İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Motoru bir yıkatayım dedim. (Çok ayıplayan olunca forumdan  :biggrin: ) Şok Marketten paspas ve antifirizli cam suyu aldım. Cam suyu güzel, paspas işe yaramaz. Hem kalitesiz plastik malzeme hemde araca çok uymadı.

DXGZUSJ.jpg?1

ryzpQhv.jpg?1

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
(düzenlendi)

Motoru bir yıkatayım dedim. (Çok ayıplayan olunca forumdan :biggrin: ) Şok Marketten paspas ve antifirizli cam suyu aldım. Cam suyu güzel, paspas işe yaramaz. Hem kalitesiz plastik malzeme hemde araca çok uymadı.

paspasları geri ver..

cam suyun hayırlı olsun..

motoru yıkattın, ne diyim, bari beyni izole etseydin yıkanırken.. inşallah araba anormal davranışlar sergilemeye başlamamıştır..

tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Motoru bir yıkatayım dedim. (Çok ayıplayan olunca forumdan :biggrin: ) Şok Marketten paspas ve antifirizli cam suyu aldım. Cam suyu güzel, paspas işe yaramaz. Hem kalitesiz plastik malzeme hemde araca çok uymadı.

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Ahaa akü kapağı. :seytan:

Bi Tekirdağ'a gelmek lazım. :p

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
(düzenlendi)

Mert sende de mi yok akü kapağı, kerem bana söz verdi... :p

Kerem bu arada senin silecek kolu kapağın nerde?

Yorum bağlantısı

Mert sende de mi yok akü kapağı, kerem bana söz verdi... :p

Kerem bu arada senin silecek kolu kapağın nerde?

Ağırlık yapan şeyleri söküp atıyorum, yakıttan tasarruf, performansta artış  ;)  :D Nasıl birşeymiş o kapak abicim?

Ahaa akü kapağı. :seytan:

Bi Tekirdağ'a gelmek lazım. :p

Satarım Mert  :seytan: Hemde daha ilana koymadan  :biggrin: Gel buyur..

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
(düzenlendi)

Ağırlık yapan şeyleri söküp atıyorum, yakıttan tasarruf, performansta artış  ;)  :D Nasıl birşeymiş o kapak abicim?

Satarım Mert  :seytan: Hemde daha ilana koymadan  :biggrin: Gel buyur..

kapa şöyle bir şey..

http://www.mad4wheels.com/models/2003_Ford_Focus_C-Max/detail.asp?id_pic=247693

12267_kucuk.jpg

Tamam ağırlık yapmasın, o akü kapağını bana sat :)

Yorum bağlantısı

paspasları geri ver..

cam suyun hayırlı olsun..

motoru yıkattın, ne diyim, bari beyni izole etseydin yıkanırken.. inşallah araba anormal davranışlar sergilemeye başlamamıştır..

Şoför tarafı paspası, ayak dayamaya uydurmak için kestim :( Yıkatmada problem olmaz garantisi ile yıkattım ama çok kötü bir hort oldu.. Araç yine su alıyor.. Hatta arka yolcu ayak altı kapakları içleri bu sebeple şakırdamış ve ufaktan küf ve koku yapmaya başlamış. Çok moralim bozuk çok.. Bugün yada yarın işten izin alıp yetkili yada özel servise gitme planım var..

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Şoför tarafı paspası, ayak dayamaya uydurmak için kestim :( Yıkatmada problem olmaz garantisi ile yıkattım ama çok kötü bir hort oldu.. Araç yine su alıyor.. Hatta arka yolcu ayak altı kapakları içleri bu sebeple şakırdamış ve ufaktan küf ve koku yapmaya başlamış. Çok moralim bozuk çok.. Bugün yada yarın işten izin alıp yetkili yada özel servise gitme planım var..

Üzüldüm, inşallah acilen sorunu halledersin.. Böyle sorunlar insanı arabadan soğutuyor gerçekten de.. Ama en ufak bir ayrıntı bazen çözüm olabiliyor..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

kapa şöyle bir şey..

Üzüldüm şimdi birkez daha.. Mert le aranızda açık arttırma yapın. En iyi fiyatı verene aracı satarsam yaparız bir güzellik  :biggrin:

Üzüldüm, inşallah acilen sorunu halledersin.. Böyle sorunlar insanı arabadan soğutuyor gerçekten de.. Ama en ufak bir ayrıntı bazen çözüm olabiliyor..

Ben ilk sunroof tahliyelerini kontrol ederken sadece ön hortumlara baktım. Tavanı okadar açabildim. Arkadakilerden sanırım bu sefer. Arkadakiler bağlantı yerlerinden sızdırıyorsa orta emniyet kemer direklerinden aşağıya, arka yolcu ayak altına süzülebilir tahmin ediyorum. Çünkü ön yolcu ayak altında kalmadı ıslaklık.. Ama daha prof olsun ve tavana zarar gelmesin diye servis şart oldu..

kapa şöyle bir şey..

Yalnız silecek kolu kapağı var bende. Siz yanlış yere bakıyorsunuz. O vida başlarının göründüğü kısım, kaput açıldıktan sonraki kısım. Kaputun üzerinde kalıyor silecek kapağı!!

XF89Hdn.jpg?1

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Yalnız silecek kolu kapağı var bende. Siz yanlış yere bakıyorsunuz. O vida başlarının göründüğü kısım, kaput açıldıktan sonraki kısım. Kaputun üzerinde kalıyor silecek kapağı!!

Evet doğru, kaput açıkken görünen kısımdan bir an yok gibi geldi..

Yorum bağlantısı

Motor Yağı değişti.vites kutusunun kapağını açıp içini yağladik çok sertti vites ve şuan pamuk gibi oldu.Antifirizi ölçtük-29 çıktı ellemedim.

Yorum bağlantısı
Yaşar Balcılar

1. Yil bakimi icin servisteyim, 13250 km de, bakim 500-550 tl tutar tahminen dediler. Bakalim bekliyoruz. Kislik lastik alacak arkadaslar, Ankarada Konya yolu otokocda % 25 indirim var. Arayin fiyat alin.

Yorum bağlantısı
Yaşar Balcılar

450 tl ye 2012 mondeo 1.6 tdci 15000km, 1.yil bakimini yaptirdim otokoc Ankarada.

Yorum bağlantısı
Ömer Vural

Egzozu komple değiştirttim kurum bağlamış resmen onu hallettim çok şükür egzoz başlığıda taktırdım güzel oldu:) Sırada baskı balata var bakalım müsait bi zamanda onu da halledicem inşallah

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Dun gelin arabasi oldu bizim kamyonet suslendi puslendi:D

uqusu3ug.jpg

ynutezyd.jpg

gelin olmuş gidiyorsuuuuun..

bana vedaaaa ediyorsuuuunn..

sakın..

yakışmış..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

gelin olmuş gidiyorsuuuuun..

bana vedaaaa ediyorsuuuunn..

sakın..

yakışmış..

İyi soyledin abi veda edecek gerçekten..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

50 gündür yıkatmadığım arabamı bugün şükür yıkattım :D

Arabanın yüzü gözü açıldı :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı

50 gündür yıkatmadığım arabamı bugün şükür yıkattım :D

Arabanın yüzü gözü açıldı :D

Yıkamacıya gidiyorum deseydin ben de gelirdim.  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Yıkamacıya gidiyorum deseydin ben de gelirdim.  :D

Gitmedim ki :D Telefon ettim onlar geldiler okuldan aldılar okula getirdiler :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...