Yusuf Bayraktar2 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Bugun cirkinlik olucez yikandik ama camura girdik azcik 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Motoru bir yıkatayım dedim. (Çok ayıplayan olunca forumdan ) Şok Marketten paspas ve antifirizli cam suyu aldım. Cam suyu güzel, paspas işe yaramaz. Hem kalitesiz plastik malzeme hemde araca çok uymadı. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 (düzenlendi) Motoru bir yıkatayım dedim. (Çok ayıplayan olunca forumdan ) Şok Marketten paspas ve antifirizli cam suyu aldım. Cam suyu güzel, paspas işe yaramaz. Hem kalitesiz plastik malzeme hemde araca çok uymadı. paspasları geri ver.. cam suyun hayırlı olsun.. motoru yıkattın, ne diyim, bari beyni izole etseydin yıkanırken.. inşallah araba anormal davranışlar sergilemeye başlamamıştır.. 16 Aralık 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Motoru bir yıkatayım dedim. (Çok ayıplayan olunca forumdan ) Şok Marketten paspas ve antifirizli cam suyu aldım. Cam suyu güzel, paspas işe yaramaz. Hem kalitesiz plastik malzeme hemde araca çok uymadı. Ahaa akü kapağı. Bi Tekirdağ'a gelmek lazım. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 (düzenlendi) Mert sende de mi yok akü kapağı, kerem bana söz verdi... Kerem bu arada senin silecek kolu kapağın nerde? 16 Aralık 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Aynen abi, bizimde yok. Ama silecektekiler tam. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Mert sende de mi yok akü kapağı, kerem bana söz verdi... Kerem bu arada senin silecek kolu kapağın nerde? Ağırlık yapan şeyleri söküp atıyorum, yakıttan tasarruf, performansta artış Nasıl birşeymiş o kapak abicim? Ahaa akü kapağı. Bi Tekirdağ'a gelmek lazım. Satarım Mert Hemde daha ilana koymadan Gel buyur.. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 (düzenlendi) Ağırlık yapan şeyleri söküp atıyorum, yakıttan tasarruf, performansta artış Nasıl birşeymiş o kapak abicim? Satarım Mert Hemde daha ilana koymadan Gel buyur.. kapa şöyle bir şey.. http://www.mad4wheels.com/models/2003_Ford_Focus_C-Max/detail.asp?id_pic=247693 Tamam ağırlık yapmasın, o akü kapağını bana sat 16 Aralık 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 paspasları geri ver.. cam suyun hayırlı olsun.. motoru yıkattın, ne diyim, bari beyni izole etseydin yıkanırken.. inşallah araba anormal davranışlar sergilemeye başlamamıştır.. Şoför tarafı paspası, ayak dayamaya uydurmak için kestim Yıkatmada problem olmaz garantisi ile yıkattım ama çok kötü bir hort oldu.. Araç yine su alıyor.. Hatta arka yolcu ayak altı kapakları içleri bu sebeple şakırdamış ve ufaktan küf ve koku yapmaya başlamış. Çok moralim bozuk çok.. Bugün yada yarın işten izin alıp yetkili yada özel servise gitme planım var.. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Şoför tarafı paspası, ayak dayamaya uydurmak için kestim Yıkatmada problem olmaz garantisi ile yıkattım ama çok kötü bir hort oldu.. Araç yine su alıyor.. Hatta arka yolcu ayak altı kapakları içleri bu sebeple şakırdamış ve ufaktan küf ve koku yapmaya başlamış. Çok moralim bozuk çok.. Bugün yada yarın işten izin alıp yetkili yada özel servise gitme planım var.. Üzüldüm, inşallah acilen sorunu halledersin.. Böyle sorunlar insanı arabadan soğutuyor gerçekten de.. Ama en ufak bir ayrıntı bazen çözüm olabiliyor.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 kapa şöyle bir şey.. http://www.mad4wheels.com/models/2003_Ford_Focus_C-Max/detail.asp?id_pic=247693 Tamam ağırlık yapmasın, o akü kapağını bana sat Üzüldüm şimdi birkez daha.. Mert le aranızda açık arttırma yapın. En iyi fiyatı verene aracı satarsam yaparız bir güzellik Üzüldüm, inşallah acilen sorunu halledersin.. Böyle sorunlar insanı arabadan soğutuyor gerçekten de.. Ama en ufak bir ayrıntı bazen çözüm olabiliyor.. Ben ilk sunroof tahliyelerini kontrol ederken sadece ön hortumlara baktım. Tavanı okadar açabildim. Arkadakilerden sanırım bu sefer. Arkadakiler bağlantı yerlerinden sızdırıyorsa orta emniyet kemer direklerinden aşağıya, arka yolcu ayak altına süzülebilir tahmin ediyorum. Çünkü ön yolcu ayak altında kalmadı ıslaklık.. Ama daha prof olsun ve tavana zarar gelmesin diye servis şart oldu.. kapa şöyle bir şey.. http://www.mad4wheels.com/models/2003_Ford_Focus_C-Max/detail.asp?id_pic=247693 Tamam ağırlık yapmasın, o akü kapağını bana sat Yalnız silecek kolu kapağı var bende. Siz yanlış yere bakıyorsunuz. O vida başlarının göründüğü kısım, kaput açıldıktan sonraki kısım. Kaputun üzerinde kalıyor silecek kapağı!! Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Yalnız silecek kolu kapağı var bende. Siz yanlış yere bakıyorsunuz. O vida başlarının göründüğü kısım, kaput açıldıktan sonraki kısım. Kaputun üzerinde kalıyor silecek kapağı!! Evet doğru, kaput açıkken görünen kısımdan bir an yok gibi geldi.. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Dun gelin arabasi oldu bizim kamyonet suslendi puslendi:D 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Trafik sigortası yapıldı. Dip not,lütfen yağlayın yazıyordu ama, anlamadım Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Motor Yağı değişti.vites kutusunun kapağını açıp içini yağladik çok sertti vites ve şuan pamuk gibi oldu.Antifirizi ölçtük-29 çıktı ellemedim. Yorum bağlantısı
Yaşar Balcılar 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 1. Yil bakimi icin servisteyim, 13250 km de, bakim 500-550 tl tutar tahminen dediler. Bakalim bekliyoruz. Kislik lastik alacak arkadaslar, Ankarada Konya yolu otokocda % 25 indirim var. Arayin fiyat alin. Yorum bağlantısı
Yaşar Balcılar 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 450 tl ye 2012 mondeo 1.6 tdci 15000km, 1.yil bakimini yaptirdim otokoc Ankarada. Yorum bağlantısı
Ömer Vural 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Egzozu komple değiştirttim kurum bağlamış resmen onu hallettim çok şükür egzoz başlığıda taktırdım güzel oldu:) Sırada baskı balata var bakalım müsait bi zamanda onu da halledicem inşallah Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Dun gelin arabasi oldu bizim kamyonet suslendi puslendi:D gelin olmuş gidiyorsuuuuun.. bana vedaaaa ediyorsuuuunn.. sakın.. yakışmış.. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 gelin olmuş gidiyorsuuuuun.. bana vedaaaa ediyorsuuuunn.. sakın.. yakışmış.. İyi soyledin abi veda edecek gerçekten.. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 askere gitmeden önce son kez yıkandı Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 50 gündür yıkatmadığım arabamı bugün şükür yıkattım Arabanın yüzü gözü açıldı 4 Yorum bağlantısı
Ali Eren 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 50 gündür yıkatmadığım arabamı bugün şükür yıkattım Arabanın yüzü gözü açıldı Yıkamacıya gidiyorum deseydin ben de gelirdim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Aralık 2013 Paylaş 17 Aralık 2013 Yıkamacıya gidiyorum deseydin ben de gelirdim. Gitmedim ki Telefon ettim onlar geldiler okuldan aldılar okula getirdiler Yorum bağlantısı
Recommended Posts