Serhan Gürbüzol 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 İşte güzel soru'ya güzel bir cevap'ta benden o zaman; oltu moltu yok kardeşim gördüklerin arasında onlar sadece hakiki bildiğin Erzincan naylonu sadece renk vermesi amaçlı oradalar. Değerli olanları nasıl oraya koyabilirim ki düşünsene çarpılan çarpılana Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Ama aklımda hep oltu olarak kalacak şimdi ne yapıcaz abi ? stepne'nin oraya sakla 1 adet bak Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Oltu değil ama sana bir güzellik yapacağım ve en kıyak olanından bir tane ayırayım, arabanda güzel duracak emin olabilirsin Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Tamam abi bekliyorum nevşehire Ok.... derken başkanım Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Ne ayaksın sen kardeşim derken başkanım Abi birşey yok plastik ayarla sen buna Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Anladın işte Çok şükür leb demeden nohutu anlayabildiğimi bir kez daha ispatlamış bulunuyorum Hallederiz ama yukarıda yazdığım gibi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Çok şükür leb demeden nohutu anlayabildiğimi bir kez daha ispatlamış bulunuyorum Hallederiz ama yukarıda yazdığım gibi hahahaha Tamamdır,güzel bi spreyi hakettin sen Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 hahahaha Tamamdır,güzel bi spreyi hakettin sen Anında rüşvete bağladın değilmi serhan abi ben sana sadece istanbuldan nargilemi getircem diyorum nevşehire o kadar Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 (düzenlendi) sen sus len,gözün doysun 24 Haziran 2013 tarihinde Hakan Kurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 hahahaha Tamamdır,güzel bi spreyi hakettin sen Balata spreyimi, koku spreyimi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Balata spreyimi, koku spreyimi Bagajı açar bakarsın Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 sen sus len,gözün doysun Valla sıkmaya kıyamıyorum adaşım Yorum bağlantısı
Serkan Turan 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Sabah Kabortacıya bıraktım vuruk olan kapım sonunda yapılıyor. Ben bugün aracım için bişey yapmadım ama usta gerekeni yapıyordur umarım.. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Balata spreyimi, koku spreyimi Abi boş sprey bişey yok içinde inanma Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Bagajı açar bakarsın Eyvallah, bak ama HE nargile den bahsediyor, balata biraz soluk kalmasın yanında Anında rüşvete bağladın değilmi serhan abi ben sana sadece istanbuldan nargilemi getircem diyorum nevşehire o kadar Bende getireyim, zaten biz Sadıkla otelde kalmayacağız, düğün sonrası güzel bir tepede fokurdatması güzel olur değil mi ? Spreyli spreyli oy bizim eller Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Eyvallah, bak ama HE nargile den bahsediyor, balata biraz soluk kalmasın yanında Bende getireyim, zaten biz Sadıkla otelde kalmayacağız, düğün sonrası güzel bir tepede fokurdatması güzel olur değil mi ? Spreyli spreyli oy bizim eller Nargileden ateşmi çıkarmak istiyonuz ? Abi boş sprey bişey yok içinde inanma Bişi yazacamda,banlıyacaklar vazgeçtim... Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Eyvallah, bak ama HE nargile den bahsediyor, balata biraz soluk kalmasın yanında Bende getireyim, zaten biz Sadıkla otelde kalmayacağız, düğün sonrası güzel bir tepede fokurdatması güzel olur değil mi ? Spreyli spreyli oy bizim eller Abi getir getir bizimde planlarımız var,malzeme konusunda sponsor olurum Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 (düzenlendi) Nargileden ateşmi çıkarmak istiyonuz ? Millet balonla sabaha karşı uçuşa geçerken bizde onlşara rakip olalım olmazmı ? 24 Haziran 2013 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Nargileden ateşmi çıkarmak istiyonuz ? Bişi yazacamda,banlıyacaklar vazgeçtim... Yok canım keyif işte Aman yazma ne olur Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 sonaxta detaylı iç temizlik yapılıyor. 4 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 sonaxta detaylı iç temizlik yapılıyor. Kaça yapıyorlar abi geçen yazdığın fiyatmı geçerli ? 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Cumartesi günü, hava filtresini kontrol ettim baktım bayağı bir tozlanmış ( Malum Akdeniz oyunlarından dolayı yollar yeniden yapılınca her taraf toz toprak idi ) değiştirdim bende 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts