İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

servisi aradım halini hatrını sordum. karnını doyurmuşlar  bi köşede beni bekliyormuş.

Yorum bağlantısı
Başar Mert

Servise bıraktım ufak kazanın onarımı için bakalım nezaman çıkacak on gün arabasızım galiba :)

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

60 bin bakımı yapıldı. mobil esp 5/30  ve filtreler değişti fren ayarları kontrol edildi.. 200 tl verildi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Bende ödedim bugün kredi kartı ile 6 taksit. 180 tl. 

seninki bir şey değilmiş Barış Abi :)  geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sanayiye gittim

Disk balata değiştirecektim. Test ettiler sonra dediler. Frenler çok iyi dediler.

Arka sol teker bilyesinden ses geliyor dedim. Baktılar sıkıntı olmaz. Çok az bir uğultu var sorun değil devam et dediler.

Dedim şanzuman takozuna bakın. Baktılar lastik yırtılmış. Değiştirdiler. 60 tl ona verdim 10 tl işçilik.

Uzunlarda biri yanmıyordu ona baktırdım kablo çıkmış galiba. 5 tl ona verdim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ferhat Çengeloğlu

yağ ve filtreleri değişti.

mobil 5 30 yağ 7lt  : 90 tl

yağ filtresi ve hava filtresi : 22.5 tl

mazot filtresi var idi

işçilik : 15 tl

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Dün gece fitillerimi önce sıcak su ve sünger ile sildim. Sonra TUNAP 104'ledim. Tüm gıcırtılar kesildi. Sonrasında motorumu arexons'lardım üstün körü, motor hafiften kendine geldi :)

Fotoğraf çekeyim de, koyayım sonra :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Can sıkıntısından olsa gerek ne yapayım ne yapayım derken birden aklıma geldi, Kampana ve ön fren merkezlerini boyayacaktım kırmızıya sonradan vazgeçtim arabamda yay olmadığı için çok apaçi görünecekti kızım ve oğlum da olmaz diyince siyah boyadım. Bu arada jantın iç kısmını ve ara boşluklarında bazı yerlerde zift lekeleri vardı çıkarabildiğim kadarını çıkardım ve lastikleride deterjanla yıkayıp yerlerine taktım.......

QMneuj3l.jpg

Tertemiz oldu valla

6HIrll8l.jpg

Jantın iç tarafıda bayağıda kirlenmiş

V08jJX0l.jpg

Buda temiz oldu ne dersiniz ?

TDICoGal.jpgfD93TfNl.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Sümela Manastırına götürdüm dağ havası iyi geldi  :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Can sıkıntısından olsa gerek ne yapayım ne yapayım derken birden aklıma geldi, Kampana ve ön fren merkezlerini boyayacaktım kırmızıya sonradan vazgeçtim arabamda yay olmadığı için çok apaçi görünecekti kızım ve oğlum da olmaz diyince siyah boyadım. Bu arada jantın iç kısmını ve ara boşluklarında bazı yerlerde zift lekeleri vardı çıkarabildiğim kadarını çıkardım ve lastikleride deterjanla yıkayıp yerlerine taktım.......]

Abi ellerine saglik :) yine duramamissin :))

Piril piril oldu :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Eyvallah kardeşim , dediğim gibi can sıkıntısı işte

Yorum bağlantısı

Dün kendi aracimi yikadim sildim cilaladim bugün de babamın arabasına aynı işlemleri uyguladim oruçlu zor oluyor ama sonuç yorgunluga değiyor..Gönderilen Resim

GT-I9100 Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı

Bugün aracıma motorola bluetooth arac kiti aldım çok kullanışlı bir ürün. Bununla ilgili konu acmıştım. Detaylı olarak incelememi paylaştım.

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Senelik izinde olmam sebebi ile yine can sıkıntısı ve daha önce beyaz'a çevirmiş olduğum tavan, ön ve arka ayak aydınlatmalarını gün ışığı rengine çevirdim. Allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın Amin   :D  :D

givQXYZl.jpgf9DHfH6l.jpgecia1uhl.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

İki gündür şerefsiz benim için birşeyler yapıyor :D

Başıma iş açtı artık benzinde çalışmıyor :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Geçmiş olsun toprağım, umarım fazla üzmez seni  ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...