Hüseyin Matur 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Beyaz arabam olmayalı epey olmuş. Güzel bir duygu. 15 gündür yıkanmadı hala pırıl pırıl. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Kışlık papuçlarımızı, yazkılarla değiştirdik. İyi de bir banyo yaptık! Yorum bağlantısı
Başar Mert 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 cins He he,ayak aydınlatmasıda güzel oldu. Mavi ledlerden sonra,beyaz led,ciddi fark yaptı Oldumu ? Hakan abi bukadarmı etkili bu bujiler ya nekadarmış fiyatı nerden alırız uygun abi bende alayım bari benim değiştireli bayağı oldu. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Hakan abi bukadarmı etkili bu bujiler ya nekadarmış fiyatı nerden alırız uygun abi bende alayım bari benim değiştireli bayağı oldu. Ben sallamıyordum,almıyacaktım zaten BU kadar fark edeceği aklıma gelmemişti çünkü... Bence al dene,tak Benim bujilerin değşim zamanına daha çok vardı... Balgattaki bosch servisten aldım ben. Yorum bağlantısı
Başar Mert 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Anladım abi birde ben deneyim ozaman takayım abi bakalım nasıl olacak ostimdeki boshta vardır heralde bizim burdada fiyatı neydi kazık yemeyim Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Anladım abi birde ben deneyim ozaman takayım abi bakalım nasıl olacak ostimdeki boshta vardır heralde bizim burdada fiyatı neydi kazık yemeyim 60 tl dedi... fazlasını verme Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Bugün hava çok güzel ve sıcaktı fırsatı kaçırmadım , kısa bir süre önce alıp hava muhalefeti yüzünden takamadığım anatomik spoylerimin montajını yaptım... ah abi ah takma dedim takmışın sana yaptıralım güzelinde bi spoyler Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Benim şımarık devir istedi kıramadım 1 Yorum bağlantısı
Emin Köseler 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Ankara havası aldırıyorum hala 1 ay olmuş gelmeyeli özlemiş birazdan operasyona çıkacağız Serkan Toker beyi bulmak icin :D Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 (düzenlendi) biraz önce geldim eve, mazotluğa(ya da benzinliğe ) gidip önce basınçlı su sıktırdım, sonra köpük ve tekrar basınçlı su...peşinden lastik basınçlarını kontrol ettim. 15 gün önce hepsine 33 vurmuştum, bugün ise üç tanesini 31, bir tanesini de 28 buldum, ben de anlam veremedim. 33 e tamamlayıp, mazotluğun yan tarafında güzelce kuruladım. şimdi aracı yıkattım ya, kesin bırak yağmuru, çamur yağar, sonra da ben bir hafta on gün öyle rezil gezerim. aynen öyle oldu, o günden beri samsuna çamur yağıyor, arada bir kez daha yıkatmama rağmen hala füme araca resmen gri bir şekilde biniyorum 2 Nisan 2013 tarihinde Ruhan Sorgun tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Kardeşim tavsiyen nedir ben standart spoyler sevmiyim farklı olsun istiyorum var mı aklındakinin resmi falan abi aklımda biraz düz tarzı var standart lar da güzel http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-minivan-van-conceptfive-hatasiz2011-glx-93652545/detay Yorum bağlantısı
Emre Alliş 31 Mart 2013 Paylaş 31 Mart 2013 stepneyi yerinden cikarip rutubetinin gecmesi icin bagaji acik gunese biraktimm.kistan beri yapacaktim bi turlu elim degmedi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 31 Mart 2013 Paylaş 31 Mart 2013 Baktım... yerinde yoktu Beter ol uyliemakyulimekalm Ex var verem mi 18 inç range rover jantı aldım. Sen daha çok beter ol O jantlara 30 yanak takmazsan göstermez haberin olsun Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 31 Mart 2013 Paylaş 31 Mart 2013 (düzenlendi) Yazlık pabuçlarını taktım, lastikleri sökmüşken, çamurluk içlerinie birer tüp pütür sıkıverdim. 31 Mart 2013 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Bujilerin faydası çok. Alt devirlerde belirli,canlanma var. Dip gazı saymıyorum bile Benimde bujiler eski değildi,ona rağmen istemeyerekte olsa aldım. Değişimin faydası varmış. Günaydın.... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 (düzenlendi) cumartesi bi güzel şartlamıştım bügün tozunu aldım kışlıkları çıkartma vakti geldi jantları takacağım bügün 1 Nisan 2013 tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Bugün aracım için hiç birşey yapmadım haftasonu o benim için 800 km yaptı Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Konsolu ve bazı yerleri pırıl pırıl yaptım, bir teşekkürü çok gördü velet Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Yangın söndürücü tüpün son kullanma tarihi bittiğinden dolayı 5 tl ye yenisi ile değişim yaptırdım 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 Kaza sonrası oluşan bölüme pasta cila çektim.siyahlıklar gitti. Ama tampon kırığı ve çamurluk ucundaki bükülmeyi yarın halledeceğim. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 yazlık lastikleri taktık bugün.sessizlik çöktü bir anda arabaya :-) Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Yazlık lastikleri taktırdım. Yağmurun altına bıraktım, yıkanıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2013 Paylaş 2 Nisan 2013 Benzin Pompası değişti, Rs jantlar boyaya verildi , lastikler alındı , Meguairs ultra sarı şampuanla bıcı bıcı yaptı...Şimdi yağmur yağıyor RS ler takılsın yanında geçerken notunu veririm Yorum bağlantısı
Özgür Çakırhan 2 Nisan 2013 Paylaş 2 Nisan 2013 Pazar akşamı yazlık lastikleri taktırdım, bide yıkattım ancak üzerine yağmur yağdı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts