Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Rotilde boşluk vardı,komple tablayı değiştirdik İkinci bir Yedigöller seyahatine kadar sorun yoktur! Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Senin içtiğinden olmadığı kesin Komple niye değiştirdin Rotili değiştireydin Heee orası doğru Ya ne gerek varki abi, Bi kaç sonra,burçlarda ses yapmaya başlayacak lastikleri vs Al tablayı tak daha net Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ne içtin be yavrum araba değiştirecek kadar Mevye suyumuydu o Asıl sen ne içtin ? Tablayı değiştim yazdım,Sen araba anlıyorsun :D:D:D Yoksa nargilemiydi... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Mevye suyumuydu o Yoksa nargilemiydi... şışşşşşşşşşşşştttttttttttt :D Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 şışşşşşşşşşşşştttttttttttt :D Nasıl bir servis orası anlamadım Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Mevye suyumuydu o Yoksa nargilemiydi... Hee,Vitamini şişede idi,Şişeyle beraber içiliyordu Nasıl bir servis orası anlamadım gelen müşteriye çay ikram edilmiyor orda Direk şişe veriyorlar Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Hee,Vitamini şişede idi,Şişeyle beraber içiliyordu gelen müşteriye çay ikram edilmiyor orda Direk şişe veriyorlar C vitamini iyidir herdaim... Tabii kuru pastada var değilmi... Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Bu gün aracınız için ne yaptınız baylar ??? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Bu gün aracınız için ne yaptınız baylar ??? Bugün çoğuna tatil Aydın Abicim. Herkes kendine yapmış Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Daha yapmadım ama hoparlör değiştireceğim. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ben balkondan bakıyorum. Hafiften yağmur arabamı ıslatmış. Sunroof'dan içeri damlayıp damlamadığını merak ediyorum. Yapacak birşey yok, Tembelliğin tadını çıkarıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ben balkondan bakıyorum. Hafiften yağmur arabamı ıslatmış. Sunroof'dan içeri damlayıp damlamadığını merak ediyorum. Yapacak birşey yok, Tembelliğin tadını çıkarıyorum. Kumandaya basılı tut Mükremin Abicim Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Kumandaya basılı tut Mükremin Abicim Boşver kumandayı, Birazdan pazara gidecem, İthal uskumru baya yağlanmış, akşama şiş yapmayı planlıyorum. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Yine geldik kuzu kebap manzaralarına, afiyet olsun şimdiden.. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Boşver kumandayı, Birazdan pazara gidecem, İthal uskumru baya yağlanmış, akşama şiş yapmayı planlıyorum. Abi şişşşşşş Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Boşver kumandayı, Birazdan pazara gidecem, İthal uskumru baya yağlanmış, akşama şiş yapmayı planlıyorum. Damlarsa sıkıntı olmasın diye şettirdim abicim, benim sorun hala devam ediyoda sen sıkıntı yaşama diye de.. şimdi uskumru şiş miş ayıp oluyo ama. Bugün aracınız için diyo, ne yaptınız diyo başlıkta Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Yine geldik kuzu kebap manzaralarına, afiyet olsun şimdiden.. Napacan Aydın. Hava soğuk, bir de yağış var. Arabaların da derdi sıkıntısı yok. Pişirip yiyeceğiz. Abi şişşşşşş Güzel olmaz mı be usta? Damlarsa sıkıntı olmasın diye şettirdim abicim, benim sorun hala devam ediyoda sen sıkıntı yaşama diye de.. şimdi uskumru şiş miş ayıp oluyo ama. Bugün aracınız için diyo, ne yaptınız diyo başlıkta Valla iki senedir damlamadı, sürekli de kontrol ederim. Tahliye hortumları da açık Aklımda şöyle bir şey var: Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 .... Aklımda şöyle bir şey var: ... Mangal? Elektrikli ızgara? Tost makinesi? Tava? Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Sabah bakırköy e geçtim gelirken Bp ye uğradim 2tl ye köpüklü yıkama yaptırdım.. Evin kapısında 1 saat sildim.. Oldu parlak Focus . Bu arada lastiklerin havasını kontrol edyim dedim inmişti Bide servise girdi araç servis kontrol etmiyormu Ben arka ön 30psıbar bastım uygunmudur? Hava basmadan önce 24-26 arasındaydı lastik havaları.. Araba yakıyodu demekki bü yüzdenmiş.. Binanın Fotokopisini cektim Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Sabah bakırköy e geçtim gelirken Bp ye uğradim 2tl ye köpüklü yıkama yaptırdım.. Evin kapısında 1 saat sildim.. Oldu parlak Focus . Bu arada lastiklerin havasını kontrol edyim dedim inmişti Bide servise girdi araç servis kontrol etmiyormu Ben arka ön 30psıbar bastım uygunmudur? Hava basmadan önce 24-26 arasındaydı lastik havaları.. Araba yakıyodu demekki bü yüzdenmiş.. Binanın Fotokopisini cektim Arkalar 30, önler 32-33 gibi biliyorum. Bizimkiler öyle en azından. Şoför kapı eşiğinde filan yazar aslında değerler. Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Arkalar 30, önler 32-33 gibi biliyorum. Bizimkiler öyle en azından. Şoför kapı eşiğinde filan yazar aslında değerler. Akşam üstü bakarim kapıya, önlere şu sebebten 32 vurmadım, parke taşlı yolda ön taraftan rahatsız edici lak lak tarzında ses geliyor, zarar gelmemesi acısından 30 vurdum. Bakalım biraz kullanim arabanı sapmalarında virajlarda değişiklik görürsem yükseltirim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Sabah bakırköy e geçtim gelirken Bp ye uğradim 2tl ye köpüklü yıkama yaptırdım.. Evin kapısında 1 saat sildim.. Oldu parlak Focus . Bu arada lastiklerin havasını kontrol edyim dedim inmişti Bide servise girdi araç servis kontrol etmiyormu Ben arka ön 30psıbar bastım uygunmudur? Hava basmadan önce 24-26 arasındaydı lastik havaları.. Araba yakıyodu demekki bü yüzdenmiş.. Binanın Fotokopisini cektim Araba güzel parlamış Kapı eşiğinizde ne yazıyorsa onu basın lastiklere. Benim arabada 38 yazıyor. Yanımdaki adamların ağzı açılıyor 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Hiç bir halt edemedim ben de yıkadım ve resim çektim. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Hiç bir halt edemedim ben de yıkadım ve resim çektim. O tampon lastikleri ne güzel parlar ilk gününe dönseler ha Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 O tampon lastikleri ne güzel parlar ilk gününe dönseler ha Onunda zamanı var. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts