İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Misafir

Far ampülü gitmiş, tokatlamadan yanmıyordu.. :) Bir çift ampul takıldı, far ayarı yapıldı..

Ne taktın abi?

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Ne taktın abi?

Pilipis standarde.. 2x7,25 TL :)

Ayarla beraber 35 TL ödedim..

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Mert senin için fotoğrafladım. ;) benim aldığım bu.

emmi sanada acilen tavsiyem bu işlemi yap, arabanın nasıl sesiz ve rahat çalşıtığını hissedeceksin. ;)

Abi bu yağlı olanmış.. CRC de yağsız olan elektronik temizleyici imiş..

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

yağsız kontak sprey aldım, map sensörünü temizledim, motorun sesi ve gidişi sanki daha bir güzel oldu.

bende aşağıdaki var abi.. bunu kullandım geçen..

20111219115855.gif

Yorum bağlantısı
Misafir

Atomu keşfeder gibi neye bu kadar abarttınız anlamadım ki? En iyisi olacak diye el aleme para kazandırmayın. Geçen gittim bir elektronikçiden 8 TL.ye ÇBS'nin ithal ettiği yağsız kontak sprey aldım. MAF sensörünün soketi arıza lambasını yakıyormuş erkek ve dişi taraflara birer fıs yetti de arttı bile...

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
(düzenlendi)

Atomu keşfeder gibi neye bu kadar abarttınız anlamadım ki? En iyisi olacak diye el aleme para kazandırmayın. Geçen gittim bir elektronikçiden 8 TL.ye ÇBS'nin ithal ettiği yağsız kontak sprey aldım. MAF sensörünün soketi arıza lambasını yakıyormuş erkek ve dişi taraflara birer fıs yetti de arttı bile...

abi yine kızıyorsun bize.. :D

benim olayım başka, crc de tanıdığım var..

tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Hep parayla aldıklarını yazıyor :p

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün
Aydın Perçem

Atlasam mı sazan gibi ? :D

İlave; dostluktan başka..

Yorum bağlantısı
Başar Mert

Bende 5*w30 mobil süper 3000 le yağımı değiştirdim bakalım 50 lira yağ 10 lirada filtre tamamdır. 10000 km daha kafamız rahat bakalım. Ama bu ara yağ çok eksiltiyor arabada yağ kalmamıştı nerdeyse hemen boşalttı adam eski yağı. Sekman mı istiyor yoksa motor :(

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bende aşağıdaki var abi.. bunu kullandım geçen..

Aydın üzerinde elektronik cihazlarda yağı, parmak izlerini v.s. temizler yazıyor. ama yağsız olduğu veya yağlı olduğu konusunda bilgi yok. diğer spreylerde yağlar diye yazıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Triger seti , V kayışı , devri daim pompası ve hava filtresi değişti. Üç adet yeni bijon alındı. Işçilik dahil 560 lira ödedim. Önden gelen şıkırtı sesi kesildi. Kafam rahatladı çok şükür.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

plaka neden camın arkasında? torpido çizilse çok huzursuz olurdum

Yorum bağlantısı
Melih Gülbahar

Galip eline sağlık :) 10 numara oldu ama daha eksiklerim var o yüzden arabanın konusunu açmıyorum :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bugün aracım için, içinde bulduğum örümceği idam ettim :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Bugün aracım için, içinde bulduğum örümceği idam ettim :D

:D  Bayrama saklasaydın ya laa 

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...