İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Misafir

Kaportacıya verildi,sağ ön çamurluktan,ön yolcu koltuğu önüne su alan yerin bulunması için.kısmetse akşama geri alacağım

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bu gün karnını doyurdum sonra da bıcı bıcı yaptırdım kerataya :D Sağ olsunlar Mustafa ve yeğeni kurulamada yardımcı oldular :bravo:

Benim araca kurulama yaptığımız sırada Mustafa nın bagajda temizlik kontrolü vardı :hohoho: istasyonun tavuğu :D

Elinize sağlık, yalnız o horoz boyayı sağlam çizer ona göre.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Elinize sağlık, yalnız o horoz boyayı sağlam çizer ona göre.

Sayın Ali Cihangiroğlu

Açtığınız konu ve gönderdiğiniz mesajlarda imla kurallarına (noktalama işaretleri/küçük-büyük harfler), gönderdiğiniz fotoların küçük boyutlu olmasına,

alıntılarda fotoğraflar gibi gereksiz kısımların silinmesine, standart font kullanımına dikkat etmeniz gerekmektedir.

Konuyla ilgili detaylı bilgi http://www.fordclubt...ilecek-hususlar linkinde bulunmaktadır.

Kural dışı konu ve mesajların tekrarı halinde cezai yaptırım uygulanacaktır.

Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

- Ford Club Türkiye Yönetimi

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bügün sürücü koltuğundaki bel desteğini tamir ettim artık çalişiyor %100 olmasa da :D:p

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Özledim :)

9 Maddelik yapılacaklar listesiyle servise bıraktım. Hafta sonuna doğru gelir herhalde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Kış lastiklerinden yazlık lastiklere geçtim. Sonra yıkattım ve madem bahar geldi bir de cila atayım dedim. Artık bahara hazırız.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sayın Ali Cihangiroğlu

Açtığınız konu ve gönderdiğiniz mesajlarda imla kurallarına (noktalama işaretleri/küçük-büyük harfler), gönderdiğiniz fotoların küçük boyutlu olmasına,

alıntılarda fotoğraflar gibi gereksiz kısımların silinmesine, standart font kullanımına dikkat etmeniz gerekmektedir.

Konuyla ilgili detaylı bilgi http://www.fordclubt...ilecek-hususlar linkinde bulunmaktadır.

Kural dışı konu ve mesajların tekrarı halinde cezai yaptırım uygulanacaktır.

Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

- Ford Club Türkiye Yönetimi

Ben teşekkür ederim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Egsozu değiştirdim dün :D

İçi hafif dağılmaya başlamış..

Çok iyi olmuş,ne kadar tuttu fiyatı :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Pırıl pırıl duran aracımın üzerine,gökyüzünden çamur yağdı :biggrin:

Sorma camdan dışarısı görünmüyordu bu sabah.

Yorum bağlantısı
Misafir

Sorma camdan dışarısı görünmüyordu bu sabah.

Oto yıkamacılar koşa koşa tükkanlarına gidiyorlardı :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

Çok iyi olmuş,ne kadar tuttu fiyatı :biggrin:

:D Maliyeti gibiydi sanki :D

Sağolsun usta,çok iyi biriydi :p

Yorum bağlantısı
Misafir

:D Maliyeti gibiydi sanki :D

Sağolsun usta,çok iyi biriydi :p

Tehdit ve şantaj operasyonu gibi geldi bana....esnafı bitirme psikolojisi bir anlamda :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Şikayet ediyoruz ama, o toz içinde bol miktarda mineral içeriyor, toprak için çok bereketli yani.

Kurban olduğum, ot çıkmayan çölden tozu alıyor memleketimize savuruyor ki gübre olsun diye.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Misafir

Şikayet ediyoruz ama, o toz içinde bol miktarda mineral içeriyor, toprak için çok bereketli yani.

Kurban olduğum, ot çıkmayan çölden tozu alıyor memleketimize savuruyor ki gübre olsun diye.

Şikayet yok ve olamazda :) nasıl güneşli havanın tadını çıkarıyorsak,bu havanında tadını çıkarmalıyız...mis gibi toprak kokusunu,en baba parfüme değişmem :)

Yorum bağlantısı
Adil Derici

bugün değil ama dün;döşemeleri kirlenen mondimi oto kuaföre vermiştim.güya susuz yıkama.. temizlik yönüyle bir sıkıntı olmamasına rağmen nasıl bir hıyanetlik nasıl bir ciddiyetsizlik ve sorumsuzluk ise artık cam otomatikleri çıldırmış tuşlar işlevini yitirmiş camlar kafasına göre açılıp kapanıyor,tuşların bazıları içine göçmüş ve havalandırma mazgalının aç/kapa butanunu bozmuşlar(ordan ne istedilerse ...) :angry:

günümün yarısı bu sorunu çözmekle geçti.cam otomotiklerini söküp içlerini açtık içleri su dolu.saç kurutma makinesi ile onları kurutup hasar gören butonları onardık.geriye tekrar monte etmek kaldı ki inş sorun çözülmüştür..

sonuç: bir daha aracı içinde ot bitse yıkamaya falan vermem... biz gözümüz gibi bakıyoruz elin insanları babasının malı gibi hor kullanıyor...

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

bugün değil ama dün;döşemeleri kirlenen mondimi oto kuaföre vermiştim.güya susuz yıkama.. temizlik yönüyle bir sıkıntı olmamasına rağmen nasıl bir hıyanetlik nasıl bir ciddiyetsizlik ve sorumsuzluk ise artık cam otomatikleri çıldırmış tuşlar işlevini yitirmiş camlar kafasına göre açılıp kapanıyor,tuşların bazıları içine göçmüş ve havalandırma mazgalının aç/kapa butanunu bozmuşlar(ordan ne istedilerse ...) :angry:

günümün yarısı bu sorunu çözmekle geçti.cam otomotiklerini söküp içlerini açtık içleri su dolu.saç kurutma makinesi ile onları kurutup hasar gören butonları onardık.geriye tekrar monte etmek kaldı ki inş sorun çözülmüştür..

sonuç: bir daha aracı içinde ot bitse yıkamaya falan vermem... biz gözümüz gibi bakıyoruz elin insanları babasının malı gibi hor kullanıyor...

Peki bu nasıl bir susuz yıkama :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

Ben detay ile oldukça uğraşıyorum. Susuz yıkama resmen araç boyasına tecavüz etmektir. Mantık şu şekilde

kirli yüzeylere kimyasal sıkıp direk olarak bezle siliyorlar:)

katılıyorum.

can alıcı soru şu: susuz yıkama uygulamasında cam motoruna su nasıl geldi?

Yorum bağlantısı
Emin Köseler

4 lastik 4 amortisor 2 tabla başlığı 2 rot kolu 2 akis falan filan derken yine yarım gunümüzü yedi canım mondeom :D

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Araç ve egzoz muayenesi yenilendi,çok şükür sorunsuz bir şekilde geçti :)

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Benim Focus'a ebay'den anahtar aldim yeni olanlardan, fakat aracla uyumlu degil. Eger isteyen varsa, aldigim fiyata birakabilirim. Yaklasik 90 liraya falan aldim.

Transponder numarasi :

AM5T 15K601 AC

5WK49986

Tahminime gore anahtar 2010 + modeller ile uyumlu.

$T2eC16hHJHwE9n8ikMJ-BRQ2MzpQeQ~~60_12.JPG

Yorum bağlantısı
İnanç AKTI

Havalar iyileşsede detaya girişsem.Bu konuda baya ilgiliyim. Susuz yıkama mı olurmuş. En güzeli mis gibi suyla yıkamaktır. Bu aralara havalar kötü mecburen alışveriş merkezlerinde ki yıkamacılara veriyorum arabayı. HAvalar güzelleşsin kimseye vermem kendim yıkarım arabamı.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

AutoKing de detaylı iç temizlik ve antibakeiriyel bakım yapıldı.

Deri koltuklar ve vinil döşeme tertemiz oldu.

Ayrıca Fren hidroliği değişti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...