İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Servet Aydın

Kangoo: 80.k bakımı+ triger değişmi yapıldı. 1050 TL

Honda : 188.k bakımı yapıldı, ön salıncak burçları değişti,300TL. Şanzuman yağı değişti ( Hakan Kurt, sağolasın :flowers: )

Yorum bağlantısı
Misafir

Kangoo: 80.k bakımı+ triger değişmi yapıldı. 1050 TL

Honda : 188.k bakımı yapıldı, ön salıncak burçları değişti,300TL.

Şanzuman yağı değişti ( Hakan Kurt, sağolasın :flowers: )

300ün içinde ne var?

Ben bişimi yaptım yine ? :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Motor yağı, yağ filtresi, sağ ve sol salıncak takozları, rot ayarı 300TL.

Senin yaptığın, paha biçilemez :friends:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bugün kapı menteşelerini, gergilerini güzelce yağladım, motor altında vites kutusu halat kağağını açıp kontrol ettim, tozunu aldım :) halat ve bağlantılarını his yağıyla yağladım, korumaya aldım.

Yorum bağlantısı
Misafir

Motor yağı, yağ filtresi, sağ ve sol salıncak takozları, rot ayarı 300TL.

Senin yaptığın, paha biçilemez :friends:

İşçilik çok pahalı :s

Güle güle kullan...

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bugün kapı menteşelerini, gergilerini güzelce yağladım, motor altında vites kutusu halat kağağını açıp kontrol ettim, tozunu aldım :) halat ve bağlantılarını his yağıyla yağladım, korumaya aldım.

:unsure2:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İşçilik çok pahalı :s

Güle güle kullan...

200 tl tutmuş parçalar, 40Tl zaten rot ayarı. 100 tl üç saat için bişe değil Hakan.

Yorum bağlantısı
Misafir

200 tl tutmuş parçalar, 40Tl zaten rot ayarı. 100 tl üç saat için bişe değil Hakan.

Ankarada olaydın :D

Yorum bağlantısı
Baran Ekici

Bi-xenon far ampullerinden biri daha alır almaz ömrünü tamamlayınca değiştirmiştik, diğeri de yaklaşık 1 sene kullanınca bitti, renk karmaşası olmasın diye 2 adet philips d1s 4300k ampul sipariş ettim, önümüz aydınlansın biraz :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sümen

p.tesi günü almış olduğum aracımın plaka değişikliği için şişli emniyete gittim .

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

boya korumaya verdim. bir dakika bu sosyetik isimlendirme oldu. son kat cilaya verdim.

aslında Allah'ın günü bir şey yapıyorum arabam için. nazlı sarışın gibi. onu mutlu etmek için sürekli para ve zaman harcıyorum. tabi onun mutluluğu değil önemli olan ama benimkiyle çok paralel. çok zor sahip oluyoruz ya onun için üzerine titriyoruz heralde. ben doktora gitmiyorum diyelim ama onun en ufak rahatsızlığında servis vs.

hep derim araba size sahip olmasın, siz onun sahibi olun diye ama en başta ben bunu yapamıyorum sanırım.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Arka tampondaki çeki demiri kapağım düşmüş, yenisinin siparişini verdim. Meğer o basit görünen parça ne dertliymiş, işin yoksa bir de gelince araç rengine boyat...

Yorum bağlantısı
Misafir

Arka tampondaki çeki demiri kapağım düşmüş, yenisinin siparişini verdim. Meğer o basit görünen parça ne dertliymiş, işin yoksa bir de gelince araç rengine boyat...

Keşke önce çıkmacılara baksaydınız...

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Keşke önce çıkmacılara baksaydınız...

Açıkçası düşündüm ama uğraşmak zor geldi. Parça 7,5 TL, kargosu 5 TL, boyası ne kadar tutar bilemiyorum. Ama İstanbul'da kontak açıp çıkmacı dolaşsam, daha pahalıya gelebilirdi. Sanayiye yolum düşene kadar en kötü ihtimalle boyasız durur yerinde.

Yorum bağlantısı
Misafir

Açıkçası düşündüm ama uğraşmak zor geldi. Parça 7,5 TL, kargosu 5 TL, boyası ne kadar tutar bilemiyorum. Ama İstanbul'da kontak açıp çıkmacı dolaşsam, daha pahalıya gelebilirdi. Sanayiye yolum düşene kadar en kötü ihtimalle boyasız durur yerinde.

Boyasınada 20 tl isterler nerdeyse...keşke ikitellide bulunan,güngören bağcılar oto sanayii sitesine gitseydin....orada kesin bulurdun...

Yorum bağlantısı
Emin Köseler

Sticker operasyonuna çıktık birlikte , yarında stickerlanacağız..

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Bosch LPG bujilerini getirdiler,akşam takarım serviste...

hayırlı olsun abi kullanınca bi yorumları yazabilirmisin ? acaba :D

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Dün akşam yıkandı. :p Yaklaşık 45 gündür yıkanmamıştı. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Baran Ekici

Yazlık lastikler ve 18 jantlar takıldı, sonaxta detaylı iç temizliğe girdi, mikroplardan arındık. Detaylı dış uygulama için Ankara şartlarında henüz biraz erken olduğunu düşünüyorum, bu sefer garajda kendim yapacağım, ekipman siparişi verdim, nisan ayı sonu gibi ilham gelmesini bekliyorum :)

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Sabah hanım işe bırakıldı.Doğru sanayinin yolu tutuldu.yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi tarafımca değiştirildi.Bu arada telefonum çaldı arayan arkadaşım fatih di. Abi tüp taktıracam dedi. brc ci mahmut amcanın yanındayım dedim.Arabayı bırakıp gitti.Kendi ellerimle düp taktım... :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...