İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Güneşlendirdim, havalandırdım.

Motoru sildim pırıl pırıl yaptım.

:nazar:  :nazar:  :nazar: Ellerine sağlık Ehtiyar Delikanlı

Hani biz jantları değişecektik bi ara. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Senin titaniumun jantlarını silmek çok zor. Bunlar kolay ve çabucak tertemiz oluyor. ;)

Haklısın vallahi ne deyim, ne deyim bundan sonra sana sadece Ehtiyar deyim o zaman. :p  :D  Baksana jantları silmeye bile üşeniyorsun.  :p  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Senin canın sağolsun canım. Jantlar itin olur. Ne zaman dersen ;)

Senin de canın sağolsun abim. Bakalım belki bir süreliğine değişiriz ikisi içinde farklılık olur.  :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Atilla Atun

Farların üzerindeki koruma filmlerini kesip far kaşı yaptım ve sağ far patlamıştı osram h7 aldım garibime gözü rahat görsün diye.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

bugün aracıma bir güzel sövdüm . Arka tamponun vuruk olan sağ tarafına yine vurmuşlar. Bir arkana sahip olamadınmı .... diye bastım kalayı :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı

bugün aracıma bir güzel sövdüm . Arka tamponun vuruk olan sağ tarafına yine vurmuşlar. Bir arkana sahip olamadınmı .... diye bastım kalayı :)

Geçmiş olsun Fatih abicim. İnşallah büyük birşey değildir.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Geçmiş olsun Fatih abicim. İnşallah büyük birşey değildir.

Benim arabam ford Daş gibi araba . Allah' tan ESP varda pek fazla bir şey olmadı :exc1:

Yorum bağlantısı

Benim arabam ford Daş gibi araba . Allah' tan ESP varda pek fazla bir şey olmadı :exc1:

Buldun açığımızı, yüklen bakalım. Allah bilir sende motor kapağıda vardır ve hasarı dahada hafifletmiştir :)

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Vay terbiyesiz c-max vay..

Geçmiş olsun abi..

Gizli özelliklere yazalım mı, c-max lar arkalarına sahip çıkamıyor deye? :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

2 Gundur yagan yagmur ardindan kirlenmistik , yikandik paklandik :)

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Buldun açığımızı, yüklen bakalım. Allah bilir sende motor kapağıda vardır ve hasarı dahada hafifletmiştir :)

motor üst kapağı alt karter muhafaza üstüne üstlük kaput altı izolasyon hatta iç döşeme bilem var :)

Yorum bağlantısı

motor üst kapağı alt karter muhafaza üstüne üstlük kaput altı izolasyon hatta iç döşeme bilem var :)

Bide follow me yanına come here :) ohh, tadından yenmez o Max, C-Max, Ford C-Max...

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Bide follow me yanına come here :) ohh, tadından yenmez o Max, C-Max, Ford C-Max...

İç döşeme diyor kerem.. Sana diyor..

Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün

bugün sanayiye gittik, sağ arka lastikden ses geliyordu ona baktırtık

şükür ki bi şey yokmuş sadece lastiğin çürük olduğunu söyledi usta

laf aramızda 2005 yılının lastiği de :blush:

sonrada tabii karnını doyurduk yıkandık paklandık. 

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Güneşlendirdim, havalandırdım.

Motoru sildim pırıl pırıl yaptım.

Pazar alışverişinden sonramı yaptın bunları be ehtiyar, Maşallah pırıl pırıl olmuş  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...