İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

İşte güzel soru'ya güzel bir cevap'ta benden o zaman; oltu moltu yok kardeşim gördüklerin arasında onlar sadece hakiki bildiğin Erzincan naylonu  :fiuw:  sadece renk vermesi amaçlı oradalar.  Değerli olanları nasıl oraya koyabilirim ki düşünsene çarpılan  

çarpılana   :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Oltu değil ama sana bir güzellik yapacağım ve en kıyak olanından bir tane ayırayım, arabanda güzel duracak emin olabilirsin  :good1:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Tamam abi bekliyorum nevşehire  :exc1:

Ok....

:fiuw:

:fiuw: derken başkanım  :D  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Anladın işte :D

Çok şükür leb demeden nohutu anlayabildiğimi bir kez daha ispatlamış bulunuyorum  ;)  Hallederiz ama yukarıda yazdığım gibi  :good1:

Yorum bağlantısı

Çok şükür leb demeden nohutu anlayabildiğimi bir kez daha ispatlamış bulunuyorum  ;)  Hallederiz ama yukarıda yazdığım gibi  :good1:

hahahaha :D

Tamamdır,güzel bi spreyi hakettin sen :p

Yorum bağlantısı

Anında rüşvete bağladın değilmi  :D serhan abi ben sana sadece istanbuldan nargilemi getircem diyorum nevşehire o kadar  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Balata spreyimi, koku spreyimi  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Sabah Kabortacıya bıraktım vuruk olan kapım sonunda yapılıyor.

Ben bugün aracım için bişey yapmadım ama usta gerekeni yapıyordur umarım.. :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bagajı açar bakarsın :D

Eyvallah, bak ama HE nargile den bahsediyor, balata biraz soluk kalmasın yanında   :fiuw:

Anında rüşvete bağladın değilmi  :D serhan abi ben sana sadece istanbuldan nargilemi getircem diyorum nevşehire o kadar  :D

Bende getireyim, zaten biz Sadıkla otelde kalmayacağız, düğün sonrası güzel bir tepede fokurdatması güzel olur değil mi ?

Spreyli spreyli oy bizim eller   ;)

Yorum bağlantısı

Eyvallah, bak ama HE nargile den bahsediyor, balata biraz soluk kalmasın yanında   :fiuw:

Bende getireyim, zaten biz Sadıkla otelde kalmayacağız, düğün sonrası güzel bir tepede fokurdatması güzel olur değil mi ?

Nargileden ateşmi çıkarmak istiyonuz ? :D

Abi boş sprey bişey yok içinde inanma  :D

Bişi yazacamda,banlıyacaklar :D

vazgeçtim... :p

Yorum bağlantısı

Abi getir getir bizimde planlarımız var,malzeme konusunda sponsor olurum  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
(düzenlendi)

:sandalye: Millet balonla sabaha karşı uçuşa geçerken bizde onlşara rakip olalım olmazmı ?

tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Bişi yazacamda,banlıyacaklar :D

vazgeçtim... :p

Yok canım keyif işte  :biggrin:

Aman yazma ne olur  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

sonaxta detaylı iç temizlik yapılıyor.

Kaça yapıyorlar abi geçen yazdığın fiyatmı geçerli ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Cumartesi günü, hava filtresini kontrol ettim baktım bayağı bir tozlanmış ( Malum Akdeniz oyunlarından dolayı yollar yeniden yapılınca her taraf toz toprak idi ) değiştirdim bende  ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...