İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

...

tamponun sol köşesine vurmuşlar, gece, sabah güne kötü başladık.

alt beyazlıklar pasta ile çıkarmı ?

Çok geçmiş olsun. Derin görünüyor. Pasta tamamen almayabilir. Bir denersiniz.

Yorum bağlantısı

beyaz bölgenin orta kısmındaki siyah kısım altdan çıkmış, o kısım baya derin rötüş gerekli, alt kısımlar pasta ile çıkar umarım.

saolun arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sac kısımdada paslanma var sanırım, boyanın altından yürüyor, geçmiş olsun bu arada.

Yorum bağlantısı

Sac kısımdada paslanma var sanırım, boyanın altından yürüyor, geçmiş olsun bu arada.

evet abi orda az bi kısımda darbe varmış, onuda düzgün yapmamışlar, atmaya başlamış, araç zaten komple boyanması lazım, binersem ilerde boyatırım, şimdilik rötüşe devam.

şimdi pasta alcam, hangisini alayım ali abi sen bilirsin.

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Hondişimi parlattım pırıl pırıl oldu. Yarın bimden paspas takımı almayı düşünüyorum içindekiler çok eski..

Yorum bağlantısı

Hondişimi parlattım pırıl pırıl oldu. Yarın bimden paspas takımı almayı düşünüyorum içindekiler çok eski..

yarın bim e pas pas geliyormuş, nasıldır bilmiyorum bi bak istersen.

Geçmiş olsun süleyman abi...pasta biraz daha yok eder gibi,ama boya şart o bölgeye...

saolasın hakan, fırça ile boya sürcem, idare etsin biraz.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Accord'un ön takımı , yağ ve filtreleri değişti uygun fiyat ve güzel işçiliği için Osman ustaya buradan tekrar teşekkür ederim . Tabi Çağlar abi'ye de :)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Honda'ya da mi bakiyorlar :) Jetta'yi da götüreyim o zaman, bakim zamani geldi :)

Bakıyorlar kardeşim .

Yorum bağlantısı

Accord'un ön takımı , yağ ve filtreleri değişti uygun fiyat ve güzel işçiliği için Osman ustaya buradan tekrar teşekkür ederim . Tabi Çağlar abi'ye de :)

Accordun alt takımımı değişirmiş len :D

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Accordun alt takımımı değişirmiş len :D

Kağıthane'yi bilsen öyle demezsin :) takır tukur sesler gelmeye başlamıştı artık .

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Forumdan bir arkadaştan aldığım vites körüğünü kısa gelir uymaz diye kenara koymuştum, biraz uğraşma sonucunda yerine uydurdum..

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Yağmur yağsın diye dua ettim.Araba çok kirli ,yağmur bari yıkasın :D :D 

Yorum bağlantısı

Pepe için mobil ESP 5/30 aldım...

Yağmur yağsın diye dua ettim.Araba çok kirli ,yağmur bari yıkasın :D :D 

Az gezde yıkamacıya para kalsın pasaklı  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Bugün bimdeki paspas takımını aldım.. Arkalar ufak kaldı biraz ama önler uydu. Şoför tarafında hafif bir kesme işlemi yapmam lazım. Yarın fotoları çekip fikir almak istiyorum. İç kısım bej paspas siyah pek içime sinmedi. Geri verebilirim yani.

ISxWHbO.jpg

Yorum bağlantısı

Park sensörüm kargodan taze geldi, sıcak sıcak  :)

Israrlara ve tavsiyelere dayanamadım, Tolgahan kardeşimizin büyük yardımıyla Osram ön takımlarımda bugün taaa Ankara lardan geldi... İnşallah birgün bizde gideriz Ankara ya.

Mf1HdZi.jpg?1

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Sol arka kapi kilidini komple soktum balata spreyiyle temizledim wd40 la yagladim tertemiz oldu kapi soketlerini de wd40 ladim tum hoparlorler calisiyor ve artik sol arka kapim da merkezi kilitle hareket ediyor.

Motoru da balata spreyiyle yikayip wd40 ladim tertemiz oldu.

En son bi guzel yikadim aklandi paklandi yavrum :wub:

Yorum bağlantısı
Recep Güney

havuzlu paspas aldım onları yerleştirdim:)

birazdan da aldığım cam rüzgarlıklarını monte edeceğim inşallah.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

kilitlenmekte ara sıra nazlanan kapılarım için  söför kapısı panzulotunu söktüm izolasyonu kaldırdım merkezi kilit motoru bana baktı ben ona, sökmeye erindim fişini çıkardım wd40 la bi güzel fısfısladım sonra görünen kısımlara halatındeliğine vd40 sıktım sonra geri topladım wurht te çalışan arkadaştan 15 tl ye satın aldığım silikon spreyi göğüse sıktım tüm plastik ve deri aksama sıktım ve sildim sonaxın göğüs parlatma spreyinden bile daha etkil ve parlak oldu gıcırdamaya faydasıda cabası,gaz pedalım biraz sert gibiydi eğildim alta yine halat deliğine oynak mekanizmaya wd 40 sıktım gaz pedalımda yumuşadı biraz,arabayı yıkattım cillop gibi yaptım, içeri geldim dışarı çıktım üç gündür yediğini içinde biriktiren bir kargamı desem kartalmı desem atmacamı  desem kaputumun üstüne ishalini boca etmiş uyuz oldum:))

IMG_20130929_110215.jpg

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal

Memnun kaldınmı bari :)

Bende dün akşam arabayı aldım servise...

Tomalardan ve akreplerden atılan boyaları  temizledim :s

M600ü icat eden iyi bi iş yapmış :D

abi senin arabayı gördüm numaran olsa arayacaktım bizim otoparka çek diye ama ulaşamadım (kilerin hemen üstü) inşallah taş vs gelmemiştir arabaya

Yorum bağlantısı

abi senin arabayı gördüm numaran olsa arayacaktım bizim otoparka çek diye ama ulaşamadım (kilerin hemen üstü) inşallah taş vs gelmemiştir arabaya

Genelde,kilerin oraya koyuyorum bu aralar gökhan,Saolasın :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...