İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ali Eren
(düzenlendi)

:nazar:  :nazar:  :nazar:  Allah nazarlardan saklasın.

Kendi arabalarınızdan soğumayın diye koymuyorum. :)

Bak sen  :p  :p

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
Resimli alıntı yapmıyoruz.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Cumartesi günü aracımı yıkayıp parlatıp garaja koydum,ve akşamda çevrede gezinen kedilerin yemeklerini verip,mutlu bir şekilde evime çıktım.sabah tekrar aracımın yanına gittiğimde o alçak kedilerin,karınları doyduktan sonra arabamın tavanında dans ettiklerini gördüm  :angry: tavanda,kaputta basmadık yer bırakmamışlar,ön camı kaydırak yapmışlar  :angry: bayağı kızdım ve sonra tekrar temizledim  :biggrin: Ama ne yalan söyliyim ben kedileri çok seviyorum,nankörde olsalar seviyorum onları... :)

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Cumartesi günü aracımı yıkayıp parlatıp garaja koydum,ve akşamda çevrede gezinen kedilerin yemeklerini verip,mutlu bir şekilde evime çıktım.sabah tekrar aracımın yanına gittiğimde o alçak kedilerin,karınları doyduktan sonra arabamın tavanında dans ettiklerini gördüm  :angry: tavanda,kaputta basmadık yer bırakmamışlar,ön camı kaydırak yapmışlar  :angry: bayağı kızdım ve sonra tekrar temizledim  :biggrin: Ama ne yalan söyliyim ben kedileri çok seviyorum,nankörde olsalar seviyorum onları... :)

"Kedidir kedi" demişler miydi.. :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Bunlar,kötü kedi şerafettinin soylarından  :D  :D

Ağzının tadını bilen kedilerden, araç sürekli kebapçının önüne park edince koku siniyor demek ki. ;)

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Ağzının tadını bilen kedilerden, araç sürekli kebapçının önüne park edince koku siniyor demek ki. ;)

Bak bu doğru abi.. :biggrin:

Mart ayı yaklaşıyor.  :biggrin:

Hemde fena yaklaşıyor,akşamları kedi savaşları var devamlı  :D iddaya açmayı düşünüyorum  :D  :D

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bizim 407 nin, yağını (5 lt Castrol Edge 5W-30 DPF)+ yağ filtresini + hava filtresini değiştik, bir de yakıt filtresinin orada bir soket yerinde değildi, yerini bulup taktım, mazot su müşürününmüş! Poleni aldık henüz takmadık.

Mis gibi oldu. :nazar:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

yanına uğramadım bile. :D

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Yağı-hava filitresi-triger kayışı-V kayışı değişti.Sis farları ve Mugen dört kapı rüzgarlıkları takıldı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Yağ yağ filtresi bujiler değişti.Motor aexsons ile temizlendi.Mercekli farlar söküldü.Düzeltmeler ve upgradeler için uygulamaya geçildi.Bugün yarin geri takılacaklar.

Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ
(düzenlendi)

4 adet goodyear efficient grip performance lastik takıldı. 700 lira. :(

Sessiz ve yumuşak. Konforlu ama direksiyonun tepkilerini de emiyor ve hissizleştiriyor. Bir daha gokart kullanıyor gibi hissetmeyeceğim. Bileydim continental alırdım. :(

Düzeltme: İmla.

tarihinde Emrah Uludağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

5 gündür görmüyorum,muhtemelen kediler yuvalarını kurmuştur tavanına  :D

Yuva kurma dönemide başladı zaten abi  :hahahoho:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Yuva kurma dönemide başladı zaten abi  :hahahoho:

Sen haftasonu çümbüşü görseydin  :D tavanda harp çıkmış  :D  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Sen haftasonu çümbüşü görseydin  :D tavanda harp çıkmış  :D  :D

Organize hareket ediyorlardır. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Bizim de her arabanın üzerine yuva yapardı kediler. Ama sarı renk 131 murat'ta hiç kedi patisi izi görmezdik ne hikmetse. Ancak o da neredeyse pert oluyordu tarlaya uçtuktan sonra...

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Organize can'dır abi  :D  :D  :D

-Kedi nerde?

-Arabanın üstündeydi abi.

-Araba nerde?

-Gitmiş abi.

-Kedi nerde?

-Arabanın üstünd..

-Araba nerde?

-gitmi...

...

:D :D :D

Yorum bağlantısı
Misafir

-Kedi nerde?

-Arabanın üstündeydi abi.

-Araba nerde?

-Gitmiş abi.

-Kedi nerde?

-Arabanın üstünd..

-Araba nerde?

-gitmi...

...

:D :D :D

Baskın yapmak çok riskli  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Baskın yapmak çok riskli  :D

Işıkları aniden yakmayacan, yanlışlıkla yaksan bile bir süre gözlerini kapatacan. (değil mi?) :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Işıkları aniden yakmayacan, yanlışlıkla yaksan bile bir süre gözlerini kapatacan. (değil mi?) :D

Abi her türlüsü risk ya  :D

Cevap veremiyeceğim  :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...