İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Şükür eski günlere döndük, gezdim geldim kirlettim sonunda yıkadım kuruladım eve çıktım ve BİNGOOOOO yağmur yağmaya başladı  :) Ne zamandır yağmur yağmadığı için bekliyorduk şükür başladı artık, özlemişim arabayı yıkadıktan sonra yağmur yağmasını.....

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bir hafta kirli gezdikden sonra , hafta basina parlak basladik :wub: , once lastik havalarini kontrol ettim, on sol teker 35idi digerleri sabit 30du bende hepsini 30a ayarladim,ardindan biten silicek suyunu doldurdum ilaveten yarisi kadar antifiriz koydum..

Sonra 2tl ye camurunu akittirdim :D evin kapisina geldim , bim den camsil ve mikrofiber bez almistim onunla komple ic dis sildim :D son olarak işe gittim iste cektigim bir resim..

Gönderilen Resim

Cam gibi oldu masallah.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

2 saatten fazladır noterde fordcu olmak için bekliyoruz babamla.sistem gitmiş cumadan beri çalışmıyormuş. Devlet fordcu olmamızı istemiyor galiba.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Lastik havalarını kontrol ettim. Biraz düşmüşlerdi, tamamladım. Havalar biraz düzelsin, motorunu temizleyeceğim :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Lastik havalarını kontrol ettim. Biraz düşmüşlerdi, tamamladım. Havalar biraz düzelsin, motorunu temizleyeceğim :)

Naylon işte, lastiklerin havası bile sabit durmuyor.. :D

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

2 saatten fazladır noterde fordcu olmak için bekliyoruz babamla.sistem gitmiş cumadan beri çalışmıyormuş. Devlet fordcu olmamızı istemiyor galiba.

Bugüne nasip olmadı mecbur işe döndüm topkapıdan dudulluya, yarın babam alacak nasipse.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Naylon işte, lastiklerin havası bile sabit durmuyor.. :D

Yok valla, lastikler kauçuk. Başka bir petrol türevi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Yok valla, lastikler kauçuk. Başka bir petrol türevi :D

Anladın sen onu.. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Autowax da ozonla sterilizasyon, ic dış detaylı temizlik, klima temizliği yapıldı.

Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Kolçak , paspas , gündüz farı, kaput maskesi siparis etmiştim bugün elime ulaştı :) Ürünlerin hepsinin kalitesi bekledigimden cok iyi cikti..

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Yarın uygulamasını yapacağım hepsinin :))

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Engin Kırtay

Bugün;

yakala.co sitesindeki "Ön düzen ayarı - Rot ayarı, Far ayarı, Alt takım kontrolü ve 4 Lastiğe Nitrojen Gazı Dolumu" kampanyasından yararlandım.

1 adet de lastik değişimim oldu, Fiesta'mın orj. lastik ölçüleri sağolsun. 1 adet lastiğim balon yapmıştı.

1 adet kampanya kodu 19.90 TL

1 adet lastik değişim 10.00 TL 'ye mal oldu bana.

İzmir'deki arkadaşlar için kampanya Linki

Bu da bizim ufaklığın fotoğrafları  :)  :nazar: 

IMG_1298.jpg

IMG_1302.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Gündüz farı ve Kolçak montajı yapıldı :) Sinyal ve park lambalarini turuncu osramla degistirdim..Birde yeni paspaslari serdim..

Gündüz farina sari transparan yaptim sikintidan :)

Gönderilen ResimGönderilen ResimGönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Abi bu kolcaktan focus II ye olacak beyj renklisinin fiyatini ogrenebilirmiyiz zahmet olmazsa

Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Abi bu kolcaktan focus II ye olacak beyj renklisinin fiyatini ogrenebilirmiyiz zahmet olmazsa

Ayhan abicim , kolcagin birebir arac icin olanlari var. Onlar 70 80 civarinda. Bu universal diye geciyor her araca oluyor. 35 40tl piyasasi var.. Suan dışardayim eve gidince aldigim kisiyi linklerim sana.. Bej renkliside var..
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Ayhan abicim , kolcagin birebir arac icin olanlari var. Onlar 70 80 civarinda. Bu universal diye geciyor her araca oluyor. 35 40tl piyasasi var.. Suan dışardayim eve gidince aldigim kisiyi linklerim sana.. Bej renkliside var..

ankaraya gelmisken kargo ile ugrasmadan eksiklerimi tamamlayayim diyorum kardesim benim. Tesekkur ederim...
Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

ankaraya gelmisken kargo ile ugrasmadan eksiklerimi tamamlayayim diyorum kardesim benim. Tesekkur ederim...

Abicim o zaman şöyle yardimci olmaya çalışayım ; ivedik 21.caddede oto moda var cok büyük bir aksesuarci , mutlaka bulursun aradigini.

Ostimdede Cancan oto var , ordada aklina gelebilecek hersey var.. Toptan fiyatına yakin parekende satış yapan yerler bunlar...

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Dün AutuWax grupon firsatından faydalanıp;

Cilalı yıkama,

Jant - lastik temizliği,

İç plastiklerin temizlik ve bakımı,

Ozonlu dezenfeksiyon ve sterilizasyon, klima koku giderme yaptırdım..

Gönderilen Resim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

60.000 bakımı başer de yapıldı. Yağ, yağ filtresi, yağ tapası, hava filtresi, bujiler, polen filtresi, wd40, balata spreyi vs toplam 367TL ödedim. Ayrıca garantiden derisi parlayan direksiyonum ve çatlayan direksiyon kromu yüzünden direksiyonum, kromajı çatlayan vites topuzum ve sağ sol aks komple değişiyor. Direksiyonu söyledim çok parladı diye hemen foto çekildi bu arada arabada oturan usta vitesi de çek burasının kromajı da çatlamış diyince onunda fotosu çekildi garanti onayı çıktı hemen. Danışman eda baya ilgilendi sağolsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...