Mustafa Tüfekçi 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 hımm. ruhsat senin üzerine mi ki? 600 mü 700 mü ne verdim ben kaskoya babamın üstüne araç ama tabi %70 e yakın indirim var. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Bugün Ustaeller'e gittim. Sabri ustanın çayını içtim, iki muhabbet ettik. Biz çay içerken 3-4 kişi aynı anda arabaya müdahale ettiler. Polen filtresini ve 3. stop lambasının ampulü değiştirdiler, tamponların sallanan yerlerini düzettiler. Ben farkında değildim, el freni çok yukarıda tutuyormuş, fark edip ayarladılar. El freni ayarı yapılınca kol inikken sağa sola oynama problemi de düzelmiş. Sabri ustaya buradan tekrar teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 (düzenlendi) Bugün Connect'imi biraz gezdirdim Servet Abi birgünde senle gideriz Ağaran Şelalesine Boş vaktin olursa geldiğin zaman bu tarafa. 26 Haziran 2013 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Demin tertemiz yaptim yikadim akladim pakladim Yorum bağlantısı
Misafir 27 Haziran 2013 Paylaş 27 Haziran 2013 Demin tertemiz yaptim yikadim akladim pakladim Gördük iyi parlamamış Yorum bağlantısı
Misafir 28 Haziran 2013 Paylaş 28 Haziran 2013 İstanbulda bu stil plaka ve mühürsüz gezmek,seni bayağı zora sokacak... Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 28 Haziran 2013 Paylaş 28 Haziran 2013 Arabayı eşim okula götürdü. Dün bir, bugün iki oldu. İnşallah, arabam için bir şey yapmam gerekmez 4 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 28 Haziran 2013 Paylaş 28 Haziran 2013 2 gündür aracım güneşlensin diye onu kerpeye götürüyorum.. Kendine geldi, dinlendi, bronzlaştı maşallah.. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Haziran 2013 Paylaş 28 Haziran 2013 Avrupa yakasında otursaydın böyle demezdin... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Dün Öğle saatlerinde eşimin kullandığı fiesta çalışmamış ; Aküye 135 tl sıkışmış ; İnci akü 50 a ile değiştirip yolumuza devam ettik.. Eskisi 43 amper 63000 kmde 5 yıllıktı. ( üstündeki orjinal akü idi ) Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 dün tır kornası nı bağladım bu cuma günüde 2 cm arabayı basacağım amörtisörleri sertleştireceeğim nasipse Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Mazot filtremi 30,000 km sonra değiştim, eskisini kesip açtım, kağıt elemanın yarısı hafif koyulaşmıştı, yani tam olarak kirlenmemiş, mazot temizmiş yani Bu arada benim orjinal akü 7.5 yaşını doldurdu, hala faal, daha ne kadar dayanır acaba? Bittiğinde servisten yine Motorcraft akü alabilirmiyim acaba? Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 dün tır kornası nı bağladım bu cuma günüde 2 cm arabayı basacağım amörtisörleri sertleştireceeğim nasipse Ahaaa... o abarth lı arkadaş geçerken çalıver o tır kornasını olsun bitsin.. bi daha korkudan oradan geçmez.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Mazot filtremi 30,000 km sonra değiştim, eskisini kesip açtım, kağıt elemanın yarısı hafif koyulaşmıştı, yani tam olarak kirlenmemiş, mazot temizmiş yani Bu arada benim orjinal akü 7.5 yaşını doldurdu, hala faal, daha ne kadar dayanır acaba? Bittiğinde servisten yine Motorcraft akü alabilirmiyim acaba? 7.5 yaşında ha? Bayağı iyiymiş. Sanıyorum Motocraft akü satılmıyor artık. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Ahaaa... o abarth lı arkadaş geçerken çalıver o tır kornasını olsun bitsin.. bi daha korkudan oradan geçmez.. :D daha çok vapur kornası gibi çliyor :D komprsörler yetmedi 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Mazot filtremi 30,000 km sonra değiştim, eskisini kesip açtım, kağıt elemanın yarısı hafif koyulaşmıştı, yani tam olarak kirlenmemiş, mazot temizmiş yani Bu arada benim orjinal akü 7.5 yaşını doldurdu, hala faal, daha ne kadar dayanır acaba? Bittiğinde servisten yine Motorcraft akü alabilirmiyim acaba? Her an bitebilir korkusuyla yaşamaktansa değiştir bence Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Bugun diger aracimi - Volvo C70'yi sattim. Simdi cok zor bir yol ayrimindayim - Astra OPC mi Citroen DS5 mi .... bakalim, hayirlisi.... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Temmuz 2013 Paylaş 6 Temmuz 2013 Osman ile Fatih usta hafiften mincikladilar. Yakında disk ve balata degisimi beni bekliyormus 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 bu gün ehtiyarla ve genç babasıyla birlikte arabalarımızı yıkadık, cilaladık. Elinize sağlık. Gönlü genç abilerimize Selam Olsun 2 Yorum bağlantısı
Başar Mert 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Bende Cumartesi akşam aldım arabamı baskı balata değişti bir bilyada arıza varmı o değişti, debriyajım tam kıvamında oldu az çekince ayamı hareket ediyor önceden artık sonuna kadar çekmeye başlamıştım kavraması için. Engin ve Ali abinin eline sağlık. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 Hafta sonu biraz turunculaştık.Teneke jantlarımızı turuncuya boyadık,bütünlük olsun diye de stoplara turuncu folyo çektik.Bi güzel temizlenip doğru Uludağ'ın eteklerine fotoğraflanmaya gittik.He bir de oyuncak aldık kendimize 'Taz.' Resimlerin devamı konuda 3. sayfada;http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/243600-00-blue-zetec-s-coming-soon/page-3 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 16 Temmuz 2013 Paylaş 16 Temmuz 2013 Gururunu okşadım. Eskişehir yolunda sıkışık trafikte korkak bi scirocco şöförünü alt ettik altında scirocco var makasa giremiyor:) Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 16 Temmuz 2013 Paylaş 16 Temmuz 2013 Korkaklığından değildir emin ol kendini ve karşısındakileri tehlikeye atmak istemeyen biridir. 3 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 16 Temmuz 2013 Paylaş 16 Temmuz 2013 Gelen olumlu yorumlardan sonra bugün tampondaki siyah kısmı eke kadar uzattım. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/246141-sizce-hangisi-daha-g%C3%BCzel/page-2 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 16 Temmuz 2013 Paylaş 16 Temmuz 2013 Korkaklığından değildir emin ol kendini ve karşısındakileri tehlikeye atmak istemeyen biridir. Yooo o da denedi yapmaya çalıştı, bastı geçti iki sefer hatta. Yorum bağlantısı
Recommended Posts