İsmail Avcı 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 bugün değil ama 2 gün önce periyodik bakıp yaptırdım 15 bin km daha sanayi görmeyiz inşallah.. benzin filtresi hariç 200 tl verdik,arka amblemi çalmışlardı 20 tl de ona verdik.. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Evin çevresinde ki shell istasyonlarına bakmalı. Teşekkür ederim sağolun. Emek 4. Cadde Shell içinde var ya da Ank-İst otobanını kullanacaksan Akıncılar gişelerindeki PTT'de var sürekli. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 2 gün önce (22.08.13) tüp filtresini değiştirdim ve yeni ayar yaptırdım 40 tl verdim. Tüpe geçişte süre uzamıştı düzeldi. Normelde çok kısa sürede geçerdi düzeldi şükür.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 Lpg candır, cok fazla süper çeker için Hidrojen katkılı miss 2 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 Lpg candır, cok fazla süper çeker için Hidrojen katkılı miss abi hayırlı olsun lpg ye dönüş gerçekleşmiş sanırsam Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 Bacanağın dükkana gittim. Hava, yağ, benzin ve polen filtresini değiştim. Şarj kayışına ve bujilere maçam yemedi. Bujiler bizim motorda emme manifoldunun hemen altında. Bir de bir şey daha öğrendik Bizim motorlarda ilk çalışma için hava basan yalancı bir turbo varmış Onu söktük, ardından manifold ve altta bujiler. Namızsız Vw çok kötü yere koymuş. Yağ tıpasını açarken saçım başım yağ oldu amma kendin yapınca zevkli oluyor. Sonra Lpg montajını yaptırdığım BRC Fs Otogaz Derince'ye gittim, lpg filtresi değişti ayar yapıldı. Gebze'ye dönerken E5'te 165km/h civarı bir hızla radarla burun buruna geldim. Bakalım kısmet artık Postacı yolu gözlüyeceğiz. Asıl bomba yarın Sabah 10 da kalkıp bir güzel kahvaltımı yapıp, yine bacanağın dükkana gidip detailing dünyasına adım atmış olacağım. 3 adet bilmem ne marka fiber bez. 2 Adet yıkama süngeri, püskürtme kutuları, kil, ipa, Autoglym SRP ve FinishKare 1000p wax elimizde ki mühimmat. İnşaAllah beklediğim sonucu alırım 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Baba yadigarı için çalıştık dün. Fren sistemi komple sıfırlandı. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/247257-%C3%B6n-taraftan-tahminen-fren-aksam%C4%B1ndan-gelen-ses/page-2#entry2065578 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Detailing işi tamam Önce bir güzel yıkadım. Sonra kil uyguladım. İpa izopropil alkol ile bir güzel temizledim. Ardından Autoglym SRP attım. Son kat FK1000p atıp parlattım güzel oldu ama bittim. Fotoğraf soracaksınız, ne zaman fotoğraf koysam aracımla ilgili aracıma birileri gelip çarpıyor. Nazar var Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Dün sabah 6'da çektik 2 aracıda dedemin garajına. Önce hem fusionu hem c-maxi güzelce sabunlu sabunlu yıkadım. Sonra ,Önce büyükler deyip giriştim C-Max'e. Başladım cilaya. Heryerine ince ince uğraştım.Kapı menteşelerine kadar. Saat 1 gibiydi. Fusiona geçtim. Beyaz olduğu için fazla yormadı. Onu da bitirdikten sonra 2 aracında sararan farlarını ve sinyal lambalarını ele aldım. Kalan cilayı bütün far,stop, sinyal camı, vb dışta ki bütün ışık camlarına ince ince yedirdim. Sonra dedim ki neden daha önce far temizletmeye para vermişiz? Hepsi sıfır gibi oldu. Sonra sırayı babama devrettim o da koltuk ve tavanları sildi, süpürdü. Açık renk koltukların rengi geldi resmen. Gün sonunda karşılarına geçip çay içmenin keyfi başka oldu. Şimdi yanında duran 2012 model jetta'dan daha parlak duruyor. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 25 Ağustos 2013 Paylaş 25 Ağustos 2013 Köydeyken yıkadım gelirken yine çamurlandı. Bu 225 lastiklerin en sinir olduğum yanı bu Yarın tekrar köye gidicem inşallah yollar kurumuş olurda yıkadığımda tekrar gelirken çamurlanmaz. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Düne kadar farlarım 2m önüme odaklanmıştı... Meğer far taslarının ayar civatası tastan çıkmış, farları söküp hem parlattım hem de civatanın başını tasa taktım ve artık önümü görebiliyorum Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 24.08.2013 Cumartesi günü 75 TL ye C-MAX ime bagaj havuzu aldım, birde Autowax kampanyadan, Quantum Diamond Blue ciladan, cilalı yıkamaya, lastik siyahlatmadan iç aksam bakım ve korumaya kapsamlı temizlik yaptırdım. C-MAX im ilk günkü gibi tertemiz ve bakımlı oldu. Cillop gibi 195 TL lik paket, şehirfırsatı sitesindeki indirimle 43 TL ye geldi. Düşünen olursa tavsiye ederim. Kaliteli hizmet. Tekirdağ dan Adana ya kadar 47 il ve ilçede hizmetleri var. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 24.08.2013 Cumartesi günü 75 TL ye C-MAX ime bagaj havuzu aldım, birde Autowax kampanyadan, Quantum Diamond Blue ciladan, cilalı yıkamaya, lastik siyahlatmadan iç aksam bakım ve korumaya kapsamlı temizlik yaptırdım. C-MAX im ilk günkü gibi tertemiz ve bakımlı oldu. Cillop gibi 195 TL lik paket, şehirfırsatı sitesindeki indirimle 43 TL ye geldi. Düşünen olursa tavsiye ederim. Kaliteli hizmet. Tekirdağ dan Adana ya kadar 47 il ve ilçede hizmetleri var. Bagaj havuzunu aldığınız linki alabilir miyim.. Bahsettiğiniz şehir fırsatları hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? Nerelerde var bu QDB? Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Bugün debriyaj balata icin ustaya gittim. Gayet iyi durumda olduğunu söyledi. Keyfim yerine geldi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Bagaj havuzunu aldığınız linki alabilir miyim.. Bahsettiğiniz şehir fırsatları hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? Nerelerde var bu QDB? Bagaj havuzunu internette uzun araştırmalardan sonra Çorlu sanayiinde en uygun fiyatı vererek ve ürünü görerek aldım. Nette ortalama 90 TL ve malzemeyi görmeden alacaksınız. Ben Çorlu dan Tuna Tuning ten aldım. Şehir fırsatı linkide aşağıdadır. KAmpanya 3 gün daha devam ediyormuş. http://www.sehirfirsati.com/deals/istanbul/34-autowax-arac-temizlik-bakim-paketi/25261211?CID=TR_COP_478_225_1_1&utm_source=cop_478&utm_medium=cop_225&utm_campaign=cop_1&utm_content=cop_1?ref=avrupa Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Bagaj havuzunu aldığınız linki alabilir miyim.. Bahsettiğiniz şehir fırsatları hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? Nerelerde var bu QDB? Bu arada sanırım Kocaeli desiniz. Size en yakın olanlar; Darıca Güven Otomotiv 0 262 656 49 36 Körfez Autowax 0506 243 50 88 Gebze Feza Otomotiv 0 262 646 61 75 Önceden randevu alarak giderseniz sıra beklemezsiniz. Malum burada 1 tane olduğundan uzun süreler sıra bekleniyor. Zaten detay bilgi sitede mevcut. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 (düzenlendi) teşekkürler.. hem de yolumun üzerindeymiş.. körfez autowax sakarya - yeni bursa yolu yol ayrımında.. 27 Ağustos 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Pazar günü piknikten gelince toz toprak öyle bırakmak zorunda kaldım maalesef, ama akşam iş çıkışı bir girdim tertemiz yapıp daha sonrada mercekli farlarımın ayarını yapacak bir duvar buldum ve ayarladım. Şimdi gölgede beni bekliyor akşam gezeriz artık Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Radar cezasını ödiyecem Şimdi bu işi aracın için mi yapmış oluyon? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Şimdi bu işi aracın için mi yapmış oluyon? Ee herhalde,o gitti hızlı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 Kuşların hedef tahtası halina getirdikleri aracımdan bombalarını sildim. 1 aydan fazladır yıkanmıyor, şenlik öncesi cuma yıkanır artık 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts