İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Emrah Altun

sonaxta detaylı iç temizlik yapılıyor.

Samsun'da bir kaç oto kuaför öneren yok mu? Biz de temizletsek, cila yaptırsak.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Serhan aynı fiyat 250 tl. inmediler aşağı, normal fiyat 360 tl.

bir dahaki temizliği Mersinde yaptırırız. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Serhan aynı fiyat 250 tl. inmediler aşağı, normal fiyat 360 tl.

bir dahaki temizliği Mersinde yaptırırız. ;)

Baştacısın abi ne zaman istersen  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Kaporta ne alemde semih.... :unsure2: Hasar varmıydı...

Camı patlatan cevizden ve yumurtadan büyük dolu tanesi kaportaya ne yapar sen hayal et... :/  Neyseki ben ağacın altına kaçmıştım benim kaportada  3 4 tane derin, yaklaşık 10 tanede hafif çukur var..  Milletin arabası baştan sona yedi o doluyu ve herkesi perişan etti.

Antepdeki 10 araçtan 8i tırnaklı pide gibi şuan. :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Camı patlatan cevizden ve yumurtadan büyük dolu tanesi kaportaya ne yapar sen hayal et... :/  Neyseki ben ağacın altına kaçmıştım benim kaportada  3 4 tane derin, yaklaşık 10 tanede hafif çukur var..  Milletin arabası baştan sona yedi o doluyu ve herkesi perişan etti.

Antepdeki 10 araçtan 8i tırnaklı pide gibi şuan. :)

Geçmiş olsun.. Kaporta konusunda aynı şey benim de başıma gelmişti Kocaeli'de.. Aracı bir sene sonra öylece satmıştım.. Boyaya zarar vermeden göçükleri çektiren aletler ve/veya ustalar var diye biliyorum..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Geçmiş olsun, tırnaklı pide gibi olan araçları tahmin edebiliyorum, çok fena....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Geçmiş olsun, tırnaklı pide gibi olan araçları tahmin edebiliyorum, çok fena....

Herkese ayrı ayrı teşekkürler..   Ali abicim bir passat gördüm 2012-13 kasa, bu eğri büğrü lüks tasarım.. Sanırım hareket halindeymiş, sonradan durmuş.  Ön cam kurşun yağmuruna tutulmuş gibi, araçda öyle.  şukadar söyleyeyim,  3cm'kare'den geniş bir düz alan kalmamıştı aracın dışında. Ve öyle bir yemiş ki o doluları, sanarsın birileri balyoz ve çekiç ile dövmüşler aracı..  

Benim araç ağacın altında doluyu yerken arkada bir fiat linea vardı. Cam çıtaları çukur çukur oldu. Kaput tavanı siz düşünün.  Tam bir doğal afetti, Tüm otomobiller nasibini aldı..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Camı kıran dolu adamın kafasınıda yarar, sana bişey olmasın gerisi önemli değil, halledilir Semih. Sıkma canını.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Sizinle bazı görselleri paylaşmak isterim.  Fotoğrafların çözünürlükleri değişkenlik gösteriyor alıntı olduğu için moderatörlerin töleransını istiyorum.

mxr3w.jpg

53de209e-e64c-43e6-8bbf-57c6536205e9.jpgResim_1368364665.jpg

75CF8C3D7C51432C89046DA7EE51F74E.jpg

707bb499-7b85-4191-a3cc-089b0b05cb99.jpg

571f2e90-bada-4d3f-ad99-ce635da81b58.jpg

45902716.jpg

Bu fotoğraf, galeriye ait Sıfır KM Bir BMW 'ye ait

ae6457e3-8bce-4975-9054-2f6f489766b5.jpg

Honda'nın Hali..

1758fb2f-c358-4df9-b82f-5c7d79a8880b.jpg

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Forumda dolu yiyen araçlar ve tamiri yada boyasız kaporta çektirme ile ilgili konu var mı?

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Çektirme mektirme hiç bir işe yaramıyor.Çekiçlenim boyanması gerekiyor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Off honda fena olmuş :(

Ne zaman yağdı bu dolu Semih ?

10 Mayıs tarihinde oldu abicim. :/  Ben yavaş yavaş yaraları sarmaya başladım. Ön camı değiştirdim, ön bakalit delinmişti,yenisi 150TL imiş, o deliği tamponcuya yaptırdım 

Çektirme mektirme hiç bir işe yaramıyor.Çekiçlenim boyanması gerekiyor...

Fırsatçılara gün doğdu Antepde.    Piyasa durulsun sakinlesin ucuzlasın ve kaliteli iş yapanlar öne çıksın. Bende yaptıracağım boyasız yapılabilecekleri..  Metal silecek kolu yamulan araç dahi gördüm. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Kapı kollarına daha önce plastip yapmıştım, artık uçlarından kalkmaya başlayınca hepsini söküp temizledim, plastik astar ve üstüne piano black boya attım, şimdi kuruyor, ayna gibi oldu, yarın akşama monte edeceğim :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

10 Mayıs tarihinde oldu abicim. :/ Ben yavaş yavaş yaraları sarmaya başladım. Ön camı değiştirdim, ön bakalit delinmişti,yenisi 150TL imiş, o deliği tamponcuya yaptırdım

Fırsatçılara gün doğdu Antepde. Piyasa durulsun sakinlesin ucuzlasın ve kaliteli iş yapanlar öne çıksın. Bende yaptıracağım boyasız yapılabilecekleri.. Metal silecek kolu yamulan araç dahi gördüm.

bakaliti kaskodan niye değişmedin
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
(düzenlendi)

Az önce 4 ad eskimiş elma bıçağından (eve yenisini söz vererek :) ) türettiğim sökme aparatı ile söktüğüm Sony CD çaların displayini içerden temizledim.. Çok da bir şey farketmedi.. :)

Ondan önce de motoru önce köpük sıkarak bir güzel yıkatmıştııım..

tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...