İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mustafa Çiçek

Kapi kenarlari icin aldigim kaucuk yarik hortum hibi malzemeyi kapilara uygulamistim gecen aksam bugun ford servisine ugradim elemanlar cok begendi:)

Nasıl bir şey acaba resim alsak  :unsure2:

Yorum bağlantısı

radyötör de sızıntı vardı, dün tamir ettirdim, şanzıman yagının radyötöre girip sogudugunu ögrendim. :)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hanım az önce aradı "el freni kendini çekmiyor" dedi. Sanırım bugün EPB yi bozduk  :(

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Hanım az önce aradı "el freni kendini çekmiyor" dedi. Sanırım bugün EPB yi bozduk  :(

Geçmiş olsun...yengeye ufak bir araba şart kardeşim...

Yorum bağlantısı

Sağolasın Abicim de daha bunun kredisini zor ödüyoruz. 2. araba bize hayal  :(

Yorum bağlantısı

Sağolasın Abicim de daha bunun kredisini zor ödüyoruz. 2. araba bize hayal  :(

Allah yardımcın olsun kardeşim...umarım araçta fazla bir sıkıntı yoktur..

Yorum bağlantısı

Allah yardımcın olsun kardeşim...umarım araçta fazla bir sıkıntı yoktur..

Sağolasın, akşama gidince bakıcaz artık.. İnşallah yoktur. Hanımın becerememesidir inşallah..

Yorum bağlantısı

Sağolasın, akşama gidince bakıcaz artık.. İnşallah yoktur. Hanımın becerememesidir inşallah..

:(

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Geçmiş olsun..Işık yakmış mı araç? 

1-Kontak kapat 5 dk bekle tekrar dene ..Anlık hata ise düzelir

2-Arıza kodunu aldır ve iyi bir elektrikçi baksın..

Yorum bağlantısı

Sağolasın Abicim.. Kırmızı ikaz ışığı (arıza ışığı) sürekli yanıp sönmüş hzılı hızlı. Yol bil. de bir uyarı yazmamış. Denettirdim biraz bekletip tekrar çalıştırttım hanıma, sonra stop edip anahtarı çekti ama yine olmamış. 5 dakika önce trafikte stok ettirmiş aracı, sonra hemen çalıştırıp devam ettim dedi ama dediğin gibi akşama ben gidip bir bakiyim. İnşallah önemli birşey yoktur..

Yorum bağlantısı

:tirs: Çok tırsmıştım yine maasraf olacak diye ama dzüelmiş :içiensuserpiliprahatlayanadamsmile:

Hanım az önce birdaha aradı.. Ben ona "viteste bırak git" demiştim. İş dönüşü gelmiş, eve gitmiş araçla. Tekrar eski çalışır hale gelmiş. 

:(

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Sustalı anahtar yaptırdım. Yedek anahtarın immosunu kullandık. Gayet güzel oldu

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kendi aracıma degil ama babaminkine biraz bakim yaptim. Lastikler olmus. Balans tutmuyor. Taban bozuk ve jant yamuk. Yeni lastik alirken tumu düzeltilecek. Camda sprey boya vardi, hakan usta sulu zimpara ile cozdu. Sanziman zamaninda bi onarim gormus, vida kırılmis muhtemelen. Yag kaciriyor, bakilacak. Far ayari yapildi ve ic dis yikatildi. Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı

Kendi aracıma degil ama babaminkine biraz bakim yaptim. Lastikler olmus. Balans tutmuyor. Taban bozuk ve jant yamuk. Yeni lastik alirken tumu düzeltilecek. Camda sprey boya vardi, hakan usta sulu zimpara ile cozdu. Sanziman zamaninda bi onarim gormus, vida kırılmis muhtemelen. Yag kaciriyor, bakilacak. Far ayari yapildi ve ic dis yikatildi.

Bakma Sani, şimdiye kadar bakmamışsın daha da bakma. Lastiklerin diş derinliği -3 olmuş, jantlar yamulmuş, şanzıman pert.

Bu arada azimle devam edersen telefonun da Türkçe'yi sökecek inşallah. :D  ;)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Telefondan yazima kelimeler sasmadigi surece pek karismiyoruz. Noktalamamin da masallahi var :) lastikler icin bu hafta babam yeniden sirketiyle konusacak.

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Geçmiş olsun..

Yorum bağlantısı
Başar Mert

Aylar sonra bugün fırsat bulmuşken bici bici yaptirayim dedim ama tabi yikamacidan çıkar çıkmaz kirlendi :D çok şanslı olduğum için yağmur yağdı hemen Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Bu da ekstradan olsun erhan arkadaşımizin hediyesi wrc

Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen

Ayüz1'den dokuz küsüre bir şemsiye aldımB-) Sol arka kapıdaki şemsiye gözüne koydum, eksiği kalmadı arabanın.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...