Misafir 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Abisi gibi olmuş :( Yazık çocuğa Başka alternatifi varmi ? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Eylül 2013 Paylaş 12 Eylül 2013 ufak tefek işler için auto king e bıraktım, ücretsiz tabi. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Arabanın önünü yokuş yukarı park ederseniz daha iyi olur. Tek kapı olduğu için kapılar geniş ve ağır, kapıyı açarken veya arabaya binerken kapıyı elinizden kaçırırsanız menteşe aksamı zarar görür. 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 bugün şeytan bacağını kırdım araba sürdüm.)) sanayiye arkadaşı götürdüm yol üstü de sinyali kaplattım. 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 13 Eylül 2013 Paylaş 13 Eylül 2013 Hadi geçmiş olsun o zaman nasıl sevindim bilemezsin hocam..çok sağolun..az bi yamuk yürümem de geçse süper olur. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 Arabanın önünü yokuş yukarı park ederseniz daha iyi olur. Tek kapı olduğu için kapılar geniş ve ağır, kapıyı açarken veya arabaya binerken kapıyı elinizden kaçırırsanız menteşe aksamı zarar görür. Teşekkürler nihat abi bilgi için.... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 Jantlar kontrol edildi,lastik balansları yapıldı ve nitrojen ile tekrar hava basıldı...ilgili resimleri kendi sayfasında.... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/162564-işte-benim-hokus-focusumyeni-resimler-sayfa-34-de/?p=2084165 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 19:30'da başladım detailinge yeni bitti. Önce Tw şampuan ile yıkadım. Sonra Fk1000p high temp sealant ile parlattım. Cillop gibim oldu Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 iyi hissettim ve sıkıldım evde.şoktan alınan çok amaçlı temizlik ürünüyle tavanı sileyim dedim..aboowww. meğer kirliymiş tavan. silinen ve silinmeyen yer 4 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 (düzenlendi) 1- Es otoya gidildi, motor sistem arızasının tespiti için 60 TL + kdv istediler. Özel serviste ücretsiz halledildi. Bu sefer yine yeni bir sensör sorunu ortaya çıktı, bu sefer ki ateşlemeyle ilgili. LPG den kaynaklı olabileceği söylendi.. Bir daha ki arızaya kadar bekleyeceğiz.. 2 - Ben yine şüphelendiğim pedal sensörünü gözüme kestirdim. Söküp tekrar temizledim.. Bu sefer elektrik soketini de temizledim.. Bı sefer içinin fotoğraflarını çektim, başka bir konuda ekleyeceğim.. 3 - Hava filitresini kontrol amaçlı söktüm, çok kirlenmişti, elimdeki yedeği taktım.. 4 - Sökmüşken filtre kapağındaki sensörü de temizledim.. 5 - Bagaja sağlı sollu şerit ledden bagaj aydınlatması döşedim.. 3x5 = 15 led.. Şimdi baktım, bagaj stadyum gibi olmuş.. tam istediğim gibi.. 14 Eylül 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 Bugün çok uğraştım kenidisiyle nerdeyse bütün günümü aldı. Sağ ön lastiği söktüm, LPG tesisatına tam solda inceden sürtme yapıyor düzeltmeye çalıştım ama sanırım tesisatın yerinin değişmesi lazım. Ondan sonra Mehmet ACAR'dan aldığım LPGMeter'in montaıjını Mert GÜLKOKAN ile birlikte yaptık. Fotoğrafını arabam konusuna eklerim. DVD-Nav ünitesinin. iPod, usb ve aux girişini torpidonun içine koyacaklar diye ortalığın içine etmişlerdi, her açılışta gacır gucur edip kafa ütülüyordu. Komple torpido kapağı söktüm. Malum uzatma kablolarını file eşyalık var yolcu tarafında onun içine koydum, mis gibi oldu. Torpido kapağıda mercedes haline döndü Sonrasında komple iç-dış güzelce yıkadım. Dedim bunu yıkadık baba yadigarını yıkamamak ne haddimize, onuda iç-dış komple yıkadım. Az önce eve girdim haşatım şu an 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 Sonrasında komple iç-dış güzelce yıkadım. Dedim bunu yıkadık baba yadigarını yıkamamak ne haddimize, onuda iç-dış komple yıkadım. Az önce eve girdim haşatım şu an Mersedese iyi bak 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 14 Eylül 2013 Paylaş 14 Eylül 2013 Mersedese iyi bak Mersedesime demek istedin heralde abi.. 2 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 15 Eylül 2013 Paylaş 15 Eylül 2013 Bagaj ve plaka lambalarına led taktım. photon 5w. Güzel oldu. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2013 Paylaş 15 Eylül 2013 (düzenlendi) depoyu fulledim. iki gün öncede bay honda hakan ın yanındaydım. sbop ayarı sag el fireni merkezi üst kapak conta sag rot kolu ön motor kulagı rot balans lpg ayar kontrol antifiriz kışa hazır. 15 Eylül 2013 tarihinde Süleyman Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 Eylül 2013 Paylaş 15 Eylül 2013 Dış temizliğini yaptım.Biraz hızlı bir temizlik oldu ama neyse Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Eylül 2013 Paylaş 15 Eylül 2013 Dış temizliğini yaptım.Biraz hızlı bir temizlik oldu ama neyse Araç yıkayacak yerin var mı abi? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 15 Eylül 2013 Paylaş 15 Eylül 2013 bagaj kapağındaki etiketleri söktüm. Abi O2 etiketi mi ? Neden bence çok güzeldi? Ordunun sembölü sayılır. Yorum bağlantısı
Mert Ender 15 Eylül 2013 Paylaş 15 Eylül 2013 Günlerden sonra yıkatabildim...Yarın da yağmur yağacak, muhtemelen ama ne yapalım. Kışın da yıkatmıyor muyuz. Temiz araba gibisi yok. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Eylül 2013 Paylaş 15 Eylül 2013 Dün yıkadık, bu günde Osmaniye toplantısına götürdü bizi sağolsun 436 kilometre yol yaptık Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Muayne(geçmedi) ardındanda birkaç işlem yaptım ayrıntılar aşağıdaki linkte. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/216063-bu-da-benim-connect/page-9 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Bugün aracım için yakıt alacaktım vazgeçtim. İndirim sırası LPG 'ye gelmiştir inşallah dedim. Bugün aracımı yıkatacaktım. İçi dışı toz oldu iyice. Baktım hava kapattı. Yağdı yağacak. Yağmuru beklemeye başladım. Bugün hareket halinde gelen sürtme sesine baktıracaktım. Sonra bir daha baktım depo bitiyor. Bir kaç gün de işe yürüyerek gideyim dedim. Aslında bir sonraki ay başını bekliyorum da kendimi avutuyorum. Bu gün değil ama bu ay sadece MTV yaptırabildim. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 Araç yıkayacak yerin var mı abi? Kapının önü işimi görüyor çekiyorum hortumu, oh rahat rahat işimi görüyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts