İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

işcilik konusunda bende iyi değilim :D hızlı cilayı 2-3 saatte yapmışlığım var. bu gün yıkadıktan sonra yine yapayım dedim. Boyada izi kalıyor hep niyeyse :p

Süpürge de var ama halı yıkama işine hiç girmedim :p zaten içine çok müdahale etmiyorum. süpürüyor siliyorum o kadar. sonaxın iç mekan temizleyicisi vardı kullandığım. bu gün alayım dedim ama bitmiş koçtaşta.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

işcilik konusunda bende iyi değilim :D hızlı cilayı 2-3 saatte yapmışlığım var. bu gün yıkadıktan sonra yine yapayım dedim. Boyada izi kalıyor hep niyeyse :p

Süpürge de var ama halı yıkama işine hiç girmedim :p zaten içine çok müdahale etmiyorum. süpürüyor siliyorum o kadar. sonaxın iç mekan temizleyicisi vardı kullandığım. bu gün alayım dedim ama bitmiş koçtaşta.

Ben temizleyici Aspirine almıştım suyla karışıtırıp köpürtüp koltuklara halı paspaslara kumaş olan her yere sürdüm sonra duru su sıktım üstüne cam sil kutusundan sonra halı yıkama makinesiyle çektim tekrar duru su tekrar çektim makineyle ter temiz olduydu. Ama 8 saat sürdü :p

Yorum bağlantısı

Ufak ufak değişim zamanı belirtileri gösteren aküyü değiştirdim.2005 yılında takılan aküyle gelmişiz bu zamana kadar :D

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Ufak ufak değişim zamanı belirtileri gösteren aküyü değiştirdim.2005 yılında takılan aküyle gelmişiz bu zamana kadar :D

İyiki kış aylarında yolda bırakmamış.

Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç

Dün bir güzel yıkadım, temizledim bide hızlı cila mis gibi oldu miss...Yakında resimlerini ekleyeceğim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

İyiki kış aylarında yolda bırakmamış.

Kış dönemi her seferinde ilk marşta tık diye çalıştı abi :)

Geçen hafta babam yol kenarında akşam vakti beklerken 1,5 saat kadar dörtlüleri yanık bırakmış obir tek o gün çalışmamıştı :D

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Bugün EGR iptali yaptım mototun sesi değişti resmen bakalım kullanımı nasıl olacak... :)

Yorum bağlantısı

İş yerindeki terbiyesiz arkadaşların, kaput üzerine bıraktıkları yazılı uyarılarına (beni yıka, liselim, kalp) istinaden yıkandı :)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

İyi oldu bu ben de gelin arabası olarak ne yapsam ki diye düşünüyordum :D

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bilmem. 10 yaşındaki yeğen sanırım kahve tepsisi ile çekmiş :D

Benim çektiğim gümüş tepsili :p Onda kişiler var diye eklemedim :D

96887810151591311822380.jpg

Plakalık kırık, nereye çarptın yine :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

[/size]

maşallah çok havalı olmuş. içerisi pırıl pırıl gözüküyor. :p

Abi ceryan yapmasın diye diğer tarafı temizlemedim bilerek. :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

İyi oldu bu ben de gelin arabası olarak ne yapsam ki diye düşünüyordum :D

Ben de diyecektim, Tahir'im şimdi düğün için araba arar, en iyisi kendim önereyim damat arabası yapayım diye ama madem gelin arabası arıyorsun benim ki işine yaramaz senin :D

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu
(düzenlendi)

Gelirken sinek sürüsüne çok kötü dalmışım heralde yıkamayla çıkaramadım..... :yika:

tarihinde Şahin Topaloğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Gelirken sinek sürüsüne çok kötü dalmışım heralde yıkamayla çıkaramadım..... :yika:
İllaki mesleğini konuşturacaksın yollarda da, teşhis yapaydın bir iki tanesine :biggrin:
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...