Ruhan Sorgun 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Hocam benimki çamurdan görünmüyordu. Öğrenciler beni yıka yazmaya başlamışlardı elleriyle. Taşla çiviyle yazmadan ben yıkadım benim füme araç, gümüş gri oldu çamurdan 1 Yorum bağlantısı
Onur Çankaya 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 benim füme araç, gümüş gri oldu çamurdan Uzaktan bakınca net gri gibiydi harbiden.. Ben bugün oto yıkamaya verdim..pasparlak oldu. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Mk tesekkur ediyorum.sayemde arabalarimiza hayat geldi Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 ön panjuruna kırmızı şerit çekip, metal wrc amblemi taktım 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Geri görüş kamerasını, monitörlü dikiz aynasıyla birlikte taktırdım. Züper oldu Büyüyünce Doğan SLX Tekno Plus Paket olacak 4 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Vay be satışın böylesi görülmemiştir arkadaş hemide toptan fiyatına perakende Seni aldattık Gerçi zararlı ben çıktım galiba Sen bedaveye yapardın sanki di mi? Tüh... Abim tek telefonla halledeceğini biliyordum amma sana külüstür toplattırıyormuşum gibi hissettiğimden ve de geçenki farlar için olan çabandaki mahcubiyetim halen devam ettiğinden böyle bir yol izledim. Aynalara folyo işi senin ama. Kaçamazsın Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Mustafa bana ilişemez Olsun, daha yapılacak çok iş var Aynalar var daha. Sonra esas bi-xenonlar gelecek. O zaman zaten zevkten dört köşe olursun 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Kalemle işaretledik de o yanlıştı zaten. Araba leş gibi yav neyini silecen Geri vites müşüründe bir iş var. Elektrik kesiyor, devire göre dalganma yapıyor. Bi ara değiştirmem lazım. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Bu yapılana karşılık susarak tepki koyalım Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Bugün vaktim çoktu. Arabamı Meguiars şampuanla yıkadım. Meguiars Next 2.0 ile cilaladım. Turtle supremum ile waxladım. Bence çok güzel oldu. Herkese iyi hafta sonları... 1 Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Servise gittik. Daha 1100 km oldu ama aldigindan beri servis uyarisi veriyordu sifir araba. Teslim oncesi bakimini yapmamislar ya da yapilmasina ragmen sifirlanmamis. Allahtan calisanlar iyi borusanda. Ilgi, alaka filan derken halloldu. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2013 Paylaş 8 Nisan 2013 <ul> <li>Sağolsun yıkamacı sol aynamı kapatmaya çalıştığı için ,içerden soketler çıkmış ve çalışmamaktaydı. Pazar günü söküp soketleri yerine takıp tekrardan çalışmasını sağladım.</li> <li>Sağ ön camda bir sıkışma vardı ,kapı döşemesini sökerek sıkışmayı gidermek için bir güzel yağladım.</li> <li>Sol Arka kapı dış açma kolu açıldıktan sonra geri yerine dönmüyordu,yine döşemeyi sökerek yayları yağlayıp düzelmesini sağladım.</li> <li>şoför koltuğunu komple sökerek yükseklik ayar dişlilerini ve ileri geri hareket kızağını yağladım.</li> <li>E bu kadar işten sonra bir de içini iyice süpürerek temizledim.</li> </ul> <p>Hava yağışlı olmasaydı pasta cila yapacaktım ama baktım hem serin hemde yağmur geliyor. İleriki bir tarihe erteledim.</p> Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan 2013 Paylaş 8 Nisan 2013 Parrot bluetooth'u denedim.. çok güzel çalışıyor... Teyp kapalı iken de çalışabiliyor, çünkü cihaz teybi değil, hoparlörleri kullanıyor.. Teyp açık ise, teypten hoparlöre giden hattı kesip, araya kendisi giriyor.. Teyp kapalı iken zaten sorun yok, telefon açılınca hoparlörleri direk açıyor.. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 8 Nisan 2013 Paylaş 8 Nisan 2013 Km'si gelmeden 1 yılı doldurduğu için ! motor yağı,buji,hava ve yağ filtresi,kartel tapası değişti.... bir önceki değişimden bu yana 4185 km kullanılmış Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 8 Nisan 2013 Paylaş 8 Nisan 2013 Bugün değil de dun coilover yaptım. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Nisan 2013 Paylaş 8 Nisan 2013 Bugün değil de dun coilover yaptım. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi geldi mi sonunda Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 8 Nisan 2013 Paylaş 8 Nisan 2013 geldi mi sonunda Kendim yaptim. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Nisan 2013 Paylaş 8 Nisan 2013 Kendim yaptim. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi bi diş çektin tamam diyorsun Yorum bağlantısı
Serkan Turan 8 Nisan 2013 Paylaş 8 Nisan 2013 (düzenlendi) Çok şükür bugün triger setimi değiştirdim. Usta bir baktı balatalarda bitmiş. Hayda oldumu şimdi usta dedim evdeki hesap yine uymadı çarşıya.. Velhasıl fiyatlara gelelim. Triger seti+kayış 180 tl. Balatalar en japonundan takımı 70 tl. İşçilik 150 tl. Toplam 400 tl ödedim ohh mis gibi oldu.. Bu arada şükür ustamıda buldum orjinal honda ustası. Üniversiteden arkadaşım çıktı çokda iyi oldu ustasızlıktan yılmıştım artık.. 8 Nisan 2013 tarihinde Serkan Turan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 8 Nisan 2013 Paylaş 8 Nisan 2013 En sonunda bulabildim . Arkadaslar, bunlar icin kapak nereden bulabiliriz? Bir yardimci olun lutfen Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 10 Nisan 2013 Paylaş 10 Nisan 2013 Tesekkurler Nephan bey. Bunlar orjinal Ford janti - 18", 7.5J. Bazi ulklelerde Titanium X paketinde mevcut hafizam beni yaniltmiyor ise. Valla, ayiptir soylemesi, piyangodan ikramiye gibi birsey oldu. 300 lira gibi komik bir rakama aldim. Satan kisi ne sattiginin farkinda degildi anlasilan. Ebay'de 600 euro'dan ucuzunu bulamadim daha. Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Tesekkurler Nephan bey. Bunlar orjinal Ford janti - 18", 7.5J. Bazi ulklelerde Titanium X paketinde mevcut hafizam beni yaniltmiyor ise. Valla, ayiptir soylemesi, piyangodan ikramiye gibi birsey oldu. 300 lira gibi komik bir rakama aldim. Satan kisi ne sattiginin farkinda degildi anlasilan. Ebay'de 600 euro'dan ucuzunu bulamadim daha. resim isterum Yorum bağlantısı
Recommended Posts