İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Temizlik işlerini oğluma bıraktım ben ağaç altında siesta yapıyorum :)

İK seninki HK amcasına özenmiş :D

O kadar ciddi ve dikkatli temizliğe girişmiş ki sorma :D

Yorum bağlantısı

İK seninki HK amcasına özenmiş :D

:D bende çok ciddi dururum bu konuda,Yıkamacıya anahtarı verirken :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Egzoz emisyon ölçümü yaptırdım.( k=1,77 mˉ¹ ) çıktı. (Bildiğim kadarıyla k=katsayı demek, normal değer turbo dizel motorlu araçlarda bu k değeri 3) Hafta sonu da muayeneye gidilecek.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ya yine karışmış :D Bende senin gibiyim ama ben HE diyecektim. Bugün özelde o kadar telefuz ettim ki adını :D

Yorum bağlantısı

İK seninki HE amcasına özenmiş :D

Amcası yesin onu :biggrin:

Ya yine karışmış :D Bende senin gibiyim ama ben HE diyecektim. Bugün özelde o kadar telefuz ettim ki adını :D

Mod oldu böyle oldu :D

Ne hikmetse bagaj hep aynı ama :D

Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker

Egzoz emisyon ölçümü yaptırdım.( k=1,77 mˉ¹ ) çıktı. (Bildiğim kadarıyla k=katsayı demek, normal değer turbo dizel motorlu araçlarda bu k değeri 3) Hafta sonu da muayeneye gidilecek.

Benimkinin ölçümlerinin de ortalaması 2,7 çıktı. nerdeyse sınır değere eşit. Bu egzos değerlerini yorumlayabilecek olan arkadaş varmı. yada site ismi.

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Cam rüzgarlığı siparişi vermiştim o geldi.

K&N hava filtresini temizledim.

Yeni kauçuk paspas aldım.

Jantlarını söktüm. Boyanacak. Keçeci Mert'in tenekelerini taktım. :) vs.vs.vs.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

60 liralık gaz, 40 liralık benzin aldım, tam olsun dedim bir de yıkattım :)

Yorum bağlantısı
Başar Mert

bende bugün balatalarım bitmişti onları değiştirdim bosh balatalarla güzel oldu. Bu bosh lpg bujisini sordum adama öyle birşey yok diyo anlamadım :) Birde 3 ay önce almış olduğum 16 cm kompenent takımı ve anfiyi taktırdım aracıma ama hiç güzel ses alamadım sanki orjinal hoparlörler daha güzel ses veriyordu. Gıcık oldum bu duruma biraz. :(

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tüm iç ve dış ayna altı ampullerini beyaz led yaptım :)

T10'lar için şunu kullandım... http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2x-20-SMD-T10-168-194-1206-LED-Car-White-Lamp-Lights-Bulb/723948228.html

Plaka lambası çabuk bozulduğu için kendim yaptım...

Tavan lambaları şundan.. http://www.aliexpress.com/item/car-led-festoon-lamp-car-interior-lights-License-plate-Light-6418-bulb-No-Error-6-SMD/648975845.html

Fren lambasındaki 5 T10'dan birisi yanmıyordu onu değiştirdim...

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Bugün lastiklerim geldi onları taktırdım Continental Premiumcontact 5 aldım harbi lastik yapmış adamlar yol sesi falan yok peşine rot balansı yaptırdım yıkadım ve sonax hızlı cilayı uygulayıp parlattım yordu beni ama sonuç mükemmel oldu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Muayenesini yaptırdım. Hafif kusurlu (Farlar ayarsız, yangın tüpünün kullanım süresi dolmuş) olarak tamamlandı. Halbuki farları ayarlatmıştım ama sonradan ampulleri değişmişti, belki o zaman ayarları bozulmuştur. Aracın her tarafını didik didik inceliyorlar. Bence çok iyi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

1-Bujiler (Bosch LPG)

2-Triger seti (Continental)

3-V gergi rulmanı

4-Fren hidroliği

5-Yağ pompası

Bosch servisinde değişti...

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Abi benim kapı içlerinden gıcırdama sesi gelmeye başladı. İlk iş olarak kapı fitillerine girmeyi planlıyorum. Sen temizliği silikon sprey ile mi yaptın?

Ben birde fitillerin içine silikon hortum sokacağım. Eğer ses gitmez ise kapı plastiklerini söküp içerisine girmeyi planlıyorum.

Mert bu ürünü kullandım...sesten eser kalmadı,bence bunu denemeden birşey yapma...

tunap_104.png

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Nuri Alemdar

Garajdan çıkarken telefona bakim derken ne olduğunu anlamadan garaj direğine sürtmüşüm.Daha bir yere göstermedim göçük macunsuz düzelir sanırım.

gGCry3m.jpg

8UzcSmU.jpg

Yorum bağlantısı

Nasıl bulayım ki ben bunu ağabey:) silikon sprey denesem olmaz mı?

Bundan bulursanız daha iyi sonuç alırsınız.

Bulamazsanız,slikon spreyde kullanılır...

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Bu gün bir dadına bakiiim dedim, marşa basınca kilometre saatinin ve devir saatinin pırpırlama yaptığını gördüm galiba akü yolcu.....E ne de olsa hala orjinal aküsü...... :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Baktım güneş geliyor, şantiye binasının yanıda brandadan tente yaptım, artık gölgede rahat eder, şuan uyuyor :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...