Murat Sürmeli 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Bu arada yağ değiştirirken aracı lifte soktuk. Araç arkadan itişli biliyordum. Meğerse önden çekişliymiş Arka koltuk ortasında ki koca bölüm sadece egsoz içinmiş. Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Kışlık pabuçlarını taktırdım. Çok sevindi kerata. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Bu arada yağ değiştirirken aracı lifte soktuk. Araç arkadan itişli biliyordum. Meğerse önden çekişliymiş Arka koltuk ortasında ki koca bölüm sadece egsoz içinmiş. Ulaşılabilir araçlarımızdan BMW, Merco veya Tofaş değilse, önden çekişlidir 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Ulaşılabilir araçlarımızdan BMW, Merco veya Tofaş değilse, önden çekişlidir Ben alaman ve amerikanlar hep arkadan bilirdim Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Aracın üzerindeki karları temizledim. Sonra yanındaki komşunun arabasının karlarını da süpürdüm :komşusunusevenadamsmiyle: 2 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Aracın üzerindeki karları temizledim. Sonra yanındaki komşunun arabasının karlarını da süpürdüm :komşusunusevenadamsmiyle: ama bazen iyilik ters teper unutmamak lazım.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Baktım üşümüş, biraz çalıştırdım, 7 senelik aküsünü doldurdum Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Rüzgarlıklar eklendi, çok hoşuma gitti. Yapıştırma sadece kendi bantlarıyla mı yapıldı.. Eğer öyle ise basınçlı su ile yıkatırsanız yıkamacıyı uyarın, hatta başında durun, yoksa mazallah.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Yapıştırma sadece kendi bantlarıyla mı yapıldı.. Eğer öyle ise basınçlı su ile yıkatırsanız yıkamacıyı uyarın, hatta başında durun, yoksa mazallah.. Üzerinde 3m bantlar vardı ama çok dandikti. Kendi bantlarım vardı kaliteli kalın. Onla yapıştırdım. Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 ama bazen iyilik ters teper unutmamak lazım.. Aklıma gelmedi değil yani sanane arabamdan der mi diye. Sevdiğim bir abimiz 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 ama bazen iyilik ters teper unutmamak lazım.. Soğuk havada silecekleri kaldirirken yanimdaki araclarin sileceklerini de kaldirirken aklima geldi. Yine de dayanamayıp tum silecekleri kaldırdım. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Karları temizledim, 5dk motoru çalıştırdım. 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 dün paspas aldım sayılırmı? 3 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 (düzenlendi) En dik en buzlu rampalara dayandım...hem arabayı hemde pirelli snow control ü test ettim...ikiside yıldızlı pekiyiyle geçti sınavı... 12 Aralık 2013 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Soğuk havada silecekleri kaldirirken yanimdaki araclarin sileceklerini de kaldirirken aklima geldi. Yine de dayanamayıp tum silecekleri kaldırdım. :iyilikseveruyegorenklupuyesismileysi: 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Soğuk havada silecekleri kaldirirken yanimdaki araclarin sileceklerini de kaldirirken aklima geldi. Yine de dayanamayıp tum silecekleri kaldırdım. silecekleri kaldırmayın, yayların cama yaptığı baskı zamanla deforme oluyor, aracı stop ederken sileceklerinizi yukarı pozisyonda iken stop edin hiç donmuyor, 3-4 kıştır bir çok araç markasında test ettim en ufak donma cama yapışma yoktur. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 silecekleri kaldırmayın, yayların cama yaptığı baskı zamanla deforme oluyor, aracı stop ederken sileceklerinizi yukarı pozisyonda iken stop edin hiç donmuyor, 3-4 kıştır bir çok araç markasında test ettim en ufak donma cama yapışma yoktur. Senede 3-4 gün cama değmiyor diye yayın bozulacağını sanmıyorum. Nereden duydunuz bunu? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Senede 3-4 gün cama değmiyor diye yayın bozulacağını sanmıyorum. Nereden duydunuz bunu? şimdi sizin orası 3-4 gün olabilir ama burası Sivas tüm kış ayakta kalıyor silecekler, çocukluğumdan beridir oto programları seyrederim hepsinde bunu derler artı olarak silecek havada iken yay normalinden daha fazla gerili oluyor ve yayın gergi alışkanlığı değişiyor, sileceği cama tam basamıyor bu sebeple. ben geceden kar bekliyorsam veya kar yağıyorsa aracı stop ederken sileceğimi açarım yukarı pozisyonda stop ederim hiç cama yapışma silmede kötülük olmadı şimdiye kadar, tercih sizin. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 (düzenlendi) Dün arabamın salıncaklarını, z rotlarını, rot başlarını, sağ rot kolunu ve körüğünü değiştirdim. Sonrasında rot ayarına götürdüm, benzinini yarım, lpg sini tam doldurdum, eksoz muayenesi yaptırdım, ardından fenni muayeneye gittim ve kaldım :D 15 Aralık 2013 tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 ardından fenni muayeneye gittim ve kaldım :DNeden kaldınız acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Neden kaldınız acaba? Arka fren sağ sol teker farklı değerler verdi. 1 ay süre tanıdılar. Tekrar gireceğiz bakalım. Aslında balatalarını 5 bin önce değiştirmiştim. Yorum bağlantısı
Soner Gültekin 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Bugün Erzincan'dan jant almaya Trabzon'a gittim. Karlı ve buzlu idi yollar. Giderken 205/50/17 jant ve önlerde Kışlık hankook 2010 üretimi, arkalarda yazlık 2011 kumho vardı. çok problem yaşamadım. kumholarda iyi idi. yazlık olmasından dolayı ara sıra arka taraf kaydı haliyle. Trabzon'da yeni (çıkma) jantlarımı aldım. İzmir'deki lastikçi ustamı aradım. michelin için 1.200 Petlas için 700 lira istiyorlar ne diyorsun dedim. tabiki michelin ama o kadar para vermeye gerek yok. ucuz seri alacaksan da en iyisi gene petlas dedi. viking vs. lastikler de vardı. viking için continentalin yan ürünü diyorlardı değilmiş. neticede 205/55/16 Petlas Kışlık lastik aldım. aynı yoldan geri döndüm. Kesinlikle araba daha sessizdi. -16 derecelere indi ziganada. problem yaşamadım. tabii gelecek senelere ne olur bilmiyorum. 17 yerine 16 jant arabayı çok rahatlattı. artık takur tukur değil daha konforlu. buraların yolları malum. iki defa balon yapınca yanak kalınlığını artırmak için 16 ya düşmek şart olmuştu. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Bugün Erzincan'dan jant almaya Trabzon'a gittim. Karlı ve buzlu idi yollar. Giderken 205/50/17 jant ve önlerde Kışlık hankook 2010 üretimi, arkalarda yazlık 2011 kumho vardı. çok problem yaşamadım. kumholarda iyi idi. yazlık olmasından dolayı ara sıra arka taraf kaydı haliyle. Trabzon'da yeni (çıkma) jantlarımı aldım. İzmir'deki lastikçi ustamı aradım. michelin için 1.200 Petlas için 700 lira istiyorlar ne diyorsun dedim. tabiki michelin ama o kadar para vermeye gerek yok. ucuz seri alacaksan da en iyisi gene petlas dedi. viking vs. lastikler de vardı. viking için continentalin yan ürünü diyorlardı değilmiş. neticede 205/55/16 Petlas Kışlık lastik aldım. aynı yoldan geri döndüm. Kesinlikle araba daha sessizdi. -16 derecelere indi ziganada. problem yaşamadım. tabii gelecek senelere ne olur bilmiyorum. 17 yerine 16 jant arabayı çok rahatlattı. artık takur tukur değil daha konforlu. buraların yolları malum. iki defa balon yapınca yanak kalınlığını artırmak için 16 ya düşmek şart olmuştu. Trabzon'da nereden aldınız ? Yorum bağlantısı
Soner Gültekin 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 (düzenlendi) Trabzon'da nereden aldınız ? ilk defa trabzona gittim. sahibinden. com dan bulmuştum. ayasofya kilisesinin hemen üstünde bir yerdeydi. çok misafirperver iyi bir arkadaştı. saolsun. 15 Aralık 2013 tarihinde Soner Kültepe tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts