldınız? Eskisehirde bir oto aksesuarcidan aldim.tek kalmisti baska yok.aynisi internette de var ama cok pahali. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 LPG filtresi değişti, gaz kaçak kontrolü yapıldı, harita kontrol edildi, sorun yok.. LPG + Benzin devam.. Bu arada "keskin sirke küpüne zarar" demişler, boşa dememişler.. Direksiyona adam gibi bir yumruk patlatınca hava yastığı kapağı sınırlardan çatlıyor, onu uygulamalı gördüm.. Tavsiye etmem.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Ön disk Balata ve aklımda olan oksijen sensörü değistirdik bugün Yorum bağlantısı
Recommended Posts