Serhan Gürbüzol 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 (düzenlendi) beklenen cevabı da nasıl veriyorsun, eee, deneyimli adamın hali başka oluyor canım. saat kaçta geleyim.? Kardeşim öyle bir yazmışsınki bodoslama atlamadan durulmaz yani Araşırız eve gidince 1 Ekim 2013 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Estağfurullah, şöyle nargieyide bir yeniliyeyim inşallah açılışa yetişirsinde beraber tüttürürüz olmaz mı ? Tamam abi davet bekliyorum Güzel, o zaman akşam gel beni bir çay içmeye götürde beraber kontrolünü yapalım olur mu ? Vay arkadaş anında gol oldu Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Tamam abi davet bekliyorum Vay arkadaş anında gol oldu Bak şimdi ayıp oldu davete ne gerek '' geliyorum '' diyeceksin hoooppp geleceksin Bak şimdi ayıp oldu davete ne gerek '' geliyorum '' diyeceksin hoooppp geleceksin Gördün mü bak nasıl kendiliğinden gol oldu Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Park sensörüm kargodan taze geldi, sıcak sıcak ürünü kullanma ve test etme şansınız oldu mu? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 ürünü kullanma ve test etme şansınız oldu mu?Henüz taktıramadım. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Sitemizdeki bir kaç yaramaz çocuk jant göbeğindeki Ford logosunu ve iki tekerin sibop kapaklarını çalmışlar yada bisikletlerine takmışlar sanıyorum, baktım ama logoyu bulamadım sibop kapaklarını yeniledim. Logo'yuda bulamadım hadi hayırlısı bakalım.... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Hafta sonu bir cahillik edip motora tazyikli su tutmuştum. Motor arıza lambası yandı sönmüyor. Araçta bir sıkıntı yok ama lamba orada yanıp duruyordu. Sabri Usta sıkıntıyı tarif etti. Servise gitmek lazım ama vakit yok, adamakıllı servis yok. Eldeki ELM 32 cihazıyla (Sn. Özyürek'in gönderdiği programı çalıştırarak) sorunun MAF sensöründe olduğunu tespit ettim. Kontak sprey ile sensörü ve kablo soketini temizledim. Yerlerine monte ettim. Cihazı kullanarak arıza kodunu sildim. Bir süre çalıştırıp tekrar kontrol ettim. Yeniden arıza kaydı çıkmadı. Uzunca bir deneme yapamadan kapattım. Şimdi uyarı ışığı yanmıyor. Umarım sorun hallolmuştur. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 motor yıkanacak ise araç dışı temizlik köpüğü sıktırın, bir iki dakika bekleyip taziksiz su ile yumuşakca yıkayın motoru. Sorun çıkmaz 2 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Hafta sonu bir cahillik edip motora tazyikli su tutmuştum. Motor arıza lambası yandı sönmüyor. Araçta bir sıkıntı yok ama lamba orada yanıp duruyordu. Sabri Usta sıkıntıyı tarif etti. Servise gitmek lazım ama vakit yok, adamakıllı servis yok. Eldeki ELM 32 cihazıyla (Sn. Özyürek'in gönderdiği programı çalıştırarak) sorunun MAF sensöründe olduğunu tespit ettim. Kontak sprey ile sensörü ve kablo soketini temizledim. Yerlerine monte ettim. Cihazı kullanarak arıza kodunu sildim. Bir süre çalıştırıp tekrar kontrol ettim. Yeniden arıza kaydı çıkmadı. Uzunca bir deneme yapamadan kapattım. Şimdi uyarı ışığı yanmıyor. Umarım sorun hallolmuştur. Geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ekim 2013 Paylaş 1 Ekim 2013 Hafta sonu bir cahillik edip motora tazyikli su tutmuştum. Motor arıza lambası yandı sönmüyor. Araçta bir sıkıntı yok ama lamba orada yanıp duruyordu. Sabri Usta sıkıntıyı tarif etti. Servise gitmek lazım ama vakit yok, adamakıllı servis yok. Eldeki ELM 32 cihazıyla (Sn. Özyürek'in gönderdiği programı çalıştırarak) sorunun MAF sensöründe olduğunu tespit ettim. Kontak sprey ile sensörü ve kablo soketini temizledim. Yerlerine monte ettim. Cihazı kullanarak arıza kodunu sildim. Bir süre çalıştırıp tekrar kontrol ettim. Yeniden arıza kaydı çıkmadı. Uzunca bir deneme yapamadan kapattım. Şimdi uyarı ışığı yanmıyor. Umarım sorun hallolmuştur. Beyinli hiç bir arabanın motoru yıkanmaz abi.. Aklında olsun Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 2 Ekim 2013 Paylaş 2 Ekim 2013 3,5 TL'den 2 tane turuncu ön sinyal ampulü aldım Yorum bağlantısı
İbrahim Can 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Otoparka gidip ziyaret ettim ayni parlakligiyla otoparki isildatiyordu:D:D 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Servet hayırdır geçmiş olsun, arkadaşlarda birşey yoktur inşallah. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Sağ olun. Kimsenin burnu kanamadı. Kaza bir kaç günlük Fotolari ist dönünce gördüm ve attım. Ben şehir disindayken olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ekim 2013 Paylaş 4 Ekim 2013 Sağ olun. Kimsenin burnu kanamadı. Kaza bir kaç günlük Fotolari ist dönünce gördüm ve attım. Ben şehir disindayken olmuş. tekrar geçmiş olsun, kimseye birşey olmaması sevindirici. bende sana araba bulmuştum, seç beyen al. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Naylonun birini haşat ettik. Abi çok çok geçmiş olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Yeni değiştiğimiz balatalardan (bendix) arkadakiler, geri gidip frene basıldığında "karın grultusu" gibi ses yapınca iade ettik ve bosch marka takıldı. Fren sıvısı kontrol edildi. Normal. Rot balans sonrası direksiyon titreme yaptığı için tekrar balansa girdi, araç üstünde tekrar balans ayarı yapıldı. Şu an titreme yok. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 Naylonun birini haşat ettik. abim çok geçmiş olsun, Yorum bağlantısı
Recommended Posts