İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Deri vites topuzunun derisini kenarı kalkmıştı ne yapıştırıcı kullandıysam tutmadı bir türlü, benimde canım sıkıldı soydum derisini ve karbon fiber folyo ile kapladım. Umarım beğenirsiniz   :unsure2:

Kızma bana ama yakıştıramadım be abi  :nea:

Şu an için bir engel yok ama olursa ilk adres sen ve Tolgahan olacak  :good1:

Alttan 3. sanırım oltu. Hiç de fena olmaz hani  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Alttan üçüncü oltu değil de halis muhlis Erzincan naylonu, bence de fena olmaz yani  :dance3:

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Bugün 90.000 bakımını yaptırdım. Triger(set halinde), devirdaim, v kayışı ve hava filtrelerini değiştirdim ayrıca el freni ayarını yaptırdım o yorgunlukla temizlemeye halim bile kalmadı :(

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

65 tl gaz, 55 tl benzin aldım, benzinlikte dıştan yıkattım :)

Cebim boş, depo dolu, rahatladım :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

65 tl gaz, 55 tl benzin aldım, benzinlikte dıştan yıkattım :)

Cebim boş, depo dolu, rahatladım :biggrin:

Bu ağırlıkla 1.7 corsa ile kalkış deneme sakın :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Bu ağırlıkla 1.7 corsa ile kalkış deneme sakın :D

Zaten Ankara'da çok yaktırmışım, yolda da gidip gelirken poloya göre sert gittim. :D

Çok farketmez herhalde :f1:

İkisi de bitmek üzereydi, gazı fulledim, sonra da benzini 120'ye tamamla dedim :)

Ağırlık çok değil aslında toplamda 25 lt lpg, 15 lt benzin var arabada :)

Yorum bağlantısı

En iyi modifiye aracı hafifletmek derler. Depolar boşken 1 çay bardağı benzinle kalkış yap bak sadece nasıl gidiyor araba :D Bizim motorlar fındık stil küçük. O sebeple hafiflik herşey bizde :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Aracımın arka camında içten takılı ELAZIĞSPOR kaşkolum var, onu siteye giren bir misafir veya yeni gören sanıyorum ki Elazığ'lı bir hemşerim gaza gelmiş olmalı ki arka camın dışına '' Bize her yer ELAZIĞ '' yazmış :shok: bende sabah gördüm güldüm ve işe geldim akşam yıkanması lazım mecburen biraz tozlanmış olduğunu da anladım bu arada  :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

20 lira verdim farları ayarlattım.  sırf makinalı ayar  olsun diye

Yorum bağlantısı
Guest Levent Akg&#246z

20 lira verdim farları ayarlattım.  sırf makinalı ayar  olsun diye

resim yok mu?yeni farlarla..

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

2 lastik aldım yumuşacık basacak artık yere benim oğlum

Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan

Valla uzun suredir yapmak isyedigim birseydi, thomas temizlik robotunun koltuk yikama aparatiyla aracin koltuklarini guzelce yikadim. Sonrada klima dezrnfeksiyon spreyi ile klimayi temizledim (dogru ise). Simdi de aksam gunesine biraktim arabayi kurusun diye ici guzelce. Alsama dogru da torpido gogus temizligi insallah... Camur gibi yalniz koltuklarda cikan su... Keske resmini cekseydim :)Gönderilen ResimGönderilen ResimGönderilen Resim

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Çok yordu ama deydi güzelce iç dış sonax ladim önce yikadim kuruladim cilaladim :Du2avyda7.jpg

Ayna değil kapı :D

na9unehe.jpg2aqeda4y.jpgu3e7u6a3.jpgjejy7e4e.jpg8u6abybu.jpg8a7udy8u.jpgevymuna9.jpg

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Aracın Lpg bakımları gelmiş. 10,000 km olmus onun ıcın filtrelerini değiştirdim. Birde araç 4500 devirde benzine geçiyordu birde Lpg ile benzin performansını hissediyordum. Onu ayarlattım. Canavar oldu :) 2 adet Filtre Değişimi 50 tL Bilgisayarlı ayar 20 tL ama 40 tL bıraktım Çıktım :D

Yorum bağlantısı

1000 km yaptım  :biggrin:

Deri vites topuzunun derisini kenarı kalkmıştı ne yapıştırıcı kullandıysam tutmadı bir türlü, benimde canım sıkıldı soydum derisini ve karbon fiber folyo ile kapladım. Umarım beğenirsiniz   :unsure2:

iBWWEICl.jpg

Abi ellerine sağlık çok güzel olmuş  :good1:

Lakin bu kadar tespihi nasıl çekiyorsun  :D abi hayatı tespih yapmışsın resmen  :D  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Aynen öyle oldu valla hayatı tesbih yaptım bazen çekiyorum bazen sallıyorum  ;)  :good1: 14 tane var orada ( çarpılanlar hariç ) hepsinin bir günü var duruma göre çekilir veya sallanır  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yıkadım, colli 915 ledim, motoru sildim, yürüyen kontrolünü yaptım, sonra ter bastı gidip duş aldım :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Haftasonu nevşehirde görürsek bizde çarpma ve çıkarma işlemlerini yapmak isteriz  :biggrin:

Allah seni inandırsın hepsi Nevşehir'e gelmeden önce çarpılacak  :p  Sanada kalırsa neden olmasın  :fiuw:

Şaka bir yana lafı olmaz kardeşim hangisini istersen emrinde  :good1:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...