Cengiz Aratemur 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Sabah hanım işe bırakıldı.Doğru sanayinin yolu tutuldu.yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi tarafımca değiştirildi.Bu arada telefonum çaldı arayan arkadaşım fatih di. Abi tüp taktıracam dedi. brc ci mahmut amcanın yanındayım dedim.Arabayı bırakıp gitti.Kendi ellerimle düp taktım... Ellerine sağlık abicim,maşallah elinden her iş geliyor aracın ciğerleri artık temiz hava ve yağ ile daha sağlıklı çalışır.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Çok ünlü,bosch lpg bujisini şimdi taktım Gaza yavaş bas... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Kangoo: 80.k bakımı+ triger değişmi yapıldı. 1050 TL Honda : 188.k bakımı yapıldı, ön salıncak burçları değişti,300TL. Şanzuman yağı değişti ( Hakan Kurt, sağolasın ) Ucuzmuş, Orsa'da mı? Benim de haziran'da değişmem lazım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Orsa ile yollarımız ayrı bu aralar. Gebze Faz otomotiv. Turbo, direksiyon v.s. epey bi yazışma sonrası oraya yönlendirildim. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Gaza yavaş bas... O derece fark edecek diyorsun Bu arada ayak aydınlatması mavi ledli ampüldü. MK bu ne dolmuşçu gibi demişti onlarıda beyaz ledle değiştirdim Daha güzel görünüyor diyebiliirim Birde koltuk kafalıkları için,iki ufak hoparlör bağladık. sesi daha güzel çıkıyor Arabayı yıkamaya alacaktımki,Servis kapanıyor saat 18:30 olmuş Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Orsa ile yollarımız ayrı bu aralar. Gebze Faz otomotiv. Turbo, direksiyon v.s. epey bi yazışma sonrası oraya yönlendirildim. Nasıllar, memnun musun? Bi ara arayayım seni, detaylı konuşalım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 O derece fark edecek diyorsun Edecek... şimdiye hissetmişsindir sen bunu.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Edecek... şimdiye hissetmişsindir sen bunu.. Aracı liftten ben çıkarmadım abi Birazdan anlarım Her ne kadar trafik yoğun olsada Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 O derece fark edecek diyorsun Bu arada ayak aydınlatması mavi ledli ampüldü. MK bu ne dolmuşçu gibi demişti onlarıda beyaz ledle değiştirdim Hakan telefonda hala inanamıyor arabadaki değişikliğe. Bu kadar olamazdı ya. Bu nasıl birşey diyor Bujiler için. Gazinodan kurtulmuş. Şükür ne güzelmiş beyaz ışık. Maviler harbiden kötüymüş diyor. Burdan yazıyorum. HK sana ne zamandır diyorum bosch buji al diye Hk sana çok dedim sök şu mavi ışıkları diye. Sakalım yok ki lafım dinlensin. Ben de merakla bekliyorum abi. İnanamıyor. Hiç imkan vermemişti. Hatta boşa verdirdiniz o parayı bana diyerek almıştı bujileri. Şimdi bana kızıyor niye daha önce zorla aldırmadın bu bujileri diye 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Ne gibi faydası olacak abi şimdi ben aracıma bu bujileri takınca. Heyecanlandım şimdi. Hakan gelince kendi anlatsın. Ben düşük devirlerde 3bin devire kadar ciddi performans artışı ve bununla birlikte gaza daha az ve yumuşak basıyorsun. Çünkü hızlanmaları rahatlıyor. Yorum bağlantısı
Emin Köseler 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 (düzenlendi) 4 adet orjinal Ford bujileri değişti , gecen gün kopardığım buji kablosu değişti motorcraft olarak Yag değiştirdik Yag filtresini değiştirdik toplam 200 tl ile isi hallettik Erdal usta sagolsun 240 tl benzin 50 tl lpg birde cam suyunu tamamladık yolculuga hazırız bekle Ankara ben geliyorum :D 29 Mart 2013 tarihinde Emin Köseler tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Teşekkür ederim hocam bizde bir daha ki sefere bundan alalım o zaman. Sonra Hakan gibi niye bana aldırmadınız demeyin Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Kullanmaya başlayım da bir o zaman bu iletiyi hatırlarız gibime geliyor. Hakan, Mehmet Özyürek abimi aramış ona da demiş abi niye al diye zorlamadın diye Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 eve geldim vw ile ford baktım bahçede duruyor arka lastik yavaş yavaş inmeye başlamış. Aldım bir tane kütük koydum arabanın altına. Sabah lastiği değiştireceğim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Ben yeni değiştirdim bujilerimi az eskisin, kanıma girmeyin lütfen hocam. Şimdiden niye ondan almadım diye pişmanlık duymaya başladım. Yunus Emre hocam mondeosuna aldığı bujileri 1000 km dolmadan attı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Nasıllar, memnun musun? Bi ara arayayım seni, detaylı konuşalım Senin mevzuyuda konuştuk. Şaşırdı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Senin mevzuyuda konuştuk. Şaşırdı Hangisini kiminle abi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Hangisini kiminle abi? Faz ile görüştüm. garanti süresince yanlış müdahaleyi, başka yetlklinin arızayı bulmasını vs Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Faz ile görüştüm. garanti süresince yanlış müdahaleyi, başka yetlklinin arızayı bulmasını vs Bu ara vaktim yok, vaktim olsa sunroof'u da halledeceğim Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Bujilerin faydası çok. Alt devirlerde belirli,canlanma var. Dip gazı saymıyorum bile Benimde bujiler eski değildi,ona rağmen istemeyerekte olsa aldım. Değişimin faydası varmış. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Bujilerin faydası çok. Alt devirlerde belirli,canlanma var. Dip gazı saymıyorum bile Benimde bujiler eski değildi,ona rağmen istemeyerekte olsa aldım. Değişimin faydası varmış. Senin için sakal bırakacağım Ayak aydınlatmasını da yazsana. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 Senin için sakal bırakacağım Ayak aydınlatmasını da yazsana. cins He he,ayak aydınlatmasıda güzel oldu. Mavi ledlerden sonra,beyaz led,ciddi fark yaptı Oldumu ? Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 cins He he,ayak aydınlatmasıda güzel oldu. Mavi ledlerden sonra,beyaz led,ciddi fark yaptı Oldumu ? mavi led mi? indi bindi kaç lira Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 cins He he,ayak aydınlatmasıda güzel oldu. Mavi ledlerden sonra,beyaz led,ciddi fark yaptı Oldumu ? Oldu Oldu Elli sefer dedim mavi led gazino gibi olmuştu Yorum bağlantısı
Recommended Posts