İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

bu gün ben değil ama fatih arabanın sallanan eksozunu tamir etti

WokeVQ8.jpgKfmTY9y.jpgp4l2uUi.jpg

VlUWuvO.jpgQig5NQx.jpg

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

yıkadım akladım pakladım deposunu biraz doldurdum :)

birde kapı iç cebinin iç tarafını yumuşak kaplama yapmışlar ama dış tarafı sert plastikti. Ordaki fener ve ıvır zıvır zırıltı yapıyordu. Koltuk altları yeri çizmesin diye olan kare keçelerden aldım 4 paket kapladım sert plastik olan kısmı. Ses gitti :) Böyle çözümler bulmayı çok seviyorum ya :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hava filtresini değiştim, MAF ı söktüm, 3 ay önce temizlemiştim, baktım hala temiz yinede temizledim, turbo emiş ağzına baktım, sıfır kir ve en ufak yağ bile yok, tam sentetik yağın faydaları :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

yıkadım akladım pakladım deposunu biraz doldurdum :)

birde kapı iç cebinin iç tarafını yumuşak kaplama yapmışlar ama dış tarafı sert plastikti. Ordaki fener ve ıvır zıvır zırıltı yapıyordu. Koltuk altları yeri çizmesin diye olan kare keçelerden aldım 4 paket kapladım sert plastik olan kısmı. Ses gitti :) Böyle çözümler bulmayı çok seviyorum ya :D

deposunu biraz doldurdum derken :D:p

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

deposunu biraz doldurdum derken :D:p

az koyuyorum çok gidiyor :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

az koyuyorum çok gidiyor :D

:D doldur bi sefer kafam rahat olsub beya unuttursun :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

far ayar motorları çalıştırıldı, yapılan mühendislik hatası tesbit edilip düzeltildi :D Bunun yanı sıra Turbo timer ve Turbo basınç saatlerimi takayım dedim ama zaman bulamadım onun yerine akşam üzeri makinayı yıkattım. Otopark ta gerilmiş ve gergin bir şekilde bekliyor :D

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Bu gün ne yazıkki 8 yıllık aküsüyle vedalaşmak zorunda kaldı.sabah marşa bastım çalıştı ama ibrelerdeki kerkinmeyi görünce akü ye veda zamanımın geldiğini anladım.İşin güzel tarafı neydi biliyormusunuz.Aküyü aldığım arkadaşla aramızda geçen diyalogdu...

Ben:bilal ne kadar len bu taktığın akü....

Bilal:bilmiyorum abi...

Ben:Mahmut amca akü ne kadar?....(mahmut amca bilalin babası)

Mahmut amca:bilmiyorum oğlum.....

Ben:?....

Tekrar ben:len zülküf akü ne kadar?(zülküf mahmut amcanın büyük oğlu)

Zülküf:Bilmiyorum abi.....

Ben:Ne oluyor len.....dedim...

Mahmut Amcadan cevap geldi......

Oğlum ben yıllardır sanayideyim.Bir çok polis ile tanıştım .Ama sen bir başkasın be şahinim dedi.

Şimdi sen bu akünün parasını verip gideceksin.Sonrada ne zaman uğrarsın allah kerimdir.senin hoş sohbetinden bizi yoksun bırakacaksın.Biliyorumki bana borcunu verene kadar kapımı aşındıracaksın.Bana senin paran değil sohbetin lazım Şahinim dedi....

İnanın gururlandım.Gözlerim dolu dolu oldu.

• Beğen 14
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Yılı dolan yağı değiştirdim ( mobil 3000 5w30-4,5 lt,yarım litre yine bana kaldı :D ) yağ filtremiz yeni olmasına rağmen onu da değiştirdim.Lastikler 1000 km olmuştu balansı yapıldı,rot ayarına gerek duyulmadı usta tarafından.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Yılı dolan yağı değiştirdim ( mobil 3000 5w30-4,5 lt,yarım litre yine bana kaldı :D ) yağ filtremiz yeni olmasına rağmen onu da değiştirdim.Lastikler 1000 km olmuştu balansı yapıldı,rot ayarına gerek duyulmadı usta tarafından.

Bu kadar kullanmaya ne rotu ne balansı yahu.. Ben lastik değiştirirken yaptıryorum 50.000 km de bir :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Mert bu ürünü kullandım...sesten eser kalmadı,bence bunu denemeden birşey yapma...

tunap_104.png

Nereden bulunur ya da nereden buldun Hakan :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

olumla beraber arabayı yıkadık hiç bu kadar yorulmamıştım ( ben siliyorum o arkamdan su atıyor sildiğim yerlere iki üç kez kuruladım aracı)

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hava filtremi değiştim, mafı temizledim, bu arada turbo emişi tertemizdi, sıfır yağ vardı.

(bu mesajı daha önce yazmıştım sanırım :unsure2:)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

yıkamacı dükkanı açtım evin arkasında :D denemelere bizim arabayla başladım. tutulursa yazın korsan yıkama işine gireceğim :D

922931_10151591172206661_879065531_n.jpg

Bir de sağolsun Şahin Abi teybi yollamış. digital cd changer montajını yaptım. ana ünitemiz tırt 5000rds ama işlevi focus III de yok :p

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bir de sağolsun Şahin Abi teybi yollamış. digital cd changer montajını yaptım. ana ünitemiz tırt 5000rds ama işlevi focus III de yok :p

Yer müsaitse pasta cila parlatma işine girişelim :p yer senden malzeme benden :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Yer müsaitse pasta cila parlatma işine girişelim :p yer senden malzeme benden :D

Evin otoparkı :D yer var. Polisaj makinamız eksik :p cila atayım dedim bu gün ama geç kaldım. birazda hamlamışım anca dışını yıkadım :p
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Evin otoparkı :D yer var. Polisaj makinamız eksik :p cila atayım dedim bu gün ama geç kaldım. birazda hamlamışım anca dışını yıkadım :p

Ciddiyim la ben :D Polisaj buluruz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ben de ciddiyim. yer sıkıntı değl. öğleden sonra da otoparka gölge düşüyor. Su-elektrik benden işcilik makina malzeme senden :p. Sınav olmayan bir cumartesi pazar günü güneş dönmeye başlayınca öğlen 2 gibi felan gel. ha dersen güveş beni etkilemez sabahtan da gelebilirsin. :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

ben de ciddiyim. yer sıkıntı değl. öğleden sonra da otoparka gölge düşüyor. Su-elektrik benden işcilik makina malzeme senden :p. Sınav olmayan bir cumartesi pazar günü güneş dönmeye başlayınca öğlen 2 gibi felan gel. ha dersen güveş beni etkilemez sabahtan da gelebilirsin. :D

Bi de halı yıkama makinesi buldum mu tamdır. Lakin işçilik konusunda hiç tecrübeli değilim. Bir kere Polo'yu yıkadım öyle içini 11 de başlamıştım 7de bitmişti :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

işcilik konusunda bende iyi değilim :D hızlı cilayı 2-3 saatte yapmışlığım var. bu gün yıkadıktan sonra yine yapayım dedim. Boyada izi kalıyor hep niyeyse :p

Süpürge de var ama halı yıkama işine hiç girmedim :p zaten içine çok müdahale etmiyorum. süpürüyor siliyorum o kadar. sonaxın iç mekan temizleyicisi vardı kullandığım. bu gün alayım dedim ama bitmiş koçtaşta.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...