Mustafa Çiçek 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Kapi kenarlari icin aldigim kaucuk yarik hortum hibi malzemeyi kapilara uygulamistim gecen aksam bugun ford servisine ugradim elemanlar cok begendi:) Nasıl bir şey acaba resim alsak Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 radyötör de sızıntı vardı, dün tamir ettirdim, şanzıman yagının radyötöre girip sogudugunu ögrendim. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 (düzenlendi) Hanım az önce aradı "el freni kendini çekmiyor" dedi. Sanırım bugün EPB yi bozduk 7 Şubat 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Hanım az önce aradı "el freni kendini çekmiyor" dedi. Sanırım bugün EPB yi bozduk Geçmiş olsun...yengeye ufak bir araba şart kardeşim... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Geçmiş olsun...yengeye ufak bir araba şart kardeşim... Sağolasın Abicim de daha bunun kredisini zor ödüyoruz. 2. araba bize hayal Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Sağolasın Abicim de daha bunun kredisini zor ödüyoruz. 2. araba bize hayal Allah yardımcın olsun kardeşim...umarım araçta fazla bir sıkıntı yoktur.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Allah yardımcın olsun kardeşim...umarım araçta fazla bir sıkıntı yoktur.. Sağolasın, akşama gidince bakıcaz artık.. İnşallah yoktur. Hanımın becerememesidir inşallah.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Sağolasın, akşama gidince bakıcaz artık.. İnşallah yoktur. Hanımın becerememesidir inşallah.. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Hanım az önce aradı "el freni kendini çekmiyor" dedi. Sanırım bugün EPB yi bozduk Geçmiş olsun..Işık yakmış mı araç? 1-Kontak kapat 5 dk bekle tekrar dene ..Anlık hata ise düzelir 2-Arıza kodunu aldır ve iyi bir elektrikçi baksın.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Geçmiş olsun..Işık yakmış mı araç? 1-Kontak kapat 5 dk bekle tekrar dene ..Anlık hata ise düzelir 2-Arıza kodunu aldır ve iyi bir elektrikçi baksın.. Sağolasın Abicim.. Kırmızı ikaz ışığı (arıza ışığı) sürekli yanıp sönmüş hzılı hızlı. Yol bil. de bir uyarı yazmamış. Denettirdim biraz bekletip tekrar çalıştırttım hanıma, sonra stop edip anahtarı çekti ama yine olmamış. 5 dakika önce trafikte stok ettirmiş aracı, sonra hemen çalıştırıp devam ettim dedi ama dediğin gibi akşama ben gidip bir bakiyim. İnşallah önemli birşey yoktur.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Hanım az önce aradı "el freni kendini çekmiyor" dedi. Sanırım bugün EPB yi bozduk Çok tırsmıştım yine maasraf olacak diye ama dzüelmiş :içiensuserpiliprahatlayanadamsmile: Hanım az önce birdaha aradı.. Ben ona "viteste bırak git" demiştim. İş dönüşü gelmiş, eve gitmiş araçla. Tekrar eski çalışır hale gelmiş. Geçmiş olsun...yengeye ufak bir araba şart kardeşim... Geçmiş olsun..Işık yakmış mı araç? 1-Kontak kapat 5 dk bekle tekrar dene ..Anlık hata ise düzelir 2-Arıza kodunu aldır ve iyi bir elektrikçi baksın.. Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Sustalı anahtar yaptırdım. Yedek anahtarın immosunu kullandık. Gayet güzel oldu Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 (düzenlendi) Sustalı anahtar yaptırdım. Yedek anahtarın immosunu kullandık. Gayet güzel oldu Resimler http://i.hizliresim.com/x3p6qA.jpg http://i.hizliresim.com/xROrP1.jpg http://i.hizliresim.com/epGbW0.jpg 8 Şubat 2014 tarihinde Mustafa ÇİÇEK tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Kendi aracıma degil ama babaminkine biraz bakim yaptim. Lastikler olmus. Balans tutmuyor. Taban bozuk ve jant yamuk. Yeni lastik alirken tumu düzeltilecek. Camda sprey boya vardi, hakan usta sulu zimpara ile cozdu. Sanziman zamaninda bi onarim gormus, vida kırılmis muhtemelen. Yag kaciriyor, bakilacak. Far ayari yapildi ve ic dis yikatildi. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Kendi aracıma degil ama babaminkine biraz bakim yaptim. Lastikler olmus. Balans tutmuyor. Taban bozuk ve jant yamuk. Yeni lastik alirken tumu düzeltilecek. Camda sprey boya vardi, hakan usta sulu zimpara ile cozdu. Sanziman zamaninda bi onarim gormus, vida kırılmis muhtemelen. Yag kaciriyor, bakilacak. Far ayari yapildi ve ic dis yikatildi. Bakma Sani, şimdiye kadar bakmamışsın daha da bakma. Lastiklerin diş derinliği -3 olmuş, jantlar yamulmuş, şanzıman pert. Bu arada azimle devam edersen telefonun da Türkçe'yi sökecek inşallah. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Telefondan yazima kelimeler sasmadigi surece pek karismiyoruz. Noktalamamin da masallahi var lastikler icin bu hafta babam yeniden sirketiyle konusacak. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Hanım az önce aradı "el freni kendini çekmiyor" dedi. Sanırım bugün EPB yi bozduk Geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı
Ali Eren 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Sattim, dündü ama olsun. Daha güzelleri nasip olsun adaşım. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Az evvel ilk kez kendisini kullandım. Iyi arabaymis. 1 Yorum bağlantısı
Başar Mert 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Aylar sonra bugün fırsat bulmuşken bici bici yaptirayim dedim ama tabi yikamacidan çıkar çıkmaz kirlendi çok şanslı olduğum için yağmur yağdı hemen Bu da ekstradan olsun erhan arkadaşımizin hediyesi wrc Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Sağlam basıcan bu hayatta dediler bende ön tarafı 3 cm bastım Ayrıntılar burda: http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/216063-bu-da-benim-connect/page-14#entry2247655 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Ayüz1'den dokuz küsüre bir şemsiye aldımB-) Sol arka kapıdaki şemsiye gözüne koydum, eksiği kalmadı arabanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts