Ayhan Sırtıkara 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Sağolasın amin, 29,5'a gitti güle güle kullansın alan arkadaş, Cupra'nın siparişini verdim araç gümrükte bayramdan sonra teslim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 ohşşş olsunnn, benimde zoruma gitti, sen git kötü hocaya en ucuzundan trafik sigortası yap, bize gelince haşırttt. sen beni sevmin mi? Aklıma getirme abi.. Vallahi kendime bile bulamıyorum o fiyatı O bi denk geldi ama anlamadım neler olduğunu... 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 (düzenlendi) Pazar günü; Modeo far anahtarının boyutlarını küçülterek c-max'a uydurdum(dimmer özelliği için, malum gösterge ledleri beyazdı), cam alt çıtalarına krom görünümlü şerit yaptım, sis farlarını söküp temizledim, elimde mavi folyo vardı sislere folyo çektim, kullandığım yok da işte renk olsun dedim, aliexpress'ten sis çevresine angel halka(üzerindeki gündüz ledlerine bağlayacağım), pedallar için paslanmaz set, bir çift gündüz ledi (tavan lambasına bağlayacağım biraz daha gaza gelirsem ayna altına da led yapıp kapıları kumandadan açtığımda hem önüne hemde yanlara ışık versin çevresi aydınlansın istiyorum)sipariş verdim Arka tampon kedi gözlerine led yapmıştım. Yıkadım, sildim, gezdim... Bir kaç resim... 2 Ağustos 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 100 tl yakıt aldım, 55 lpg, 45 benzin. 2 Yorum bağlantısı
Muhammed Bozkurt 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 - Yarın sabah saat 9:00 da Ford Akotoda Carbon Clean yaptırmak için randevu aldım, - Pazartesi Sabah 9:00 da beniyıka da daha önceden firsatbufirsat.com dan almış olduğum "İç ve Dış Yıkama, Profesyonel Ekspres Boya Koruma Uygulaması, Lastik Temizletme ve Siyahlatma, Jant Temizliği Uygulamaları 150 TL Yerine 29.90 TL" kuponumu kullanmak için randevu aldım. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 işe arabamla geldim yağmurda çamur oldu hep yeni yıkamıştım Plaka kalınlaştırmak için kalem aldım. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 - Yarın sabah saat 9:00 da Ford Akotoda Carbon Clean yaptırmak için randevu aldım, - Pazartesi Sabah 9:00 da beniyıka da daha önceden firsatbufirsat.com dan almış olduğum "İç ve Dış Yıkama, Profesyonel Ekspres Boya Koruma Uygulaması, Lastik Temizletme ve Siyahlatma, Jant Temizliği Uygulamaları 150 TL Yerine 29.90 TL" kuponumu kullanmak için randevu aldım. Kim yapıyormuş bu "genel" temizliği burada... Yorum bağlantısı
Muhammed Bozkurt 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Kim yapıyormuş bu "genel" temizliği burada... Kipada beniyıka var, ben bi ara internetten almıştım bu paketi, normalde 150 TL imiş, ozaman 29,90 dı kampanyası almıştım. http://beniyika.com.tr/index.php?is=hizmet-noktalari Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 hava çok sıcaktı, serinlesin diye Şu an yıkanıyor. Sen niye yıkamıyorsun Ehtiyar, sen de serinlerdin Gelsen beraber yıkasak olmazmıydı Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Dün Range Rover Sport jantı sipariş verdim. Bir aksilik çıkmazsa da pazartesi gelicekler. 2 Yorum bağlantısı
Muhammed Bozkurt 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 - Carbon Celan için ford servisine gittim, lakin eski model diye yapmayalım dediler, boruları felan patlatabilir vs dediler, bende bayram arası iş miş çıkar başıma diye yaptırmaktan vazgeçtim, benzin deposunun içine konandan önderdiler.. - Rot balans ayarı yapıldı, janıtın birinde hafif bi yamukluk varmış o giderildi. Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 (düzenlendi) Yetkili servise gittiniz sanırım. Fiyat olarak bilginiz var mı? carbon clean için 23 Ağustos 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Can 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Forumdan Talip abimizden aldigim ac-kapa dugmeli,isik siddet ayari yapilabilen amerikan park modelini taktirdim cokda guzel oldu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 Sadık abi.. http://kalwax.com/kal-tem-500-koltdos.html Bu ürünü güvenle kullanabilirsin.. Mersinde petrollerde bulabilirsin.. O bölgede dağıtıcısı var... Aslında her temizlikte kullanabileceğin bir ürün, mesela, tamponlardaki sinekler.. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Arabayı aldığımda 4 ay önce iç-dış yıkatmıştım, dün yine iç-dış yıkattım Araba eski olunca nedense her zaman temiz gezme ihtiyacı duymuyorum Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 klima kontrol panelinin lambasının sürekli patlaması zulmüne karşı içine led döşedim şahane oldu yanlız biraz fazla parlak oldu galiba. 2 Yorum bağlantısı
Muhammed Bozkurt 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Yetkili servise gittiniz sanırım. Fiyat olarak bilginiz var mı? carbon clean için Fiyat olarak 65 TL + KDV fiyat verdiler, Karbon Teknik firması tüm yetkili servislerde aynı fiyat demişti. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Dolaşıp durdum, körfezde her yere gittim, klimam hiç kapanmadı, depo full idi, sabahtan akşama dolanıp durmak, durup denize girmek ve yakıt ibresinin sadece bir kaç mm. inmesini görme ve ohh deme zevki ise tartışılmaz Dieseeel candır... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Abi nerden başlim Bir gün önceki iftar yemeğinden başla Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 (düzenlendi) Cumartesi lastiğe vida girmişti yama yaptırdım evin önüne park ettim, pazar sabahı lastik inikti. Gittim ki yanakta yarık var.. Stepneyi taktım, iş çıkışı gidip lastik alacağım. 5 Ağustos 2013 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 2 ay olmadı sağ arka idi galiba aynı dertten müzdarip,yenisini taktım.Şimdi de sağ ön.Tek tek alıp takımı tamamlayacam abi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 çocukluğuna inme de, bi yerlerden başla. Balmumu ile okşandı Bir gün önceki iftar yemeğinden başla Abi yapma ne olur Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Ağustos 2013 Paylaş 5 Ağustos 2013 Mazot aldım bir güzel iç dış yıkadım(akşam inşallah yağmur yağmaz) yarında yeni jantlarım takılılacak ondan sonra gezmeye götürcem aracımı Yorum bağlantısı
Recommended Posts