İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Aydın Perçem
(düzenlendi)

:bravo:

Doğru...!!!

Yedek anahtarım olmadığından bir an düşünemedim.. :D

tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Doğru...!!!

Bildiğim kadarı ile yedekler kumandasız. Benimki öyle. Pildir o pil.. Değiştir, kurtul. Hem çekim mesafen artar.

Yorum bağlantısı

Doğru...!!!

Amaaaan, senin yedek anahtarın da mı yok?

Pilin de bitik, Rom level'in de düşüktü galiba...

Neyse takma kafana, olur böyle şeyler...

Yorum bağlantısı

Rom level de bizi yer Mükremin Abi. Onun ki 2006 model ev rom level 608 :shok:   :fiuw:

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
(düzenlendi)

Rom level de bizi yer Mükremin Abi. Onun ki 2006 model ev rom level 608 :shok:   :fiuw:

ha ha ha.. 628.. anahtar dediğin nedir 80 TL ye ve boş vakte bakıyor.. Önemli olan rom level dır? :D

Romu paran olsada alamıyorsun bu memlekette.. hahahaha..

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

var ama sizde yok..

abi karter muhafazası taktırdım ne diyosun? faydalı mı, zararlı mı?

Yorum bağlantısı

ha ha ha.. 628.. anahtar dediğin nedir 80 TL ye ve boş vakte bakıyor.. Önemli olan rom level dır? :D

Romu paran olsada alamıyorsun bu memlekette.. hahahaha..

Ha ha Haayyıırrr...

eB6hig7.jpg?1

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

karter muhafazam var kuratarır mı?

Ha ha Haayyıırrr...

eB6hig7.jpg?1

kerem olayı çok dramatize ettiğinden yönetime bildirdim.. :D

Yorum bağlantısı

Ha ha hayırlısı olsun  :) faydalı mı, zararlı mı? demişsin de ne zararı olabilir?

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
(düzenlendi)

Ha ha hayırlısı olsun :) faydalı mı, zararlı mı? demişsin de ne zararı olabilir?

bilmiyorum abbiii..

eB6hig7.jpg?1

Yorum bağlantısı

kerem olayı çok dramatize ettiğinden yönetime bildirdim.. :D

İkinci kez yıkıldım abi. Size çok kanım ısındı. Abi diyebilir miyim abi? Derken bana bunu yapmayacaktın!

zL05j3T.jpg?1

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bagajı temizledim. Bir adet jumbo boy çöp torbası doldu :D +5 hp kazandı araba :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
(düzenlendi)

Bagajı temizledim. Bir adet jumbo boy çöp torbası doldu :D +5 hp kazandı araba :)

:good1::biggrin:

İkinci kez yıkıldım abi. Size çok kanım ısındı. Abi diyebilir miyim abi? Derken bana bunu yapmayacaktın!

adam hem çile çekiyor hem tetiği..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Dün akşam babamın arabasının motor tarafına girmiş soytarı :) o kadar sıcak motorlu araba varken gel sen dört gündür kontak basmayan motora yapış :)Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı

Dün akşam babamın arabasının motor tarafına girmiş soytarı :) o kadar sıcak motorlu araba varken gel sen dört gündür kontak basmayan motora yapış :)

:D  :D  :D  Geçmiş olsun abi.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

:D  :D  :D  Geçmiş olsun abi.

Eyvallah, kavga gürültü çıkardık bu sefer eksoz tarafından girdi arabanın altına ordan çıkardık bu sefer de yandaki arabanın altına girdi eve çıktım indim baktım komşu yok gelince olayı söyledim ve gülmeye başladı 100 metre ileride sesi duymuşlar ve uğraşıp çıkarmışlar soytarıyı  :D Akşam sporu yaptırdı bize ya......

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Eyvallah, kavga gürültü çıkardık bu sefer eksoz tarafından girdi arabanın altına ordan çıkardık bu sefer de yandaki arabanın altına girdi eve çıktım indim baktım komşu yok gelince olayı söyledim ve gülmeye başladı 100 metre ileride sesi duymuşlar ve uğraşıp çıkarmışlar soytarıyı  :D Akşam sporu yaptırdı bize ya......

Yani bu kahraman kaputun içinde iken araç çalışıp 100 m. gitmiş ve sonra farkedilmiş ha!! Allah korusun.

O dediğin teker gibi, far gibi standart bir donanım, yoksa senin araçta yoktu da sonradan mı taktırdın?

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Yani bu kahraman kaputun içinde iken araç çalışıp 100 m. gitmiş ve sonra farkedilmiş ha!! Allah korusun.

Kaputta değil abi, alttan eksozun oralarda bir yerlere tutunmuş  :)

Yorum bağlantısı

Abi çok uğraşmışsın yaa  :D İnsan bir elektrikli süpürgenin hortumunu gösterirdi o soytarıya  :D Bak o zaman mersini terk ederdi kesin  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi çok uğraşmışsın yaa  :D İnsan bir elektrikli süpürgenin hortumunu gösterirdi o soytarıya  :D Bak o zaman mersini terk ederdi kesin  :D

Aklıma gelmedi değil de şerefsiz avuç içinden biraz büyüktü korktum yutar makine diye  :D

Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman

allahtan bakmışsın abi. yazık günah. o da bi can..  :bravo:

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
(düzenlendi)

O dediğin teker gibi, far gibi standart bir donanım, yoksa senin araçta yoktu da sonradan mı taktırdın?

Benzinlilrde yok naapalım, dizellere özendik.. :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...