İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Can kaybı olmaması sevindiricidir.. kepçeye çarptığı için de ciddi bir karşı hasar da söz konusu değildir.. 

Geçmiş olsun tekrar Servet.. 

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Servet Abi geçmiş olsun.

Yüksek rakımda gezen araç mı bu? Nazar mı değdi?

Yorum bağlantısı
Misafir

Çok büyük geçmiş olsun Servet Abi.. Karadeniz dağlarını göre araç mı o?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Servet Abi geçmiş olsun.

Yüksek rakımda gezen araç mı bu? Nazar mı değdi?

O değil.. bu araç personeldeydi.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
(düzenlendi)

Havuz passpaslar aceleyle takıldığından temizlik yapılamamıştı.

Bu gün bir güzel iç-dış temizlik yapıldı. Güzel kokular sıkıldı.. Yakışıklı iyice conti oldu.. :)

pz4l.jpg

tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Can Ergül
(düzenlendi)

öğlen 12 gibi kalkıp bu saate kadar forumda arabam için büssürü bilgi edindim  :tongue:

tarihinde Can Ergül tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

ürünü kullanma ve test etme şansınız oldu mu? 

Ürün dün takıldı. Güzel, hassas bir alet. Beklediğim performansı fazlasıyla veriyor. Ne kadar ekmek, o kadar köfte mantığı. Taktırdığım elektrikçide satıyormuş park sensörü. Desi marka, 120 TL istiyor, "seninki dandik, bunu alsaydın keşke" filan diyor. Ne farkı var dediğimde sadece "daha iyi bu" diyor :i-ih: Daha önce Amerikan çakması Çin malına 260 TL isteyen oldu. Görüntüde hepsi aynı. Herkes kendi malını satmaya çalışıyor. Sadece hassaslık ve ömürde belki ayırır. Bu fiyata en iyisi bence. Önemli olan tüm gözlerin sağlıklı çalışması ve 30 cm de bildirmesi. Zaten hanım için taktırdık. 1 metre kala duruyor  :D

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Naylonun birini haşat ettik.

Geçmiş olsun "koca usta" Allah bir daha göstermesin.

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Çamurda oynadık

Kirlenmek güzeldir..

Şaha kalkan aracın içinde olmak paha biçilemez.. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Bugün Antep'in Ford ustası İbrahim Dai ile periyodik bakım yaptık. Ayrıca gaz kelebeği temizlendi,arka balatalar değişti, sanayide toz dumana katıldı : :good1: Fotoğraf çekmeyi unuttuk ama yine gideceğiz zaten :good1:

Tabi ekstradan egzozda birkaç oynama yapıldı, lpg bakımı yapıldı ve yeni sente ayarı için yeni kalibrasyon yapıp biraz ince ayarlar ile oynadım. Güzel ayar tuttu ve şuan gaz pedalına pek bir tepkili :)

9q1z.jpg

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Melih Gülbahar

Sağ sis farım geldi çakar ampullerinde siparişini verdim 2 güne onlarda gelir sora takarız aracımıza ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Gönderilen Resim

Bagajin sag ve soluna led yaptik

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

yağsız kontak sprey aldım, map sensörünü temizledim, motorun sesi ve gidişi sanki daha bir güzel oldu.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

abi nereden aldın ? internet sitesi varmıdır ?

Mert, bauhaus dan aldım, 17.50 tl. ye. gittigidiyorda 13 tl civarında olanlar var. bilgin olsun.

Yorum bağlantısı
Ali Deniz
(düzenlendi)

LPG montajı yaptırdım, sızdırmazlık testi yaptırdım, muayenesini yaptırdım, LPG'yi ruhsata işlettim, bonus olarak da park sensörü taktırdım. Tabi tüm bunları bugün yapamadım, 3 günümü aldı..  :koskos:

Ha bir de unutmadan, Mehmet abi sağolsun sigortasını yaptırdık, bu hafta arabaya çalıştık resmen..

tarihinde Ali Deniz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...