İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol
(düzenlendi)

beklenen cevabı da nasıl veriyorsun, :bravo: eee, deneyimli adamın hali başka oluyor canım.  ;)  saat kaçta geleyim.? 

Kardeşim öyle bir yazmışsınki bodoslama atlamadan durulmaz yani  :D  Araşırız eve gidince  :yes:

tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Estağfurullah, şöyle nargieyide bir yeniliyeyim inşallah açılışa yetişirsinde beraber tüttürürüz olmaz mı ?

Tamam abi davet bekliyorum  :biggrin:

Güzel, o zaman akşam gel beni bir çay içmeye götürde beraber kontrolünü yapalım olur mu ?   :D

Vay arkadaş anında gol oldu  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Tamam abi davet bekliyorum  :biggrin:

Vay arkadaş anında gol oldu  :D

Bak şimdi ayıp oldu  :i-ih:  davete ne gerek '' geliyorum  '' diyeceksin hoooppp geleceksin  :good1:

Bak şimdi ayıp oldu  :i-ih:  davete ne gerek '' geliyorum  '' diyeceksin hoooppp geleceksin  :good1:

Gördün mü bak nasıl kendiliğinden gol oldu   :D  :D  

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Park sensörüm kargodan taze geldi, sıcak sıcak  :)

ürünü kullanma ve test etme şansınız oldu mu? 

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Sitemizdeki bir kaç yaramaz çocuk jant göbeğindeki Ford logosunu ve iki tekerin sibop kapaklarını çalmışlar yada bisikletlerine takmışlar sanıyorum, baktım ama logoyu bulamadım sibop kapaklarını yeniledim. Logo'yuda bulamadım hadi hayırlısı bakalım....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Hafta sonu bir cahillik edip motora tazyikli su tutmuştum. Motor arıza lambası yandı sönmüyor. Araçta bir sıkıntı yok ama lamba orada yanıp duruyordu. Sabri Usta sıkıntıyı tarif etti. Servise gitmek lazım ama vakit yok, adamakıllı servis yok. Eldeki ELM 32 cihazıyla (Sn. Özyürek'in gönderdiği programı çalıştırarak) sorunun MAF sensöründe olduğunu tespit ettim. Kontak sprey ile sensörü ve kablo soketini temizledim. Yerlerine monte ettim. Cihazı kullanarak arıza kodunu sildim. Bir süre çalıştırıp tekrar kontrol ettim. Yeniden arıza kaydı çıkmadı. Uzunca bir deneme yapamadan kapattım. Şimdi uyarı ışığı yanmıyor. Umarım sorun hallolmuştur.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

motor yıkanacak ise araç dışı temizlik köpüğü sıktırın, bir iki dakika bekleyip taziksiz su ile yumuşakca yıkayın motoru. Sorun çıkmaz

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Hafta sonu bir cahillik edip motora tazyikli su tutmuştum. Motor arıza lambası yandı sönmüyor. Araçta bir sıkıntı yok ama lamba orada yanıp duruyordu. Sabri Usta sıkıntıyı tarif etti. Servise gitmek lazım ama vakit yok, adamakıllı servis yok. Eldeki ELM 32 cihazıyla (Sn. Özyürek'in gönderdiği programı çalıştırarak) sorunun MAF sensöründe olduğunu tespit ettim. Kontak sprey ile sensörü ve kablo soketini temizledim. Yerlerine monte ettim. Cihazı kullanarak arıza kodunu sildim. Bir süre çalıştırıp tekrar kontrol ettim. Yeniden arıza kaydı çıkmadı. Uzunca bir deneme yapamadan kapattım. Şimdi uyarı ışığı yanmıyor. Umarım sorun hallolmuştur.

Geçmiş olsun..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Beyinli hiç bir arabanın motoru yıkanmaz abi.. Aklında olsun :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

3,5 TL'den 2 tane turuncu ön sinyal ampulü aldım :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Otoparka gidip ziyaret ettim ayni parlakligiyla otoparki isildatiyordu:D:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Servet hayırdır geçmiş olsun, arkadaşlarda birşey yoktur inşallah.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sağ olun. Kimsenin burnu kanamadı.

Kaza bir kaç günlük Fotolari ist dönünce gördüm ve attım. Ben şehir disindayken olmuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Sağ olun. Kimsenin burnu kanamadı.

Kaza bir kaç günlük Fotolari ist dönünce gördüm ve attım. Ben şehir disindayken olmuş.

tekrar geçmiş olsun, kimseye birşey olmaması sevindirici.

bende sana araba bulmuştum, seç beyen al. ;)

50el.jpg

8fa4.jpg

n70g.jpg

j9y6.jpg

lgjk.jpg

txtz.jpg

kbo3.jpg

qdab.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Naylonun birini haşat ettik.

Abi çok çok geçmiş olsun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Yeni değiştiğimiz balatalardan (bendix) arkadakiler, geri gidip frene basıldığında "karın grultusu" gibi ses yapınca iade ettik ve bosch marka takıldı.

Fren sıvısı kontrol edildi. Normal.

Rot balans sonrası direksiyon titreme yaptığı için tekrar balansa girdi, araç üstünde tekrar balans ayarı yapıldı. Şu an titreme yok.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...