İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mustafa Karaaslan

Dün kendi aracimi yikadim sildim cilaladim bugün de babamın arabasına aynı işlemleri uyguladim oruçlu zor oluyor ama sonuç yorgunluga değiyor..du5eju8y.jpg

GT-I9100 Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

:nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İki gündür şerefsiz benim için birşeyler yapıyor :D

Başıma iş açtı artık benzinde çalışmıyor :)

Pompa yada varsa yakıt kesici röle sorunu :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Pompa yada varsa yakıt kesici röle sorunu :)

Abi röle'nin çalışmasının sıcak veya soğukla alakası var mıdır?

Yarın yakıt filtresi gelecek, bu arada pompayı söküp çalışıp çalışmadığına bakacağım.

Geçmiş olsun toprağım, umarım fazla üzmez seni  ;)

İnşallah abi, şu LPG'den nefret ediyorum benzin biraz ucuz olaydı iyiydi.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Pazar günü;

• Modeo far anahtarının boyutlarını küçülterek c-max'a uydurdum(dimmer özelliği için, malum gösterge ledleri beyazdı),
  • cam alt çıtalarına krom görünümlü şerit yaptım,
  • sis farlarını söküp temizledim, elimde mavi folyo vardı sislere folyo çektim, kullandığım yok da işte renk olsun dedim,
  • aliexpress'ten sis çevresine angel halka(üzerindeki gündüz ledlerine bağlayacağım), pedallar için paslanmaz set, bir çift gündüz ledi (tavan lambasına bağlayacağım biraz daha gaza gelirsem ayna altına da led yapıp kapıları kumandadan açtığımda hem önüne hemde yanlara ışık versin çevresi aydınlansın istiyorum)sipariş verdim
  • Arka tampon kedi gözlerine led yapmıştım.
  • Yıkadım, sildim, gezdim...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can
  • 413 TL MTV sini ödedim.

Hafta sonu;             

• Amerikan parkların siparişini verdim.
  • Netten pedal seti,plaka kalemi ve kaydırmaz file siparişi verdim.
  • Basın etrafına mavi şerit led yaptırdım.
  • Rot ayarı yaptırdım.(Ancak hala düzelmiş değil)
Yorum bağlantısı

Senelik izinde olmam sebebi ile yine can sıkıntısı ve daha önce beyaz'a çevirmiş olduğum tavan, ön ve arka ayak aydınlatmalarını gün ışığı rengine çevirdim. Allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın Amin   :D  :D

Abi yine neler yaptın sen  :biggrin:   :bravo:

Yorum bağlantısı
Başar Mert

Bugün servisten aradılar çıkmış sonunda aracım :) tamponu orjinal tamponla değiştirmişler kendileri sis farlarım falanda kırıktı onlarıda dğiştirmişler iyi oldu. Daha görmedim aracı kardeşim aldı ama akşam bakacaz bakalım bi. Tam kazadan önce geçenki debriyaj baskı değişiminde sisleri falan yeniden alayım diyordum hatta sordum ellerinde kalmamıştı. İyikide almamışım boşa para verecektim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bügün parrot kitimin yazılımını güncelledim, arka kampanalara bir kat daha Hammmerite siyah boya attım, artık 6 sene paslanmazlık garantisi tam oldu.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Selektor atmadin mi :) ciddi bir sey var mi?

Yarın fotoğraf eklerim belki. Vurduğum direği ve araçtaki hasarı görünce kafanız karışmasın ama :p

Üstte stop altta plastik tampon var, ben bu iki şeyin arasında kalan 3 parmaklık yeri denk getirdim, göçtü hafiften :p

Kazanın durumuna göre bir şey yok diyebiliriz.

Yorum bağlantısı
Mert Nazmi Serin

En son woofer yüzünden zıngırdamasına dayanamayıp plakalığı parçalayarak söktüm. 15 senedir aracın bagajı çok hassas tüy gibi kapatmak lazım zannediyorduk (reno 9 un bagajına vurarak kapatma alışkanlığımız yüzünden bizde sorun var, mondeo nun ki aşırı hassas zannediyorduk) meğersem tek sorun aracı ilk aldığımız mersindeki yetkili servisin taktığı uyuz plakalıkmış. 15 senelik iyi bir sövgümü aldılar benden. Şarjlı matkapla plakayı deldim, olduğu gibi kaportadaki vida yuvalarına vidaladım. Silikona bile gerek kalmadı. Hay allahım ya sanki çok önemliydi senin servis isminin telefonunun plakamın altında yazması! O kadar sinirlendim ki mersinde olsam servis müdürünün kafasına vururdum o plakalığı, dile kolay 15 sene boyunca korka korka bagaj kapatmışız ses çıkartacak diye. İşkence gibi yaaa...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

bu sabah erkenden 413,50-TL MTV sini ödedim. 

Hadi yaa.. o kadar var mı... ?

520 niye benim o kadar zoruma gitti ya... 

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Hadi yaa.. o kadar var mı... ?

520 niye benim o kadar zoruma gitti ya... 

Abi ben seninkine ek aylık 100 TL ye mercedes kiraladım. Çok değil yani :)

Mtv bayağı cokmus bu ilki olunca ikinci de alışirsin abi... :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
(düzenlendi)

deposunu doldurdum herzaman yapmam değerimi bilsin ;)

tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bu ay 640TL mazota para vermişim. 50TL den almaktan sıkıldım. 

Bu arada sadece dış yıkatmayı ben bizim arkadaki opet te yapıyorum, 5TL dış yıkama kurulama onlara ait ;) + lastik parlatma 

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Bugün Fiesta ile yolarımızı ayırdık son cilasını Cumartesi yapmıştım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Maşallah ne yol yapmışsın :) kullandıkları malzeme nedir abi? Ben iyice soğudum bu kimyasal köpük olayından, 2 ay olmadan aracın üzerindeki wax'ı yok etmiş. Farlara da zarar veriyor. Bi şampuan alıp haftada bir kendimiz yıkasak yer olsa da.

bildiğin benzinci köpüğü. Bu benim nxt den sonra ikinci yıkamam olmasına rağmen bugün yağmurda gördüm ki halen nxt duruyor aracın üzerinde. wax felan hikaye nxt kullanacaksın hemen yıkattıktan sonra 3. veya 4. yıkamada yeniden yapacaksın nxt ;)

Bugün Fiesta ile yolarımızı ayırdık son cilasını Cumartesi yapmıştım.

hayırlı olsun abi istediğin rakama mı gitti ? Gelsinnnnnnnnnn cupraaaaaaaaaaaa

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...