Serhan Gürbüzol 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Ehtiyar Maşallah, içi dışı Piril Piril olmuş. :nazar: ama şu yazı var ya hani; mındar Sen mındar de ben seninkinide hazırlıyorum bak o zaman nasıl oluyor mındar görürsün 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Ehtiyar Maşallah, içi dışı Piril Piril olmuş. ama şu yazı var ya hani; mındar Neresi mindar ya çiçek gibi olmuş bi kere :yakindaaynisindanyaptiracakolanuyeşeysi: Sen mındar de ben seninkinide hazırlıyorum bak o zaman nasıl oluyor mındar görürsün Bişey söyleyim mı? Değiştirelim mı arabaları Abi süper görünüyor araban gözum değmesin ins. Arabana bakıyorsun yaa, Sadık abi de kıskanıyor iste Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Geçen gün Sonax'da gördüğüm kampanyanın detaylarını sormuş ve iç detaylı temizliğin 150 TL olduğunu öğrendim ve bugün sabah arabamı bıraktım ve akşam iş çıkışı aldım harika olmuştu. Eve geldim ve dün akşam evde kendim hazırladığım I Love My Focus yazısını monte ettim ve işte görüntüler. Maşallahı eksik etmeyelim lütfen Hey maşallah..kaymak gibi olmuş kaymak.... abi güle güle kirlet,gerçi temiz adam kirletmesinide bilemezya Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Naylona Tunap 45 litre mazot eşliğinde dolduruldu. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Bugün değil de Pazar günü vizesizlikten ikinci kez yakalanınca arabayı çektirttik p.tesi çıkardım sanayiye gittim, silgeçleri yeniledim suyu doldurdum. SAlı günü sabahtan tüve gidip tek seferde geçtim Her zamanki gibi aydınlatma zayıf ve motor no okunamıyor diye hafif kusurlarımız vardı Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Bugün aldığımdan beri değiştirmediğim (60bin Km. Benden önceki durumu bilmiyorum) buji kablolarını otosan çıkışlı orjinal kablolarla değiştirdim. Daha önce motorcraft almıştım. Beğenmedim. Fazla takmamıştım zaten. Eski kabloları geri takmıştım. Bugün orjinalleriyle değiştirdim. Otomatik vites topuzunu değiştirdik.Ancak O/D tuşu çalışmadı. Onun için çok çabaladık yinede çalışmadı. Geri eskisini taktık. Vites Topuzuda İrfan Aşçıoğlu hocam göndermişti. İngiltereden gelmiş olan ters topuzu vida yerini değiştirerek taktık. Ancak O/D tuşu çalışmadı söktük denedik olmadı Kısmet değilmiş. Artık kaplama işine gireceğiz. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Jantlarını boyadım. Telefon ile sürekli bilgi veren Can Umut Baykan (cub) a çok çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 3. stop lambasına Focus yazdım İlham veren abilerime teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 3. stop lambasına Focus yazdım İlham veren abilerime teşekkür ederimsürekli aklımda olup hala elimin deyip yapamadigim bir iş resim varsa eklermisiniz ? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 sürekli aklımda olup hala elimin deyip yapamadigim bir iş resim varsa eklermisiniz ? Ön ayak aydınlatma kablosundan ek alıp arka ayak aydınlatması yapabilirsin mesela, güzel oluyor.şerit led'leri ince bir şeffaf hortum içerisine yerleştirip ampül yapabilirsin 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 (düzenlendi) Eniştem çoktandır kulağımı tırmalıyordu eraya bir şey yapmadık diye geçenlerde tavanı ledlemiş plakalık iptali yapmıştım. Bugün biraz zamanım olunca plaka lambaları ve bagajıda ledledim. Parlaklığı hoşuma giden bir şerit led almıştım kesip kesip kullanıyorum. Arka için bir kaç deneme yaptım bayıldı, yakın zamanda biraz apaçi moduna geçeceğiz gibi görünüyor. İç aydınlatma 18, plakalar 3'er adet, bagajı saymadım yaklaşık 70-80 cm led kullandım. Işık şiddetleri gerçekten çok tatminkar oldu. 8 Haziran 2013 tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Ön ayak aydınlatma kablosundan ek alıp arka ayak aydınlatması yapabilirsin mesela, güzel oluyor.şerit led'leri ince bir şeffaf hortum içerisine yerleştirip ampül yapabilirsin aslında tam olarak istediğim olay şu Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 Dün akşam güzelce yıkattım ve içini temizledim. Bugünde arkadaşlar toplancakmış oraya gidip birazcık ilgileri üzerine çektircem Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 aslında tam olarak istediğim olay şu Hocam yaparken resim çekmedim malesef. Ama çok zor değil inan ki. Aşağıdaki linkte yazının hazır hali var bunu Word e at ve bir kırtasiyeden asetata çıktı al. kesip arka arkaya koydum. Dışı siyah yazılar şeffaf. Benim aracım Focus 1 sedan stop lambası içeriden sökülüyor. sökme işi sana kalmış dikkat et tırnakları kırma.Kolay gelsin http://www.muratdere.com.tr/index.php/3-stop-lambasnda-focus-yazs Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 Hocam yaparken resim çekmedim malesef. Ama çok zor değil inan ki. Aşağıdaki linkte yazının hazır hali var bunu Word e at ve bir kırtasiyeden asetata çıktı al. kesip arka arkaya koydum. Dışı siyah yazılar şeffaf. Benim aracım Focus 1 sedan stop lambası içeriden sökülüyor. sökme işi sana kalmış dikkat et tırnakları kırma.Kolay gelsin http://www.muratdere.com.tr/index.php/3-stop-lambasnda-focus-yazs benim araç f2 hb kolay bizim spoiler de 2vida tutuyor Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 (düzenlendi) Ve sonunda yaptım 3.stop yazisini Pc de 20cm uzunluğunda 2cm genişlikte her harf arası 4cm olacak şekilde yazıp siyah ince karton a yapıştırıp kesip bictim daha sonra her lambayı karsilayacak şekilde yerlestirdim ve ışık sizmasin diye elektrik bantı ile kenarları izole ettim ve sonuç 9 Haziran 2013 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 (düzenlendi) Ve sonunda yaptım 3.stop yazisini Pc de 20cm uzunluğunda 2cm genişlikte her harf arası 4cm olacak şekilde yazıp siyah ince karton a yapıştırıp kesip bictim daha sonra her lambayı karsilayacak şekilde yerlestirdim ve ışık sizmasin diye elektrik bantı ile kenarları izole ettim ve sonuç Güzel olmuş güle güle kullanın ama bir reklamcıda değişik bir yazı stili ile yazdırmış olsaydınız daha dikkat çekici olacaktı diye düşünüyorum. Karakterler büyük olunca daha net görünecektir ve yazıyı reklamcıda yazdırdıktan sonra iki kat siyah folyoyu üstüste yapıştırıp harflerin içini boşaltın ki kenardan ışık sızması olmasın ve net görüntü olsun..... 9 Haziran 2013 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 [/size]Güzel olmuş güle güle kullanın ama bir reklamcıda değişik bir yazı stili ile yazdırmış olsaydınız daha dikkat çekici olacaktı diye düşünüyorum. Karakterler büyük olunca daha net görünecektir ve yazıyı reklamcıda yazdırdıktan sonra iki kat siyah folyoyu üstüste yapıştırıp harflerin içini boşaltın ki kenardan ışık sızması olmasın ve net görüntü olsun..... teşekkür ederim ama genişlik 2cm harf buyuklugu 1,8cm yaptım 1er mm aşağı ve yukarı verdim ki sızma olmasın diye daha büyük yazmak malesef ki imkansız. Fontu bilerek böyle yazdım diğer fontlar kalinlastik ça ölçü kaçıyor ampul arası 4 cm ve ampul yuvaları 2cm Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 Sürücü tarafında bulunan koltuk hafızası ve ayar ünitesinin koltuk arka yükseklik ayarı aşağı yönde çalışmıyordu. Kapı döşemesini söktüm ve üniteyi yerinden çıkardım. 10 yıl içinde felaket tozlanmıştı. Bir fırça yardımıyla tozları uzaklaştırdıktan sonra, mücize buluş WD-40 ile temizleyip, kurutup geri taktım. şu an çalışıyor. 5 Yorum bağlantısı
Özkan Avcı 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 Sürücü tarafında bulunan koltuk hafızası ve ayar ünitesinin koltuk arka yükseklik ayarı aşağı yönde çalışmıyordu. Kapı döşemesini söktüm ve üniteyi yerinden çıkardım. 10 yıl içinde felaket tozlanmıştı. Bir fırça yardımıyla tozları uzaklaştırdıktan sonra, mücize buluş WD-40 ile temizleyip, kurutup geri taktım. şu an çalışıyor. Şunu bizim mondeoyada yapalım o zaman. Belki çalışır. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 Unutmuştum bunu az önce arkadaş resim istedi de aklıma geldi geçen hafta iş yerinden bir arkadaşa yaptığımız far temizleme 2000 zımpara ve neyi düyü belirsiz bir pasta ile. Onun yaptığı tarafı ben tekrar yapmak zorunda kaldım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 Karşıdan çeksen daha çok belli olurdu.. Cila yaptın mı ? Yorum bağlantısı
Mert Çakar 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 benzinlikte sislere xenon taktım daha sonra içini turtlewax gögüs koruyucu ile parlatıp en ince ayrıntısına kadan sildim.dışını yıkadım kuruladım ve meaguris hızlı cila ile cila attım jant parlatıcı ile jantları parlatıp lastikleride parlattıktan sonra wd40 ile kapı kilitlerini bir güzel temizledim şak şak açılıp kapanıyor artık :)Küheylanım Hafta başına hazır Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 Karşıdan çeksen daha çok belli olurdu.. Cila yaptın mı ? Yok cila atmadık ayak üstü deneme gibi bir şey oldu bu muhtemelen 3000'lik zımpara ile tekrar yapacağız. Cilayı o zaman atarız. Yakın zamanda bir tane note yapacağız onda daha net fotoğraflar çekerim. Karşıdan eski hali olmadığından atmadım. Arkadaşın yaptığı ile benim yaptığım far arasındaki fark bariz belli sanırsam Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 Geçmiş olsun o farlara. Kışı göremeden solacaklar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts