İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mehmet Ali Karakaya

En son bayram öncesi iç dış yıkatmıştım, bugün yıkatabildim, baya uzun sürmüş :rolleyes:

Yorum bağlantısı

Abi temizletseydin keşke. Kaç liraya geldi yenileri ? :)

Aslında para vermedim. Para verseydim almaz, temizlettirirdim. Bedavaya geldiler. Arkadaşım Silivri/ Çantaköy deki Ayfar far fabrikasına iş yapıyor, müdürünü tanıyor. Birde alacağı varmış oradan. İstedik, kendileri üretmiyormuş ama Tayvan malı olarak bayiden istetmiş. Onların iş yaptığı bayii olduğundan, bayiden fabrikaya, fabrikadan arkadaşa, arkadaştan bana geldi :biggrin:  Beleş sirke baldan tatlıdır. Bu hafta internetten park sensörüde alacağım, 28 eylül cumartesi günü hem sensörü, hem farları taktıracağım kısmetse. Boşa çıkan tertemiz eski farları da FCTR de isteyene hediye edeceğim... Rezervasyonları şimdiden yaptırın, kaçırmayın  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Dün sağ-sol, ön salıncaklar (rotiller, burçlar dahil) komple değiştirildi..

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Aslında para vermedim. Para verseydim almaz, temizlettirirdim. Bedavaya geldiler. Arkadaşım Silivri/ Çantaköy deki Ayfar far fabrikasına iş yapıyor, müdürünü tanıyor. Birde alacağı varmış oradan. İstedik, kendileri üretmiyormuş ama Tayvan malı olarak bayiden istetmiş. Onların iş yaptığı bayii olduğundan, bayiden fabrikaya, fabrikadan arkadaşa, arkadaştan bana geldi :biggrin:  Beleş sirke baldan tatlıdır. Bu hafta internetten park sensörüde alacağım, 28 eylül cumartesi günü hem sensörü, hem farları taktıracağım kısmetse. Boşa çıkan tertemiz eski farları da FCTR de isteyene hediye edeceğim... Rezervasyonları şimdiden yaptırın, kaçırmayın  :biggrin:

Rezervasyoon .Hocam bana Focus 1 farı lazım temiz  :fiuw:

Yorum bağlantısı

Rezervasyoon .Hocam bana Focus 1 farı lazım temiz  :fiuw:

Maalesef aracım 2004 C-Max. Focus 2 belki ama 1 e kesin uymaz. Aydın Perçem hocama ayırttık  :biggrin:  Hayırlısı artık.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Maalesef aracım 2004 C-Max. Focus 2 belki ama 1 e kesin uymaz. Aydın Perçem hocama ayırttık  :biggrin:  Hayırlısı artık.

E biz isteyecektik, neyse artık. :)

Hayırlısı olsun. 

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

E biz isteyecektik, neyse artık. :)

Hayırlısı olsun. 

Eğer Ayfar C-Max farı yapsaydı inanın 5-6 takım isterdik. Ama tutmuyor, çok satılmıyor diye yapmıyormuşlar. Birdaha değiştirirsem çıkanlarda sana Mert. Söz olsun  :)  :good1:

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Soner abi ve Ilteber abiyle bizim connecti kurcaladik biraz..

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

post-55191-13798799462488_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Benim aracada el atın sorun hala devam ediyor abi. Konusuna yazacağım da vakit olmadı. Araç 2. viteste pati çekiyor ama tork yok ortada :) nasıl bir durum anlamadım valla :)

Tork olmadan, 2'de nasıl pati çekiyor la :shok:  Hadi beygir ile yürüyor desem, oda tork bittikten sonra yürür. Lastiklerin dandik desem Pirelli Nero var :)

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Kurcalamak ne kelime, el atmadığımız yeri kalmadı ki :)

YMN kardeş, sitemizi ziyaret ettin mi? :)

bu bizim c-max-imuma nasıl fir hava filtresi önerirsin?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Kurcalamak ne kelime, el atmadığımız yeri kalmadı ki :)

Ellerinize saglik abim.Tampon sokulmeden sislere zenon takif farlari degistirebilmeyi basardiniz..:)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

YMN kardeş, sitemizi ziyaret ettin mi? :)

bu bizim c-max-imuma nasıl fir hava filtresi önerirsin?

Abi gezindim biraz, detaylı inceleme yapamadım.. Zaman bulduğum an  aklımda :)

Abi kullanım amacı ne olacak ses mi ? Uzun Ömürlülük ve Kalitemi ?

Kutu içi Filtre için KN, Green AEM

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Tüvtürk'e gittim, 7'de sıraya, 8.30'da içeri girdim, 9.00'da çıktım. Şaşırtmayan "kısa far ayarsız" kusurumuzla 160 TL bayılıp 2 yıllığına Tüvtürk'e veda ettim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Sağlık olsun  :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Başar Mert

Sağlık ol :rolleyes:

Kardeş Focus 1 farımı arıyorsun makyajlı olmayan bende arabanın farlarını değiştirmeyi düşünüyorum makyajlı kasayla eskilerinide satıcam sağ taraf sıfır zaten sol taraf biraz solmuş ama temizletilebilir, işini görürse...

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Kardeş Focus 1 farımı arıyorsun makyajlı olmayan bende arabanın farlarını değiştirmeyi düşünüyorum makyajlı kasayla eskilerinide satıcam sağ taraf sıfır zaten sol taraf biraz solmuş ama temizletilebilir, işini görürse...

öm gönderdim

Yorum bağlantısı

Üç gün önce cila yaptım,canım çıktı,kollarim tutmuyor halaGönderilen Resim

HTC Desire HD A9191 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Dün sağ-sol, ön salıncaklar (rotiller, burçlar dahil) komple değiştirildi..

Rot - balans ayarı..

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

ekzos muayenesi yaptırdım.

tamponun sol köşesine vurmuşlar, gece, sabah güne kötü başladık.

alt beyazlıklar pasta ile çıkarmı ?

t0y7f.jpg

tarihinde Süleyman Özer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...