Misafir 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Benim sunroof hep kapalı, yazın bile pek açmam, ihtiyarlık işte.. ... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235233-bugün-aracınız-için-ne-yaptınız/?p=2173798 Ben yinede hatırlatmak istedim Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Yağ Yağ Filtresi Polen Filtresi Hava Filtresi V Kayışı Km sensörü Carbon Clean Kışlık Lastikler takıldı Kışa hazırız Yorum bağlantısı
Behram Doygun 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Antifirizli cam suyu konuldu komple, ön cam ön yan camlar ve ayna hem buğu önleyici hemde yağmur kaydırıcı ve arka cama da yağmur kaydırıcı uygulandıktan sonra keyfime diyecek yoktu. B) Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 10 Aralık 2013 Yazar Paylaş 10 Aralık 2013 hanım tarafından yamultulan sağ arka jant ve lastik stepne ile değiştirildi..... 2 Yorum bağlantısı
Safak Acar 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 hanım tarafından yamultulan sağ arka jant ve lastik stepne ile değiştirildi..... Geçmiş olsun abi.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 hanım tarafından yamultulan sağ arka jant ve lastik stepne ile değiştirildi..... Şahin geçmiş olsun, eski olanmı? yenimi? Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Ön-arka sileceklerimi değiştirdim. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 5 kol orjinal ford ekipmanlı 15" jant aldım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Benim sunroof hep kapalı, yazın bile pek açmam, ihtiyarlık işte.. Hangi speyden sıkacaz, o silikonlu olandan mı? İyice çatır çatır donmasın da. hahahaha Çok açık konuşmuşsun ya Heee,slikondan KOrkma çatlamaz besler Yorum bağlantısı
Safak Acar 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Öne iki adet Michelin alpin kış lastiği takdırdım Akşam23.00 sıralarında.. Yorum bağlantısı
Mert Ender 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 (düzenlendi) Sabah karını buzunu temizledim. Kış lastikleriyle gurur duydum, ne kadar iyi bir seçim yapmış olduğunu anladım. Kış lastiği takmış olmanın en kötü yanı, başkalarının takmamış olması yalnız. Herkes birbirini yolda bırakıyor. 11 Aralık 2013 tarihinde Mert Ender tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Akşam elfo donmasın diye stop ederken EPB butona basıp stop ettim, fiteste bıraktım.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Sabah etrafın beyazladığını görünce Connect'imi yol kenarından alıp apartmanların arasına park ettim(araba geçmiyor ordan) hava açana kadar hem gözümün önünde olsun hemde rahat uyusun diye Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Akşam elfo donmasın diye stop ederken EPB butona basıp stop ettim, fiteste bıraktım.. ne işe yarıyor o tuş Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 ne işe yarıyor o tuş Onun arabanın el freni kafasına göre çalışır, o çekmese de kendisi çeker. Çekmemesi (çekip de donmaması) için indirme tuşuna basılı olarak stop etmesi gerekir. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 (düzenlendi) elektrikli el freni : elfo.. ne işe yarıyor o tuş 5. viteste 140 la giderkene çekersen rokete bağlıyor.. bu arada gece -2 gibiydi hava raporunda, benim elfoda sorun yok, bırakıverdi.. 11 Aralık 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 elektrikli el freni : elfo.. 5. viteste 140 la giderkene çekersen rokete bağlıyor.. bu arada gece -2 gibiydi hava raporunda, benim elfoda sorun yok, bırakıverdi.. Perşembe gece -17 tahminleri var. Seninki de iyi cesaret, cereyanı elle kontrol etmek gibi. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 ne işe yarıyor o tuş Elektrikli el freni tuşu. Öyle kol gibim değil bizimki. Trend lerde olmayanından Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Perşembe gece -17 tahminleri var. Seninki de iyi cesaret, cereyanı elle kontrol etmek gibi. Abi Kocaelide gece -2 den aşağı inmiyor, hava raporuna şimdi baktım.. Ama korkuttun şimdi sen beni, bu gece bıraktırıp öyle kapatayım aracı o zaman.. C-max ile bu ilk kışımız, önereceğiniz başka bir püffff noktası var mı? Bu arada c-max bölümüne "c-max gizli kalmış özellikler ve c-max kullanımında püf noktaları" diye bir konu geçiyor aklımdan, ne dersiniz Mükremin abi ve c-max cılar? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Abi Kocaelide gece -2 den aşağı inmiyor, hava raporuna şimdi baktım.. Ama korkuttun şimdi sen beni, bu gece bıraktırıp öyle kapatayım aracı o zaman.. C-max ile bu ilk kışımız, önereceğiniz başka bir püffff noktası var mı? Bu arada c-max bölümüne "c-max gizli kalmış özellikler ve c-max kullanımında püf noktaları" diye bir konu geçiyor aklımdan, ne dersiniz Mükremin abi ve c-max cılar? Bana uyar. Hemen 4 kişilik yapma olayını hortlatırım En iyi katkıyı da Mükremin ve Abdurrahman abilerim yapar.. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Camdaki karlar donmuştu, biraz çalıştırdıktan sonra buzları temizleyebildim. Volvomu da çalıştırayım dedim. 1 haftadır çalışmıyordu. Volvo Octavia'dan hızlı ısınıyormuş bu arada. Volvo 5 dakikada 65 dereceyken Octavia 50nin altındaydı. Bu arada UG8 işini iyi yapıyormuş. Kar üzerinde iyi en azından. Yorum bağlantısı
Mert Ender 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 (düzenlendi) Camdaki karlar donmuştu, biraz çalıştırdıktan sonra buzları temizleyebildim. Volvomu da çalıştırayım dedim. 1 haftadır çalışmıyordu. Volvo Octavia'dan hızlı ısınıyormuş bu arada. Volvo 5 dakikada 65 dereceyken Octavia 50nin altındaydı. Bu arada UG8 işini iyi yapıyormuş. Kar üzerinde iyi en azından. Volvo, İsveçli ne de olsa, kışın en çabuk ısıtan klima ondan beklenir. 11 Aralık 2013 tarihinde Mert Ender tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Abi Kocaelide gece -2 den aşağı inmiyor, hava raporuna şimdi baktım.. Ama korkuttun şimdi sen beni, bu gece bıraktırıp öyle kapatayım aracı o zaman.. C-max ile bu ilk kışımız, önereceğiniz başka bir püffff noktası var mı? Bu arada c-max bölümüne "c-max gizli kalmış özellikler ve c-max kullanımında püf noktaları" diye bir konu geçiyor aklımdan, ne dersiniz Mükremin abi ve c-max cılar? Püf noktası deyince aklıma benim kaloriferle olan tanışmam geldi. Bilirsiniz bizim klimanın hangi tuşuna barsanız basın, kapattığınız pozisyonda tekrar açılır. Ben de havalar soğuyunca direk kırmızı tuşlardan sıcaklığı "HI" pozisyonuna getirip bir-iki ay devam ettim. Sonra buradan bir arkadaş "klimayı kapattın mı" dedi. Doğru, ben AC Off yapmamıştım. AC Off yapınca Eco mod'a geçiyor. Böylece kalorifer açıkken klima motorunu çalıştırmamayı öğrenmiştim. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Rüzgarlıklar eklendi, çok hoşuma gitti. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Bakımda 5w40 konan yağ 5w30 ile değişti. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts