İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Akan Belen

Burda zorunlu olmadıkça iş yaptırmayacağım valla.Kim kimi yakalarsa mantıığı resmen :D Malum egzos manifoltundan ses geliyordu.Bugün gittim aradan çıksın diye.Contasını almıştım zaten.Usta baktı etti o kısım değil diğer contadan kaçırıyor dedi  :nea:  :unsure2: Neyse 10 dakika sürmedi halletti.Sağ rot mili bir ara serviste kontrol edildiğinde değişmesi lazım demişlerdi dedim onuda yaptırayım.Aynı yerde rot ayarı da yapıldı doğal olarak toplam 130 gayme. :biggrin:

Yorum bağlantısı

Neler yapmadım ki?

Ön sağ poyra bilyası, ön z rotlar, sağ aks dış körüğü değişti.

Yağ ve filtreler değişti. Bagaj açma düğmesi çalışmıyordu, çıkarıp onardım. Hedefte arka amortisörler var.

Yorum bağlantısı

dün gece 11 30 da mazot aldım, kaporta daki ziftleri çıkarttım, birde yıkattım, deri koltukları ve torpidoyu f 21 le sildim oh mis oldu.

sabah benim veled i okula ben bırakıyım dedim, giderken arka tarafa komple süt döktü, nasıl başardıysa :) allah dan koltuklar deride silince gidiyor. :biggrin:

Yorum bağlantısı

5 m. beyaz led aldım. C-max'ın bagajını aydınlatacağız da bakalım nere monte edeceğiz.? Su fişkiye!sinin kapağı bozulmuştu. Ağlaya ağlaya tamir ettim. :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

şu anda teyp i kafasını dağıttım malzemeyi bekliyorum geçen lerde ön panjuru boyadım babamın bozduğu tampon biarz düzelttim

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Hayırlısı ile kilometreyi 99000 yaptım  :)  Shell'in yeni mazotundan 48 lt X 4,55 TL = 220 TL'lik mazot aldım :shok:  akşam yıkayacağım, iş'te çalıştım ve bu sinirlede arabaya başkada bir şey yapmaya gerek kalmaz herhalde   :D  :D  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

100.000 olunca kutlayan. :lol:

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kutlarız beraber ehtiyar  :good1:

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Köpeğe çarpmistim tamponu boyattim kırılan parçalar geldi onlari taktirdim yeni plaka bastırdım...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Bugün araka sağ teker bilyasına sıkışan 100 lirayı çıkardı usta. İşçilik dahil :)

Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

Bugün araka sağ teker bilyasına sıkışan 100 lirayı çıkardı usta. İşçilik dahil :)

rulman skf 45 lira :)

Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı

175 x 70 x 13R

4 adet Petlas kış lastiği aldım

90x4=360 6 taksit

Yorum bağlantısı

Bugün aracımı temizlettim ve bu parçayı bulmuşlar. Nereye ait acaba? Yardımcı olursanız sevinirim

Gönderilen ResimGönderilen Resim

Yorum bağlantısı

Sararan farları temizlemekle uğraşmamak adına yeni far takımı aldım. Kısmetse hafta içi taktıracağım.  :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Araba yıkandı güzelce, ST spoyleri takıldı ama siyah renk...Ben pek alışamadım ama görenler güzel oldu diyorlar...Akşama güzel bir foto çekip atayım kararı beraber verelim..  :)

Bugün aracımı temizlettim ve bu parçayı bulmuşlar. Nereye ait acaba? Yardımcı olursanız sevinirim

İçinden emniyet kemeri geçiyormuş gibi sanki veya havalandırma kanallarından biri de olabilir...

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Sanki emniyet kemerinin yuvasına girdiği, kapı direkleri ya da arka sütundaki ceplerin ağzına benzettim.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Sararan farları temizlemekle uğraşmamak adına yeni far takımı aldım. Kısmetse hafta içi taktıracağım.  :)

Abi temizletseydin keşke. Kaç liraya geldi yenileri ? :)

Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı

Arabayı yıkattım.

emy32.jpg

pZKu.jpg

+ Arkaya çift Türk Bayrağı logosu yapıştırdım.

cTCK0.jpg

Yorum bağlantısı
Ömer Emre Çeltekoğlu

Satacagımdan dolayı... İçindeki tüm eşyalarımı eve cıkardım birde camlarını sildim...

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...