Ali Eren 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 (düzenlendi) Allah nazarlardan saklasın. Kendi arabalarınızdan soğumayın diye koymuyorum. Bak sen 27 Ocak 2014 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Resimli alıntı yapmıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Cumartesi günü aracımı yıkayıp parlatıp garaja koydum,ve akşamda çevrede gezinen kedilerin yemeklerini verip,mutlu bir şekilde evime çıktım.sabah tekrar aracımın yanına gittiğimde o alçak kedilerin,karınları doyduktan sonra arabamın tavanında dans ettiklerini gördüm tavanda,kaputta basmadık yer bırakmamışlar,ön camı kaydırak yapmışlar bayağı kızdım ve sonra tekrar temizledim Ama ne yalan söyliyim ben kedileri çok seviyorum,nankörde olsalar seviyorum onları... Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Cumartesi günü aracımı yıkayıp parlatıp garaja koydum,ve akşamda çevrede gezinen kedilerin yemeklerini verip,mutlu bir şekilde evime çıktım.sabah tekrar aracımın yanına gittiğimde o alçak kedilerin,karınları doyduktan sonra arabamın tavanında dans ettiklerini gördüm tavanda,kaputta basmadık yer bırakmamışlar,ön camı kaydırak yapmışlar bayağı kızdım ve sonra tekrar temizledim Ama ne yalan söyliyim ben kedileri çok seviyorum,nankörde olsalar seviyorum onları... "Kedidir kedi" demişler miydi.. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 "Kedidir kedi" demişler miydi.. Bunlar,kötü kedi şerafettinin soylarından Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Bunlar,kötü kedi şerafettinin soylarından Ağzının tadını bilen kedilerden, araç sürekli kebapçının önüne park edince koku siniyor demek ki. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 (düzenlendi) Ağzının tadını bilen kedilerden, araç sürekli kebapçının önüne park edince koku siniyor demek ki. Bak bu doğru abi.. Mart ayı yaklaşıyor. Hemde fena yaklaşıyor,akşamları kedi savaşları var devamlı iddaya açmayı düşünüyorum 27 Ocak 2014 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Bizim 407 nin, yağını (5 lt Castrol Edge 5W-30 DPF)+ yağ filtresini + hava filtresini değiştik, bir de yakıt filtresinin orada bir soket yerinde değildi, yerini bulup taktım, mazot su müşürününmüş! Poleni aldık henüz takmadık. Mis gibi oldu. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 (düzenlendi) yanına uğramadım bile. 27 Ocak 2014 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Yağı-hava filitresi-triger kayışı-V kayışı değişti.Sis farları ve Mugen dört kapı rüzgarlıkları takıldı 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Yağ yağ filtresi bujiler değişti.Motor aexsons ile temizlendi.Mercekli farlar söküldü.Düzeltmeler ve upgradeler için uygulamaya geçildi.Bugün yarin geri takılacaklar. Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 (düzenlendi) 4 adet goodyear efficient grip performance lastik takıldı. 700 lira. Sessiz ve yumuşak. Konforlu ama direksiyonun tepkilerini de emiyor ve hissizleştiriyor. Bir daha gokart kullanıyor gibi hissetmeyeceğim. Bileydim continental alırdım. Düzeltme: İmla. 29 Ocak 2014 tarihinde Emrah Uludağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 5 gündür görmüyorum,muhtemelen kediler yuvalarını kurmuştur tavanına Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 5 gündür görmüyorum,muhtemelen kediler yuvalarını kurmuştur tavanına Yuva kurma dönemide başladı zaten abi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Yuva kurma dönemide başladı zaten abi Sen haftasonu çümbüşü görseydin tavanda harp çıkmış Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Sen haftasonu çümbüşü görseydin tavanda harp çıkmış Organize hareket ediyorlardır. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Bizim de her arabanın üzerine yuva yapardı kediler. Ama sarı renk 131 murat'ta hiç kedi patisi izi görmezdik ne hikmetse. Ancak o da neredeyse pert oluyordu tarlaya uçtuktan sonra... Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Organize hareket ediyorlardır. Organize can'dır abi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Organize can'dır abi -Kedi nerde? -Arabanın üstündeydi abi. -Araba nerde? -Gitmiş abi. -Kedi nerde? -Arabanın üstünd.. -Araba nerde? -gitmi... ... :D Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 -Kedi nerde? -Arabanın üstündeydi abi. -Araba nerde? -Gitmiş abi. -Kedi nerde? -Arabanın üstünd.. -Araba nerde? -gitmi... ... :D Baskın yapmak çok riskli Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Baskın yapmak çok riskli Işıkları aniden yakmayacan, yanlışlıkla yaksan bile bir süre gözlerini kapatacan. (değil mi?) Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Işıkları aniden yakmayacan, yanlışlıkla yaksan bile bir süre gözlerini kapatacan. (değil mi?) Abi her türlüsü risk ya Cevap veremiyeceğim Yorum bağlantısı
Recommended Posts