Mehmet Ozyurek 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Can kaybı olmaması sevindiricidir.. kepçeye çarptığı için de ciddi bir karşı hasar da söz konusu değildir.. Geçmiş olsun tekrar Servet.. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Servet Abi geçmiş olsun. Yüksek rakımda gezen araç mı bu? Nazar mı değdi? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Çok büyük geçmiş olsun Servet Abi.. Karadeniz dağlarını göre araç mı o? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Farları değiştirdim, NB + taktım, park sensörü montajı da OK. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/248739-trakyal%C4%B1-c-max/page-2 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 (düzenlendi) Farları değiştirdim, NB + taktım, park sensörü montajı da OK. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/248739-trakyalı-c-max/page-2 Ohh, ohh yarasın.. 6 Ekim 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Servet Abi geçmiş olsun. Yüksek rakımda gezen araç mı bu? Nazar mı değdi? O değil.. bu araç personeldeydi.. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 (düzenlendi) Havuz passpaslar aceleyle takıldığından temizlik yapılamamıştı. Bu gün bir güzel iç-dış temizlik yapıldı. Güzel kokular sıkıldı.. Yakışıklı iyice conti oldu.. 6 Ekim 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Can Ergül 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 (düzenlendi) öğlen 12 gibi kalkıp bu saate kadar forumda arabam için büssürü bilgi edindim 6 Ekim 2013 tarihinde Can Ergül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 (düzenlendi) ürünü kullanma ve test etme şansınız oldu mu? Ürün dün takıldı. Güzel, hassas bir alet. Beklediğim performansı fazlasıyla veriyor. Ne kadar ekmek, o kadar köfte mantığı. Taktırdığım elektrikçide satıyormuş park sensörü. Desi marka, 120 TL istiyor, "seninki dandik, bunu alsaydın keşke" filan diyor. Ne farkı var dediğimde sadece "daha iyi bu" diyor Daha önce Amerikan çakması Çin malına 260 TL isteyen oldu. Görüntüde hepsi aynı. Herkes kendi malını satmaya çalışıyor. Sadece hassaslık ve ömürde belki ayırır. Bu fiyata en iyisi bence. Önemli olan tüm gözlerin sağlıklı çalışması ve 30 cm de bildirmesi. Zaten hanım için taktırdık. 1 metre kala duruyor 7 Ekim 2013 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 Naylonun birini haşat ettik. Geçmiş olsun "koca usta" Allah bir daha göstermesin. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 Çamurda oynadık Kirlenmek güzeldir.. Şaha kalkan aracın içinde olmak paha biçilemez.. 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 (düzenlendi) Bugün Antep'in Ford ustası İbrahim Dai ile periyodik bakım yaptık. Ayrıca gaz kelebeği temizlendi,arka balatalar değişti, sanayide toz dumana katıldı : Fotoğraf çekmeyi unuttuk ama yine gideceğiz zaten Tabi ekstradan egzozda birkaç oynama yapıldı, lpg bakımı yapıldı ve yeni sente ayarı için yeni kalibrasyon yapıp biraz ince ayarlar ile oynadım. Güzel ayar tuttu ve şuan gaz pedalına pek bir tepkili 7 Ekim 2013 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Melih Gülbahar 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 Sağ sis farım geldi çakar ampullerinde siparişini verdim 2 güne onlarda gelir sora takarız aracımıza Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 Bagajin sag ve soluna led yaptik GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 yağsız kontak sprey aldım, map sensörünü temizledim, motorun sesi ve gidişi sanki daha bir güzel oldu. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 abi nereden aldın ? internet sitesi varmıdır ? Mert, bauhaus dan aldım, 17.50 tl. ye. gittigidiyorda 13 tl civarında olanlar var. bilgin olsun. Yorum bağlantısı
Ali Deniz 9 Ekim 2013 Paylaş 9 Ekim 2013 (düzenlendi) LPG montajı yaptırdım, sızdırmazlık testi yaptırdım, muayenesini yaptırdım, LPG'yi ruhsata işlettim, bonus olarak da park sensörü taktırdım. Tabi tüm bunları bugün yapamadım, 3 günümü aldı.. Ha bir de unutmadan, Mehmet abi sağolsun sigortasını yaptırdık, bu hafta arabaya çalıştık resmen.. 9 Ekim 2013 tarihinde Ali Deniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts