İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Nihat Palolu

Arabanın önünü yokuş yukarı park ederseniz daha iyi olur.

Tek kapı olduğu için kapılar geniş ve ağır, kapıyı açarken veya arabaya binerken kapıyı elinizden kaçırırsanız menteşe aksamı zarar görür.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir

bugün şeytan bacağını kırdım araba sürdüm.:))) :D

sanayiye arkadaşı götürdüm yol üstü de sinyali kaplattım.

rHTSkJa.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir

Hadi geçmiş olsun o zaman  :bravo:

nasıl sevindim bilemezsin hocam..çok sağolun..az bi yamuk yürümem de geçse süper olur. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Arabanın önünü yokuş yukarı park ederseniz daha iyi olur.

Tek kapı olduğu için kapılar geniş ve ağır, kapıyı açarken veya arabaya binerken kapıyı elinizden kaçırırsanız menteşe aksamı zarar görür.

Teşekkürler nihat abi bilgi için.... :flowers:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

19:30'da başladım detailinge yeni bitti.

Önce Tw şampuan ile yıkadım. Sonra Fk1000p high temp sealant ile parlattım. Cillop gibim oldu :nazar:

Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir

iyi hissettim ve sıkıldım evde.şoktan alınan çok amaçlı temizlik ürünüyle tavanı sileyim dedim..aboowww.

meğer kirliymiş tavan. :shok:  :shok:

silinen ve silinmeyen yer

mmf0WHB.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
(düzenlendi)

1- Es otoya gidildi, motor sistem arızasının tespiti için 60 TL + kdv istediler. Özel serviste ücretsiz halledildi. Bu sefer yine yeni bir sensör sorunu ortaya çıktı, bu sefer ki ateşlemeyle ilgili. LPG den kaynaklı olabileceği söylendi.. Bir daha ki arızaya kadar bekleyeceğiz..

2 - Ben yine şüphelendiğim pedal sensörünü gözüme kestirdim. Söküp tekrar temizledim.. Bu sefer elektrik soketini de temizledim.. Bı sefer içinin fotoğraflarını çektim, başka bir konuda ekleyeceğim..

3 - Hava filitresini kontrol amaçlı söktüm, çok kirlenmişti, elimdeki yedeği taktım..

4 - Sökmüşken filtre kapağındaki sensörü de temizledim..

5 - Bagaja sağlı sollu şerit ledden bagaj aydınlatması döşedim.. 3x5 = 15 led.. Şimdi baktım, bagaj stadyum gibi olmuş.. :D tam istediğim gibi..

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bugün çok uğraştım kenidisiyle nerdeyse bütün günümü aldı.

Sağ ön lastiği söktüm, LPG tesisatına tam solda inceden sürtme yapıyor düzeltmeye çalıştım ama sanırım tesisatın yerinin değişmesi lazım.

Ondan sonra Mehmet ACAR'dan aldığım LPGMeter'in montaıjını Mert GÜLKOKAN ile birlikte yaptık. Fotoğrafını arabam konusuna eklerim.

DVD-Nav ünitesinin. iPod, usb ve aux girişini torpidonun içine koyacaklar diye ortalığın içine etmişlerdi, her açılışta gacır gucur edip kafa ütülüyordu. Komple torpido kapağı söktüm. Malum uzatma kablolarını file eşyalık var yolcu tarafında onun içine koydum, mis gibi oldu. Torpido kapağıda mercedes haline döndü :)

Sonrasında komple iç-dış güzelce yıkadım.

Dedim bunu yıkadık baba yadigarını yıkamamak ne haddimize, onuda iç-dış komple yıkadım. Az önce eve girdim haşatım şu an :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sonrasında komple iç-dış güzelce yıkadım.

Dedim bunu yıkadık baba yadigarını yıkamamak ne haddimize, onuda iç-dış komple yıkadım. Az önce eve girdim haşatım şu an :)

Mersedese iyi bak :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Mersedese iyi bak :)

Mersedesime demek istedin heralde abi.. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

depoyu fulledim. :)

iki gün öncede bay honda hakan ın yanındaydım.

sbop ayarı

sag el fireni merkezi

üst kapak conta

sag rot kolu

ön motor kulagı

rot balans

lpg ayar kontrol

antifiriz

kışa hazır. :)

tarihinde Süleyman Özer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Dış temizliğini yaptım.Biraz hızlı bir temizlik oldu ama neyse ;)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Dış temizliğini yaptım.Biraz hızlı bir temizlik oldu ama neyse ;)

Araç yıkayacak yerin var mı abi?

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

bagaj kapağındaki etiketleri söktüm.

Abi O2 etiketi mi ? Neden bence çok güzeldi? Ordunun sembölü sayılır. 

Yorum bağlantısı
Mert Ender

Günlerden sonra yıkatabildim...Yarın da yağmur yağacak, muhtemelen ama ne yapalım. Kışın da yıkatmıyor muyuz. Temiz araba gibisi yok. :yika:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Dün yıkadık, bu günde Osmaniye toplantısına götürdü bizi sağolsun 436 kilometre yol yaptık  :)

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Bugün aracım için yakıt alacaktım vazgeçtim. İndirim sırası LPG 'ye gelmiştir inşallah dedim.

Bugün aracımı yıkatacaktım. İçi dışı toz oldu iyice. Baktım hava kapattı. Yağdı yağacak. Yağmuru beklemeye başladım. 

Bugün hareket halinde gelen sürtme sesine baktıracaktım. Sonra bir daha baktım depo bitiyor. Bir kaç gün de işe yürüyerek gideyim dedim.

Aslında bir sonraki ay başını bekliyorum da kendimi avutuyorum. Bu gün değil ama bu ay sadece MTV yaptırabildim. :)

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Araç yıkayacak yerin var mı abi?

Kapının önü işimi görüyor çekiyorum hortumu, oh rahat rahat işimi görüyorum :yika:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...