Misafir 9 Eylül 2013 Paylaş 9 Eylül 2013 Dün bıcıbıcı yaptık. Akşama yağmur çiledi kirlendik Yorum bağlantısı
Misafir 9 Eylül 2013 Paylaş 9 Eylül 2013 sorsan kesin vardır bir cevapları. . Honda ve toyotada her bakımda(yağ değişiminde) değişir. Sebebi tapayı açtığınızda,tapa pulu ezilmiş halde oluyor... Tekrar aynı pulu kullanmak gereksiz. Hangi hakan'a abi...bir sürü hakan var ? Benim adam, hakan Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 9 Eylül 2013 Paylaş 9 Eylül 2013 Honda ve toyotada her bakımda(yağ değişiminde) değişir. Sebebi tapayı açtığınızda,tapa pulu ezilmiş halde oluyor... Tekrar aynı pulu kullanmak gereksiz. tapanın kendisi? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Eylül 2013 Paylaş 9 Eylül 2013 tapanın kendisi? Yine bu iki markada,tapa kolay kolay değişmez. Biz neyiz o zaman Ankaradaki len Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 9 Eylül 2013 Paylaş 9 Eylül 2013 Honda ve toyotada her bakımda(yağ değişiminde) değişir. Sebebi tapayı açtığınızda,tapa pulu ezilmiş halde oluyor... Tekrar aynı pulu kullanmak gereksiz. Benim adam, hakan Fiyatın uçuk olduğundan hem fikiriz ama değil mi ? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Eylül 2013 Paylaş 9 Eylül 2013 Merceklenen farlarıma Osram Night breaker plus H1 ve H7 ampül şiparişlerini verdim, İnşallah yarın gelince resimler ve görüşlerinize sunarım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 (düzenlendi) Güle güle kirletin Hangi hakan'a abi...bir sürü hakan var ? Bu ondacı Hakan'ın Hakan. Bu da ondacı ama bu "bay Honda" oluyoru. Bu gün öğleden sonra beraberdik kendisiyle ve de çırağıyla. Ön sağ poyra bilyasından ses geliyordu onu değiştirdik. ön sağ ve sol z rotları değiştirdik. Periyodik bakım yaptık. Sağ tekere vida girmiş onu çıkarınca patlak olduğu anlaşıldı, onu tamir ettirdik, rot ayarı ve ön tekerlere balans yaptırdık. (430 TL. hafifledim .)Yani C-max ikinci bir Yedigöller macerasına hazırdır. Sen akşam edersin orda Aynen öyle oldu. Eve geldiğimde 19,30'du. 10 Eylül 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Bugün Yağ-Yağ Filtresi-Hava Filtresi değiştirildi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Sürdüm... Benim siyah inci artık hanımda. Ara sıra ben de sürüyorum 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 10 Eylül 2013 Paylaş 10 Eylül 2013 Birazdaha dikkat çekici dursun diye bikaç küçük ama güzel görüntü katacak parça şiparişi verdim. 4'lü Brembo Kaliper Kapağı(Kırmızı)Amerikan Park Modülü(Ayarlı)Yeni Nesil Muz Silecek(55-51cm)...Sonax Hızlı Cila 288200 500MLUzay Yolu Beyaz Ledli Çamurluk SinyaliLastik Jant Ve Detay Temizlik SetiSibop+Kapak Koruma Seti18 Cm Siyah Anten Çubuğu Yorum bağlantısı
Misafir 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Bu ondacı Hakan'ın Hakan. Bu da ondacı ama bu "bay Honda" oluyoru. Bu gün öğleden sonra beraberdik kendisiyle ve de çırağıyla. Ön sağ poyra bilyasından ses geliyordu onu değiştirdik. ön sağ ve sol z rotları değiştirdik. Periyodik bakım yaptık. Sağ tekere vida girmiş onu çıkarınca patlak olduğu anlaşıldı, onu tamir ettirdik, rot ayarı ve ön tekerlere balans yaptırdık. (430 TL. hafifledim .)Yani C-max ikinci bir Yedigöller macerasına hazırdır. Aynen öyle oldu. Eve geldiğimde 19,30'du. Memnun kaldınmı bari Bende dün akşam arabayı aldım servise... Tomalardan ve akreplerden atılan boyaları temizledim M600ü icat eden iyi bi iş yapmış Yorum bağlantısı
Misafir 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Bu ondacı Hakan'ın Hakan. Bu da ondacı ama bu "bay Honda" oluyoru. Bu gün öğleden sonra beraberdik kendisiyle ve de çırağıyla. Ön sağ poyra bilyasından ses geliyordu onu değiştirdik. ön sağ ve sol z rotları değiştirdik. Periyodik bakım yaptık. Sağ tekere vida girmiş onu çıkarınca patlak olduğu anlaşıldı, onu tamir ettirdik, rot ayarı ve ön tekerlere balans yaptırdık. (430 TL. hafifledim .)Yani C-max ikinci bir Yedigöller macerasına hazırdır. Hayırlı olsun abi....sırada sapanca vardı ama Yorum bağlantısı
Misafir 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 (düzenlendi) Bu ondacı Hakan'ın Hakan. Bu da ondacı ama bu "bay Honda" oluyoru. Bu gün öğleden sonra beraberdik kendisiyle ve de çırağıyla. Ön sağ poyra bilyasından ses geliyordu onu değiştirdik. ön sağ ve sol z rotları değiştirdik. Periyodik bakım yaptık. Sağ tekere vida girmiş onu çıkarınca patlak olduğu anlaşıldı, onu tamir ettirdik, rot ayarı ve ön tekerlere balans yaptırdık. (430 TL. hafifledim .)Yani C-max ikinci bir Yedigöller macerasına hazırdır. Aynen öyle oldu. Eve geldiğimde 19,30'du. aldım haberinizi abi, bu sabah arabayı bırakdım bende hakan a, dün akşam üstü aramışdım sizde ordaymışsınız. hayırlı olsun abi,güle güle eskit, iyi sıkışmış 430 tl. 11 Eylül 2013 tarihinde Süleyman Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Aracım için olmasa da kendi merakım için dün akşam alarmı test ettim. Küçük bir buzağı (inek yavrusu) gibi bağırıyor Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Gelecek hafta için TÜV'den muayene randevusu aldım. Şimdi Bi-Xenon'lara hayat vermek için motorları sökülen eski farlarımın içini sabitleyip tekrar araca takmam gerekecek. Yorum bağlantısı
Yasin Gökcan 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Trafik sigortasını yenilettim,Emmi Komandit Sigorta Şti. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Hayırlı olsun abi... Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Lovato LPG yeni yazılım atıldı..Hayırlı olsun abi, şimdi nasıl araç?Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 LPG haritası düzeltildi, yeni yazılım atıldı. Eski harita ne olur ne olmaz diye kaydedildi. Burada sorun yok.. Ama sensör sorunları devam ediyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Eylül 2013 Paylaş 11 Eylül 2013 Pepe bu vakitte temizleniyor Abisi gibi olmuş :( Yazık çocuğa 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts