İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Misafir

Yok daha neler,arka disklerinde taşlanma vakti gelmiş...

Yuh sana :D

daha bi kaç önce değişti :)

Usta değilsin sen :D

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Sonunda turbo hava emiş hortumu değiştirdim az önce.Ama sesi halen daha kesemedik :(

Yorum bağlantısı
Misafir

Yok daha neler,arka disklerinde taşlanma vakti gelmiş...

Sor sahibine. Eğer sağ ön salıncak değişmemişse üyeliğimi sildiririm.

Gördünüz mü Hakan Erken bey? Göz bu bak fotoğraftan anlarım.

Yorum bağlantısı
Misafir

Sor sahibine. Eğer sağ ön salıncak değişmemişse üyeliğimi sildiririm.

Normal üyenin,üyeliğimi silin demesi kolay :biggrin: bir atasözü geldi aklıma :D

Ben sadece kullanıcıyım :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

Normal üyenin,üyeliğimi silin demesi kolay :biggrin: bir atasözü geldi aklıma :D

Ben sadece kullanıcıyım :biggrin:

Çekinme yaz. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Gördünüz mü Hakan Erken bey? Göz bu bak fotoğraftan anlarım.

Çok bravo. :biggrin: ne kazandın şimdi :biggrin:

Çekinme yaz. :)

:i-ih::biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

Burada normal üye olabilirim. züttürüçikübük forumunu 1 milyon kullanıcıya ulaştırdım ben :hahahoho:

Yorum bağlantısı
Misafir

Burada normal üye olabilirim. züttürüçikübük forumunu 1 milyon kullanıcıya ulaştırdım ben :hahahoho:

Doğrudur :biggrin: hatta en çok etkinliği sen yapıyormuşsun :biggrin: ailece üye olmanın avantajını kullanıp,her akşam toplantı yapmışsın :biggrin:

Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu

bugün aracıma 170 tl karşılığında bostancıda 5 yıl garantili 2 numara cam filmi çektirdim çok güzel oldu ağırlığı ortaya çıktı ...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Üzerindeki karları temizledim. Dün geceden beri saat 10 civarına kadar Ankara'ya kar yağıyordu. Öğlen saat 12 de hava sıcaklığı 0 C idi.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Muz sileceklerimi taktım sonunda :p Bagaj üstündeki anteni kırıktı, dibi vardı sadece, onu da İstanbul'a gittiğimde sökmüş kim ne yapacaktıysa artık :D Oraya da bir anten aldım, mis gibi oldu. :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Dün sabah yağını değiştirdim, 8 litre 0w-40 aldı kamyon gibi :shok: :shok: :shok::nazar::)

Birde sıvı gres ile malum tüm bölgeler yağlandı.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

KEndi arabamla uğraşacak birşey olmadığı için (yada uğraştığıma değmeyeceği için :) arkadaşımın 2008 model Passat 1.8 Tsi aracına Süha'nın katkısıyla Paşaoğlu'nda chip tuning yaptık.. 160 hp olan araç, 200 +HP oldu, kurşun gibi gidiyor , gel de passatı bırakıp otomatik 307'ye bin şimdi..

Yorum bağlantısı
Mert Ender

Aracım benim için bir şey yaptı: Arızalandı!

Şu anda ilgili tedavisi yapılıyor, tedavinin yanında 90.000 bakımına da girip güzelleşecek.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

iki gün arka kapıdan su alıyor uğraştırıyo çözmüş değilim bi süprüz daha çıkarda alttan bi yere çıkmış araba bide koltuk taki makaralar kopmuş onlar yenilendi :D

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Polen filtresi ve eksik olan klima gazı tamamlandı,Adana'nın kavurucu sıcağına hazır durumda :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Kilometresi 53.660 ama 2006 doğumlu olduğu için triger değişimi hep aklıma takılıyordu,aklıma gelen başıma gelir ,beni yolda bırakmasın diyerek kampanyada varken bugün (Triger setinde %20 indirim) Triger değişimi yapıldı.Yetkili servis;368,31 TL Kampanya hediyesi bir adet ön silecek takımı.

Tabii bakıma girdik ya illa ki eksik birşeyler çıkacak :angry: Arka fren balataları bitmiş,Ön amortisör kule takozu ve bilyaları dağılmış yarında onlar yapılacak.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Bugün sadece Arka fren balataları ile yırttık :dance3: kule takozu ve bilyasında bir amormallik yokmuş şükür (sökülüp kontrol edilip temizlenip takılmış ) :tap2: 200 TL de günahımız çıktı :flowers: .

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Bugün bir şey yapmadım ama son 2 haftasonu gündüz led'leriyle geçti nihayetinde işi bitirdik, pazar günü de zevkle yıkadım(dün üstüne resmen çamur yağdı)... Olsun gündüz ledlerim çamur mamur farketmiyor ışıl ışıl parlıyor :sunny:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...