İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Onur Yeşil

Hayırlı olsun, güzelmiş, araç üstünde görelim birde   :)

Mesajımdaki linke tıklayarak araç üzerindeki fotoğrafları görebilirsiniz. :)
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

66A Mutlu Silver serisi akü aldım. Fikir vermesi açısından, 165 TL fiyatı var. Aracın üzerinde benden önceki sahibinin taktırdığı 70A Ford logolu akü vardı.

Taktırdığımı, Fabrikasyon Orjinal Aküsü mü Abi ?
Yorum bağlantısı

Neymiş abi o ürün bize de söyle hele :) yoksa sana ait bir karisim ürün mü, gelelim o zaman adrese randevu alip.

Adresi biliyorsun yerinde uygulama yapiyoruz :))

Yorum bağlantısı
Alper Demir
(düzenlendi)

Yeni gelen elektriksiz basınçlı su pompası ile ilk defa aracı yıkama işine girdim. 8lt deposu vardı ben ek olrak 7lt daha su götürdüm. Acemilikten dolayı zar zor yetti. Camlarda lekeler kaldı. Bu oto şampuanı kaportada biraz kaldı galiba. Bir zarar verir mi ki? araç şampuanı ama yine de huylandım. Şimdi dışarı yıkatsam, o kadar uğraştığıma yanacam :unsure2:

tarihinde Alper Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sildiyseniz gitmiştir şampuan, silmediyseniz ıslak bezle silip kurulayın, yine de zararı olacağını sanmıyorum.. 

Yorum bağlantısı
Alper Demir
(düzenlendi)

fazla kalmasa iyi olur markası nedir şampuanın?

Local oto şampuanı diye bir şey. Hepsiburada dan hediye göndermişlerdi. Huyladım, bedava etin yahnisi oldu galiba :)

http://www.hepsiburada.com/liste/local-oto-sampuani-500-ml/productDetails.aspx?productId=otyaglcl0006&categoryId=20035761

Sildiyseniz gitmiştir şampuan, silmediyseniz ıslak bezle silip kurulayın, yine de zararı olacağını sanmıyorum.. 

Aslında iyice sildim . Şöyle söyliyim, sampuan olan yerlerin hepsinin üstünden su aktı ama az geldi galiba. Fiber bezle kuruladım heryeri. İş bittiğinde aracın bazı bölgelerinde beyaz(şampuandan kaynaklan) silme izleri kalmıştı. El vuruncada hafif yağlı gibi. Daha önce kendim yapmadığım için bilemiyorum belki hepsi bu hissiyatı veriyordur.

Yorum bağlantısı

bu gün deyil ama genede yazayım, :)

çarşamba akşamı arabam çalışmadı, baya kurcaladım ama olmadı, perşembe sabahı çekiçi ile servise götürdük, BAY HONDA,

hakan usta nokta atışıyla sorunu buldu, ateşleme modülü, küçük bir parça, hazır burdayken şanzıman ve firen yagını da degiştirdik oh mis gibi olsu. :good1:

önümüzdeki ay hakan usta yı gene ziyaret edecegim, muayene öncesi el fireni ayarı yapılacak, gitmişken sibop ayarını yaptırcam, birde ön motor kulagını deşirtircek, oh mis. :)

Yorum bağlantısı

çarşamba akşamı arabam çalışmadı, baya kurcaladım ama olmadı, perşembe sabahı çekiçi ile servise götürdük, BAY HONDA,

hakan usta nokta atışıyla sorunu buldu, ateşleme modülü, küçük bir parça, hazır burdayken şanzıman ve firen yagını da degiştirdik oh mis gibi olsu. :good1:

önümüzdeki ay hakan usta yı gene ziyaret edecegim, muayene öncesi el fireni ayarı yapılacak, gitmişken sibop ayarını yaptırcam, birde ön motor kulagını deşirtircek, oh mis. :)

Hakan  iyidir,iyi :D

Yorum bağlantısı

Hakan  iyidir,iyi :D

Hangisi kötü ki  :biggrin:

Local oto şampuanı diye bir şey. Hepsiburada dan hediye göndermişlerdi. Huyladım, bedava etin yahnisi oldu galiba :)

http://www.hepsiburada.com/liste/local-oto-sampuani-500-ml/productDetails.aspx?productId=otyaglcl0006&categoryId=20035761

Aslında iyice sildim . Şöyle söyliyim, sampuan olan yerlerin hepsinin üstünden su aktı ama az geldi galiba. Fiber bezle kuruladım heryeri. İş bittiğinde aracın bazı bölgelerinde beyaz(şampuandan kaynaklan) silme izleri kalmıştı. El vuruncada hafif yağlı gibi. Daha önce kendim yapmadığım için bilemiyorum belki hepsi bu hissiyatı veriyordur.

Bir kova su ve sünger alın,güzelce tekrar sadece su ile yıkayın...Süngeri aracın her tarafına bol bol ıslatarak gezdirin ve ardından kurulayın...

Yorum bağlantısı

Önümüzdeki hafta içi ben de gideceğim Hakan'a, ön sağ poyra bilyasından ses gelmeye başladı. Bu ara Hakan'ı biraz sıkıştıracağım bakalım bize ne tepki verecek.

Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı

Carbon kaput filmi ve far kaplamaları

sdq3b.jpg

sdq3s.jpg

Yorum bağlantısı

Önümüzdeki hafta içi ben de gideceğim Hakan'a, ön sağ poyra bilyasından ses gelmeye başladı. Bu ara Hakan'ı biraz sıkıştıracağım bakalım bize ne tepki verecek.

Sen akşam edersin orda :D

Yorum bağlantısı

Sen akşam edersin orda :D

Poyra bilyası da çıkınca volandan "P" vitamini eksikliği nedeniyle vazgeçtim. Nasılsa beni yolda bırakacak hali yokmuş. Bilya değişimi zorunlu. Yağ değişimi, bilya değişimi, alt takozlar, lastikler bakım yapıp çıkacağım.

Yorum bağlantısı

California Carscents Balboa Bubblegum oto kokusu aldım. Çabuk bitmesin diye sıcaklar bitmeden açamaya kıyamadım :)

sBcP86t.jpg?1

Yorum bağlantısı
Alper Demir
(düzenlendi)

Bir kova su ve sünger alın,güzelce tekrar sadece su ile yıkayın...Süngeri aracın her tarafına bol bol ıslatarak gezdirin ve ardından kurulayın...

Valla güneşin altında bir baktım her yer kremli gibiydi aracın. Dediğinizi yaptım 50kr luk sünger ve 1 kova su ile tertemiz oldu. İlk deneyim biraz sıkıntılıydı ama tecrübe oldu :)

Not: Ayrıca bugün aracım için rot balans yaptırdım. Ayrıca yazmaya gerek yok :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek
(düzenlendi)

Rot balans yaptırdım arka denge kollarını değiştirdim. 

100km den sonra titreme vardı kesildi çok şükür  :good1:

tarihinde Mustafa ÇİÇEK tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

15 bin bakımını yaptırdım yedek hava filtresini de 7500 km sonra takmak üzere aldım:

hNvcg7P.jpg

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

15 bin bakımını yaptırdım yedek hava filtresini de 7500 km sonra takmak üzere aldım:

Tapayla tapa contası neden değişti?

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Taktırdığımı, Fabrikasyon Orjinal Aküsü mü Abi ?

Aracın ilk aküsü benden önceki sahibi tarafından 2010 yılında yani araç 4 yaşındayken yetkili serviste değişmiş. Bu akü de 3 yaşında yolun sonuna geldi maalesef. Ben çıkan akünün yerine tam uyan boyutta olan Mutlu - Silver serisinden bir akü aldım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Tapayla tapa contası neden değişti?

sorsan kesin vardır bir cevapları. . 

Yorum bağlantısı

Valla güneşin altında bir baktım her yer kremli gibiydi aracın. Dediğinizi yaptım 50kr luk sünger ve 1 kova su ile tertemiz oldu. İlk deneyim biraz sıkıntılıydı ama tecrübe oldu :)

Not: Ayrıca bugün aracım için rot balans yaptırdım. Ayrıca yazmaya gerek yok :)

Güle güle kirletin  :)

Hangi hakan'a abi...bir sürü hakan var ?  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Biraz geç oldu abi cevap kusura bakma :rolleyes: ürün kendinden yapışkanlıydı ısındıkça daha iyi tutunuyordu. Jeneratör kabini için olduğu aşikârdı.

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Carbon kaput filmi ve far kaplamaları

Değişik olmuş,olmasa da olurmuş.Elinize sağlık.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...