İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Serkan Toker

Otomatik kararan ayna montajı yaptırdım, bagajda hazır 12 volt kablosu varmış oraya bir çakmak taktılar sağolsun arkadaşlarım...Yani ben bir şey yapmadım, elimden de geliyor oysa ki...Ne biliyim işte herhalde kafam karışık ondan onlar yaparken bakıyorum, çay falan içiyorum iyi oluyor.. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

sınavdan sonra spor yapayım dedim.

2505201312051.jpg

sonrada bolca resim çektim konu açmayacaktım ama IV. focus şahın hikayesi de olsun forumda :p

2505201312422.jpg

konusu birazdan

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bugün kendi aracım için bir şey yapmadım. Sahibini tanımadığım 5 kişinin aracına baktım sayılır :p 2 yağ bakımı 1 şanzuman balata, 1 triger, 1 de aks değişimi :p Bacanağın çıraklar işten kaçmış yardıma koştuk pestilim çıktı :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Yağını suyunu kontrol ettim. Sonra aldım elime süngeri köpüklü köpüklü kese attım ancak ne hikmetse 3tür arabayı yıkarken yağmur bastırdı köpüklü kaldı arabam, yağmurla durulandı. Sonra gittim kuruladım ama şimdi tekrar yağmur yağdı :D :D

Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Bende Osman ustanın yanındaydın saat 07.00 de arabamın arkasından gacır gucur ses geliyordu onu hallettik.teybimin seri no su lazımdı onu bulduk.Osman ve Fatih ustalar teşekkür ederim.akşamda teybimin kodunu öğreneceğim inşallah...

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Bir haftadır yıkanmamıştı çok kirli bir durumdaydı, bugün yıkadım pakladım sonra kendime çiğköfte ısmarladım, arabayı seyrede seyrede yedim güzel oldu... :fiuw:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Gazını doldurduk, üstüne benzinlikte köpüklü yıkama yapıldı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

ampullerin takıldığı yuva dışından başka bir delik yok. ampul yuvaları da çevirmeli ve contalı. başka nereden nasıl girmiş anlayamadım gitti nımıssızı.

Var abi kesinlikle havalandırma var.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

sınavdan sonra spor yapayım dedim.

2505201312051.jpg

Ben olsam o lnb'ye giden kabloları sarmak için üşenmeden gider beyaz bant alırdım :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

Ben olsam o lnb'ye giden kabloları sarmak için üşenmeden gider beyaz bant alırdım :D

bende de sende ki rahatsızlıktan var :D

2 gün önce oto kuaförde yıkatmış, ancak 3 saat sonra yağan 5 dakikalık yağmurla çöl tozlarının aracın üstüne inişini sinirle seyretmiştim. inadım inat dedim, bugün gittim shell de yine yıkattım, kuruladım koydum otoparka, şimdi balkonda kafam havada acaba yağmur ne taraftan gelecek diye saat sayıyorum. hayır benim araba yıkatıp da yağmur yağdırmadığım gün yoktur daaa(tüm hava tahmin raporlarında yağmur olmasa da) :elveda::sanssiz:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Bende Osman ustanın yanındaydın saat 07.00 de arabamın arkasından gacır gucur ses geliyordu onu hallettik.teybimin seri no su lazımdı onu bulduk.Osman ve Fatih ustalar teşekkür ederim.akşamda teybimin kodunu öğreneceğim inşallah...

Mehmet abiden teybimin kodunu aldım sağol Mehmet abi .............

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

bir daha söktüğümde didik didik edip o havalandırma deliklerini bulacam. :biggrin:

Abi 10 krş büyüklüğünde ,dirsek şeklinde olurlar genelde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bugün bir güzel yıkadım.Çevredeki ağaçların dallarından yapışkan damlalar sıçramış.Bütün tozu toprağı toplamış üzerine.Baya zor oldu temizlemek.Üzerinede güzel bir hızlı cila.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

sıksaydın ümüğünü :crazy:

Abi birazdan konusunu açarım, ümüğünü sıktım zaten :ki:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

bende de sende ki rahatsızlıktan var

2 gün önce oto kuaförde yıkatmış, ancak 3 saat sonra yağan 5 dakikalık yağmurla çöl tozlarının aracın üstüne inişini sinirle seyretmiştim. inadım inat dedim, bugün gittim shell de yine yıkattım, kuruladım koydum otoparka, şimdi balkonda kafam havada acaba yağmur ne taraftan gelecek diye saat sayıyorum. hayır benim araba yıkatıp da yağmur yağdırmadığım gün yoktur daaa(tüm hava tahmin raporlarında yağmur olmasa da)

Bu tür rahatsızlıklar bazen sinir bozucu hale geliyor.. Ama hastalık işte.. o resimde başka bir şey görmedim ben :D

Bugün işim yok, elim boş, arabayı yıkayayım dedim yola çıktım, yolda yağmur yağdı.. :D

Olsun dedim, yıkayayım artık.. Yıkadım, güzel oldu...

Bir de bilgi vereyim..

Sineklere nasıl çarptıysam, tampondan bir türlü sökemedim sinekler, wd40 kaydı gözüm, sonra yağlanır orası zor temizlerim dedim ve Kalwax koltuk döşeme temizleyicisini aldım elime.. http://www.kalwax.com/kal-tem-500-koltdos.html

Çok kolay oldu, sıktım ve sildim, reklamlardaki kireç çözücüler gibiydi :D

Mehmet abiden teybimin kodunu aldım sağol Mehmet abi .............

Güle güle dinle :)

sende mi? son 2 gündür aynı akibete uğramaktan bıktım. nerede bu devlet, nerde bu millet. :p:D

:unsure2:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Orta kol dayamanın içinde telfon ünitesi vardı, orjinal teyp söküldüğü için ve kullanılmadığı için söktüm, artık kol dayamanın içi bir sürü ıvır zıvır alıyor :)

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Şanzıman kartelini söktük filitresini değiştik şanzımandan kapkara yağ çıktı oysaki 3 ay önce yağ değişimi yapmıştık,yağ temiz çıktı ama kartelde bol miktarda talaşlanma olduğunu gördük,usta otomatik şanzımanda önce 1,2 viteslerin balataları yanar bizimkininde 1.vites vuruntusu vardı anladıkki balatalar sizlere ömür sevindirici taraf şanzıman saat gibi işliyor sadece balata değişimi ile bu işi halledeceğiz.Usta yeni balata takalım 5 yıl sorunsuz binersin dedi bende öyle yapacağım en kısa zamanda.Aracı life kaldırmışken egzosoda baktık eğzosu birbirine bağlayan içi pilastik körüklü dışı metal liflerden yapılmış olan bağlantının yırtılmış olduğunu gördük ALLAH tan egzoscu yanımızda idi hemen yenisini buldu 1 saatlik çalışmanın ardından değişti.Bu işlemi yapınca benzinde çalışırken hissettiğimiz egzos kokusundan kurtulmuş olduk bir o kadarda performans kazandık.Daha sonra şanzıman yağını koyduk aracı vurduk yola bu ne değişim araç oldu ejderhamı desem dinazormu desem :) dehşeti mahşet birşey,testlerde yaptığımız işlemlerin nede güzel farkettirdiğini gördük.Sonra aracı bir kickdown yapalım dedik şanzımanda neler var,kökledik gaza araç uçuşa geçti tüm viteslerde sorunsuz ve zamanında yükseliş ve düşüşler hem spor moda hemde normal modda ayrıca od yi hiç kullanmaya bile gerek kalmadı o dik rampalarda,.Tabi bu testleri usta ile beraber yaptık usta aracı çok beğendi şaftında sıkıntı var müsait zamanda getir onuda yapalım haricinde araca yapılacak hiçbirşey yok böyle bin dedi.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Geçen gün Sonax'da gördüğüm kampanyanın detaylarını sormuş ve iç detaylı temizliğin 150 TL olduğunu öğrendim ve bugün sabah arabamı bıraktım ve akşam iş çıkışı aldım harika olmuştu. Eve geldim ve dün akşam evde kendim hazırladığım I Love My Focus yazısını monte ettim ve işte görüntüler.

GXrgs17l.jpgFFnRJxpl.jpghlvn0TSl.jpgquKb1kCl.jpgJ5tEUool.jpgqlm9Udxl.jpg2Yyr1Mvl.jpgAnn00kol.jpgo9Tzn9il.jpg

Maşallahı eksik etmeyelim lütfen :bravo:

tHn0KsYl.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...