Mehmet Ozyurek 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 Çamurda oynadık Ben yıkamacı olsam kovardım seni.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 ürünün adı nedir abi ? Mert http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/yagsiz-kontak-spreyi-faturali-ucretsiz-kargo-92572541 benim aldığım 300 mlg. başka bir marka yarın bakar yazarım abim. üsttekide aynı işi görür. kovdu zaten yıkamacının biri dönüşte uğrasaydınız 1 tl. ye tabancayı eline alır kendiniz istediğiniz gibi yıkardınız. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 Mert@ 4 tane boyuna kadar çamur dolu cipi görünce istasyon sahibi yıkamayın dedi. Sebep dedik, efendim kanal tıkanıyormuş. Kanal dediği petrolün arkası çayır çimen. Sonrasında Fatih istasyon sahibine çıkıştı tavrından dolayı. Sonuç: 4 cipinde depoları boştu. En az 600 tl lik yakıt satışından oldu. Lokman abi@ Yolda başka bir istasyonda yıkadık 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 yıkadığımız istasyonda da gırtlakları doldurduk yakıtla 2 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 Bugün 60k bakımını yaptırdım, o sayede yıkandı paklandı. Ona kendime harcamadığım parayı harcadım, daha ne yapayım? Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 (düzenlendi) Dün; daha önce elektrikçide değişen farların ayarlarını, ön muayene istasyonunda kuzenime yaptırdım (NB+ 10 numero ), çalışmayan far motorlarına baktırdım. Sol taraftakini çalıştırdık ancak sağdaki çalışmadı. Ona da gerek yokmuş zaten Ford özel servisinde kuzenin tanıdığı varmış sağolsun, gittik. Birkaç merak ettiğim ve sorun olabilecek yerler vardı onları gösterdik. (çalışmayan sağ far motoru, turbo çevresinde yağ buharı (bir hortumun plastik klipsi kırılmış, yenisini taksak oda kırılır dendi), ağızı açık bir giriş? kapı gergisi) "Olur öyle" dendi ve sorun olmayacağını söylediler. İçim rahatladı biraz... Daha sonra ıvırzıvır çantasında eski arabalardan kalan ıvırzıvırlar vardı. Kullanılmış bezler, tarihi geçmiş oto kokuları, kırık çekçek, kopuk lastikler, eski renk değiştirmiş torpido sütü vs. İşe yaramayacakları çantadan temizledim attım. Sütün rengi değişmiş, tam atacaktım ki içimden bir ses "durrr" dedi. Sıktım bol bol beze sütten ve gıcırdayan kapı lastiklerini bir güzel sütledim Ne gıcırtı kaldı ne başka bir ses. Görünen dış siyah plastik aksamı da bir güzel sütledim. Onlarda pırıl pırıl mis gibi oldu. Sütün kalanını da içtim 10 Ekim 2013 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Bagajin sag ve soluna led yaptik GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi O nasıl bir led? Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Vereyim,var ? 30cm kadar Şerit mi, üzerinde bir muhafaza mı var? Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Şerit mi, üzerinde bir muhafaza mı var? Şerit. Üzerinde muhafaza var,evet Maşallah gözlerin hala iyi Dış cephe için aslında bu...(slikon var üstünde şeffaf,Su almaması için) İŞyerine geldiğinde dikkat etmiştin hani,Dışardaki ledlerden abi... Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Anladım, bende de var ondan. Şöyle uzunca bir cam boru bulabilsem de içine yerleştirsem diye düşünüyorum. Işık şiddeti biraz daha artar. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Vereyim,var ? 30cm kadar Banada versene 1 metre Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Naylonun birini haşat ettik. Kardeşim kusura bakma yeni gördüm inan ki, çok geçmiş olsun kimseye bir şey olmaması sevindirici.... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Anladım, bende de var ondan. Şöyle uzunca bir cam boru bulabilsem de içine yerleştirsem diye düşünüyorum. Işık şiddeti biraz daha artar. Şırınga al iki tane,yapıştır Banada versene 1 metre Bedava,şey var istermisin Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Bedava,şey var istermisin Para karşılığı verirsen alırım,bedava almam Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Para karşılığı verirsen alırım,bedava almam Tamam,indirimini yapacam sana Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Kardeşim kusura bakma yeni gördüm inan ki, çok geçmiş olsun kimseye bir şey olmaması sevindirici.... Ne demek. Sağolasın. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 bugün motordan gelen şıkırtı sesi için servise gittim. Bana kayış sesi olduğunu ,sebebin bozulan krank kasnağından kaynaklandığını ve değişmesi gerektiğini söylediler. Bir maliyet listesi verdiler. V KAYIŞ : ALTERNATÖR = 21.42 KIT-ZAMANLAMA KAYIŞI=220.52 KASNAK-KRANK=865.11 KASNAK KOMPLE -GERGI,C-MAX 2007=219.20 S/T EKSANTRİK KAYIŞI-1.6 DURATORQ-TDCI=127.50 S/T KRANK KASNAĞI (TALEP)37.50 İŞÇİLİK=165 TOPLAM=1.491 Bende internetten bu parçaları aradım. fiyatları aşağıdaki gibidir. v kayışı=18 KIT-ZAMANLAMA KAYIŞI=128 KASNAK-KRANK=184 KASNAK KOMPLE-GRGI =103 EKSANTRİK KAYIŞI =127 S/T KRANK KASNAĞI=37 TOPLAM= 580 TL SON İKİSİNİ İNTERNETTE BULAMADIĞIMDAN SERVİS FİYATLARINI YAZDIM. 1.320-580=740 TL. BU NASIL BİR VİCDANSIZLIK. pişman oldum gittiğimede gideceğimede. Sizce ne yapmalıyım.? Başka bir usta sadece kayış değiştirelim dedi . Bunlar trigerine kadar değiştiriyor. Aracım daha 67.000 km de. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Panjuru boyama ya vermiştim onu taktik sonra da bi guzel yıkattım.... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 ürünün adı nedir abi ? Mert senin için fotoğrafladım. benim aldığım bu. emmi sanada acilen tavsiyem bu işlemi yap, arabanın nasıl sesiz ve rahat çalşıtığını hissedeceksin. Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 bu gün hastaneye götürdüm. kışlık muayenesini yapıldı. yanmayan lambalarını yanan lambalar ile degiştirdim. akşam şöyle bir çarşı gezmesine çıktık. dönüşte karnını doyurdum. şimdi dinleniyor hafta sonu yolculuk için enerji topluyor. şimdiden yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar diliyorum 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Far ampülü gitmiş, tokatlamadan yanmıyordu.. Bir çift ampul takıldı, far ayarı yapıldı.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts