Misafir 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Akşam yanında mahsur kalan çocuğu kurtardım topu kaçmış garaja,oda yukardan zıplamış yanına,topu kurtarmış ama kendini kurtaramamış bu sayede bakıştık biraz. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Sabah işe giderken 06:50 de ve akşam 17:20 de yanından geçiyorum. Üstü kapalı garajda. Keyfi yerinde gibi duruyor. Lastiklere bakıyorum o kadar. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 yazlık lastiklerini takdırdım, UG 8 ler emin ellerde beklemeye geçdiler. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 2 gündür Tırnagı kırılan Torpido üst kapağına mıknatıs yapmaya çalışıyorum ama her defasında Esneyen çift taraflı bant yüzünden Söküyorum Deli Olucam Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Daha önceden yapmış olduğum tavan aydınlatmasının beyaz ampul ışıklarını can sıkıntısından dolayı beyaz led'li olarak değiştirdim ve montajını yaptım, kahretsin ki yine çok güzel oldu ve bizimkide zevkten sekiz köşe oldu :D Yarın da bir güzel yıkar, parlatırım sonrada gezeriz artık........ 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Daha önceden yapmış olduğum tavan aydınlatmasının beyaz ampul ışıklarını can sıkıntısından dolayı beyaz led'li olarak değiştirdim ve montajını yaptım, kahretsin ki yine çok güzel oldu ve bizimkide zevkten sekiz köşe oldu :D Yarın da bir güzel yıkar, parlatırım sonrada gezeriz artık........ Abi her hafta destan yazıyorsun bu arabaya Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 (düzenlendi) Abi her hafta destan yazıyorsun bu arabaya Ön ve arka tavan lambalarını sök gönder, bende sana bunları göndereyim tak kullan havan olsun kardeşim, senden değerlimi Valla içerisi akşam gündüz gibi oluyor...... Lambalar soketli zaten bir şey yapmana gerek yok yani.... 5 Nisan 2013 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Ön ve arka tavan lambalarını sök gönder, bende sana bunları göndereyim tak kullan havan olsun kardeşim, senden değerlimi Valla içerisi akşam gündüz gibi oluyor...... Lambalar soketli zaten bir şey yapmana gerek yok yani.... Abi saol teşekkürler...ama ben içerde sarı seviyorum... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Çay+çubuk kraker, o masada roket bilem yapılır 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Abi saol teşekkürler...ama ben içerde sarı seviyorum... Sarı led takarız :D Çay+çubuk kraker, o masada roket bilem yapılır Aynen valla Servet, hazır yaz da geliyorki nargileyide yakacam bak sen o zaman Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Sarı led takarız :D Abi süpersin ne diyeyim Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 (düzenlendi) Çay+çubuk kraker, o masada roket bilem yapılır baklava filan versek atom bombası yaparsın herhalde 5 Nisan 2013 tarihinde Mehmet Gürcüoglu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Yıkandık...Durulandık...Kurulandık... Meguiars farkı RS style 20' pozlama yapsak Maşallah jantlarda cukk diye oturmuş :bravo: Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 (düzenlendi) bakım km sine daha 7500 km olmasına rağmen eski sponsorumuz alper e gittim, yağ-yağ filtresi-hava filtresi alıp samsun-okutgen yetkili servisime gittim. polenide oradan aldım. hepsini değiştirttim. ses yapan ama rahatsız etmeyen krank keçesi ve ön z rotları garantiden değiştirttim, maf sensörünü yağsız balata spreyi ile temizlettim, genel kontrol yaptılar, aracı yıkayıp verdiler. parça ve işçilik 225 tl ödedim. sonra alperin yanına tekrar gittim, çay içip sohbet ettik, ne zamandan beri ön ızgaranın çevresinin krom olmasını istiyordum, sanki orada krom çıta varmış da düşmüş gibi duruyordu. yoksa aracımı titanyum a benzetmek gibi bir derdim yoktu. alper de sağolsun "abi gel yan sanayi var, vereyim sana tak, çok güzel durur" deyince dayanamadım, hemen alper kaportacıyı çağırdı, aracı alıp 10 dakika sonra getirdiler, 10 tl kaportacıya, 60 tl parçaya verdim. bakın bakalım yakışmış mı huysuz virjinime... alpere çok teşekkür ederim tabi ki hizmetinden müthiş memnun olduğum okutgen yetkili servisime de... 6 Nisan 2013 tarihinde Ruhan Sorgun tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 bakım km sine daha 7500 km olmasına rağmen eski sponsorumuz alper e gittim, yağ-yağ filtresi-hava filtresi alıp samsun-okutgen yetkili servisime gittim. polenide oradan aldım. hepsini değiştirttim. ses yapan ama rahatsız etmeyen krank keçesi ve ön z rotları garantiden değiştirttim, maf sensörünü yağsız balata spreyi ile temizlettim, genel kontrol yaptılar, aracı yıkayıp verdiler. parça ve işçilik 225 tl ödedim. sonra alperin yanına tekrar gittim, çay içip sohbet ettik, ne zamandan beri ön ızgaranın çevresinin krom olmasını istiyordum, sanki orada krom çıta varmış da düşmüş gibi duruyordu. yoksa aracımı titanyum a benzetmek gibi bir derdim yoktu. alper de sağolsun "abi gel yan sanayi var, vereyim sana tak, çok güzel durur" deyince dayanamadım, hemen alper kaportacıyı çağırdı, aracı alıp 10 dakika sonra getirdiler, 10 tl kaportacıya, 60 tl parçaya verdim. bakın bakalım yakışmış mı huysuz virjinime... alpere çok teşekkür ederim tabi ki hizmetinden müthiş memnun olduğum okutgen yetkili servisime de... Servis 225TL çok fazla almamış mı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Bugün poloyu genel bakıma soktuk. Yağı ve tüm filtreleri değişti, genel kontroller yapıldı, gönül rahatlığı ile gezmeye hazır hale geldi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Bugün Hakan Erken'i kıskandım. O arabayı yıkadı ben YIKATTIM Ali Eren Hocamla birlikte. Birde Sonax hızlı cila attırdım. :lol: 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Vayyy bugün araç bakım,temizlik günü herhalde Kosla ve halı fırçası ile detaylı iç temizlik yaptım,biraz uğraştırdı ama ! güzel oldu 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 bügünn bakim günüydü gıcır gıcır üstüne ön plaksız dolanmak istedi kırmadım bide kötü haber verdim baskı balatam yolcu dedi Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Servis 225TL çok fazla almamış mı? yok, şöyle, yağ-yağ filtresi-hava filtresini alperden aldım 130 lira+serviste ise polen filtresi-yağ tapası-balata spreyi-işçilik 95 lira= hepsi 225 lira, yani 225 in hepsini servis almadı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 Vayyy bugün araç bakım,temizlik günü herhalde Kosla ve halı fırçası ile detaylı iç temizlik yaptım,biraz uğraştırdı ama ! güzel oldu Dur Hakan Erken'e söyliyeyim oda koysun resimleri Dur ben ekliyeyim Hakan Erken araba yıkadı cilaladı. Beni aradı ben de dayanamadım ben de temizlettum 1 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 heee, temizletin temizletin... pazartesiye çöl tozuna bulanmış yağmur yağınca hep beraber saydırırız... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Nisan 2013 Paylaş 6 Nisan 2013 heee, temizletin temizletin... pazartesiye çöl tozuna bulanmış yağmur yağınca hep beraber saydırırız... Hocam benimki çamurdan görünmüyordu. Öğrenciler beni yıka yazmaya başlamışlardı elleriyle. Taşla çiviyle yazmadan ben yıkadım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts